Ibland behövs det göras lite nyttiga saker också...

Stannade hemma från jobbet idag också då jag även igår kväll hade ont i magen och mådde illa till och från.. Konstigt för jag vet inte alls vad det kan vara. Har mått lite illa idag också även om det känns bättre iaf, tack och lov.

Har tagit tag i lite nyttiga saker på förmiddagen iaf. Har ringt och sagt upp både telefonen och bredbandet då vi har tecknat avtal med samma leverantör som vi har tv:n på. Så nu har vi allt på samma ställe vilket känns skönt då det både blir billigare och enklare att reglera då man inte behöver ringa runt till flera om det är något problem!

Har precis slängt ihop en sallad till lunch, hade inte så mkt roliga grönsaker hemma dock men jag tog lite av varje och detta blev resultatet:


Innehåll: Isbergssallad,gurka,kabanos, ärtor samt ägg.


Ikväll blir det en myskväll med två av mina bästa vänner Sara och Cissi. Blir lite grillning och kanske filmmys, vi får se.

Vad ska ni göra ikväll? Det är ju fredag och allt :)

//Madde

Denna design är gjort av Alice - http://alicelindstrom.se
beställ din egna design genom att klicka här

cissi

jag väntar här med kurrande mage på två underbara! skynda skynda!

2009-06-26 16:29:21
emma

det såg gott ut (: hoppas du får en fin kväll!

2009-06-26 17:18:15
Blogg: http://metrobloggen.se/Obscene
Mia

Hej du, har du lust att klicka dig in på http://www.asusnordic.com/summertour/?p=351 och rösta på mig o min syster... det tar typ 3 sekunder du behöver bara klicka på lilla snäckan bredvid bilden.. vore himla fint av dig och skriv en kommentar så att jag kan tacka dig senare...

peace

2009-06-26 21:06:28
Blogg: http://metrobloggen.se/miiia

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

Mejl: (visas inte)

Blogg:

Kommentar: