Min nyårsoutfit

Måste kila men slänger upp min outfit lite snabbt ;)


Klänning - H&M Divided
Paljettröja - H&M
Strumpbyxor - H&M
Skor - Jimmy Choo for H&M
Väska - Jimmy Choo for H&M
Halsband - Lindex
Armband - H&M,Lindex och Mexico


GOTT NYTT ÅR!
Posted in: Mina outfits



Nyårsmakeup(ögon)

Tänkte dela med mig av hur min ögonmakeup för kvällen ser ut. Jag valde att satsa på silver, svart och lite glitter ikväll för att matcha med de kläder jag ska ha.





Nu ska jag fixa klart håret, klä på mig och sen börjar det närma sig att åka iväg till festen. Jag lägger upp kvällens outfit så fort jag är färdig!
Posted in: Mode och trender



Naglarna är klara

Sådär då var jag klar med naglarna till kvällen. Jag filade dem lite och sen valde jag att måla dem i en röd färg som jag köpte igår på H&M. Såhär blev resultatet:




Färgen heter 184- Winter Red


Börjar snart bli dags att ta en dusch tror jag. Ska försöka undvika att stressa ihjäl mig när jag gör i ordning mig och vi ska vara borta kl. 18.00 så det börjar nog blir hög tid att jag börjar göra mig i ordning. I alla fall duschar och blåser i ordning håret!

Posted in: Mode och trender



Förhandstitt

Tänkte ge er en liten förhandstitt på klänningen jag ska ha på mig ikväll.. Den är ganska enkel men ska självklart piffas till med accesoarer, strumpbyxor, snygga skor och väska :)



Nu ska jag måla naglarna i den nya röda färgen som jag köpte igår. Ni får se sen när jag är färdig!

VAD SKA DU HA PÅ DIG IKVÄLL?
Posted in: Allmänt



Året 2009

JANUARI
Året 2009 inleddes med att en ny liten krabat kom till världen, närmare bestämt sambons syster fick en liten underbar son i januari och systerdottern blev storasyster.



Det var även i januari som jag tog steget från heltidsarbetande till heltidsstuderande. Jag började läsa på socionomutbildningen i Stockholm. Det skulle senare visa sig att det inte riktigt upplevde mina förväntningar.

Denna månad var vi även på dop av våra vänners son vilket var både mysigt och trevligt!


FEBRUARI
Månaden då jag fyllde 22 år vilket firades med familj och vänner och inget större jippo. Blev utbjuden på valfri restaurang av älsklingen och valde då vår favorit thaireasturang,det blev en supermysig kväll.

MARS
Jag började mer och mer inse att det hörgskoleprogram jag valt inte alls var min grej och började på allvar fundera på vad jag borde byta till. Jag hade fram till april på mig för att söka något nytt och det var precis vad jag kom att göra!

APRIL
Denna månad bestämde jag mig för att jag inte skulle fortsätta läsa till socionom till hösten utan jag sökte in till sjuksköterskeutbildningen här i Eskilstuna. Beskedet skulle komma i juli så det var bara att vänta och se. Mycket av min tid gick till att plugga och åka fram och tillbaka till Sthlm.

MAJ
Jag satt vid datorn i början av maj tidigt på morgonen för att få chansen att få tag i biljetter till en kommande konsert med Green day och jag lyckades. I maj började jag även jobba lite på söndagar vilket jag inte hade gjort på resten av våren. Denna månad bokade vi även resan till Cypern tillsammans med mamma och brorsan och man började verkligen längta till skolan var över. Det var i slutet av maj som denna blogg kom till liv, jag hade äntligen bestämt mig för att börja blogga och tyckte genast att det var grymt roligt!

JUNI
Dagen efter jag hade lämnat in min sista tenta på skolan i Sthlm bar det av till Cypern för en vecka av sol,bad,värme och lugn och ro. Det blev en underbar vecka tillsammans med älsklingen,mamma och lillebror.




När vi kom hem var det dop av älsklingens systerson och det var ingen värme alls. Regnet öste ner och termometern visade på ca 10°(i juni!) så det blev till att pälsa på sig ordentligt med kläder. Detta år blev det även en midsommar i skärgården med sambons familj, verkligen supermysigt trots att det inte var något kanonväder. Vi satsade på långbord inomhus i salen för att inte behöva springa in och ut vid eventuellt regn(som hängde över oss).


JULI
Underbara sommarmånad som fylldes av jobb, fester, vänner och kärlek. I slutet av juli blev det en helg i Göteborg för att kolla och lyssna på U2. Det var en riktigt lyckad helg och vi hade grymt skoj.


AUGUSTI
Det var dags för 2v välförtjänt semester efter att ha jobbat 9v! Kräftskivorna avlöste varandra och många av vännerna åkte tillbaka till sina studieorter. En försvann enda bort till USA! Den 31 augusti började jag på sjuksköterskeprogrammet och träffade min nya klass.



SEPTEMBER
Skolan rullar på i ett rasslande tempo och det känns helt rätt att jag bytte linje. Jag har hittat flera nya vänner i klassen och det känns riktigt bra. Den 22 september firar jag och älsklingen 4 år tillsammans.

OKTOBER
Det mesta handlar om skolan men jag hinner även med att mysa med vänner och festa loss lite. Den 11 oktober smäller det i Globen, Green day står på scen och levererar en grym konsert på lite drygt 2h! Denna månad blev det även dags att byta lite frisyr, denna gång fick det bli en frisyr som jag aldrig testat förut vilket jag alltid tycker är riktigt roligt!



NOVEMBER
Jag lyckas få en inbjudan till releasefesten av fashionsidan "Fashion me up" på Café Opera så jag och Cissi tar oss dit och festar loss och har en mycket trevlig kväll. Jag sover över hos min moster och på lördagen går vi på stan och passar på att shoppa från kollektionen Jimmy Choo for H&M! Månadens modehändelse!! Jag åker även till Uppsala och hälsar på min underbara vän Cissi och vi har en riktigt mysig och rolig helg tillsammans!


DECEMBER
Innehåller en hel del pluggande då jag dels hade en stor tenta i början av månaden och sedan rivstartade en ny kurs som fick en väldigt intensiv start! Jag har bakat pepparkakor och en choklad och kokoskaka och julpysslat en del här hemma. Julen närmade sig med stormsteg och snön fullständigt vräkte ner utanför fönstret. Det blev en vit jul i år och ingen är gladare än jag! Nu är sista dagen på året här,nyårsafton och ikväll blir det fest och 3 rättersmiddag. Ska bli riktigt roligt och jag hoppas på en bra start på 2010!

Posted in:



Årets sista stilinspiration

Detta blir årets sista stilinspiration från min kära blogg. Tidigare gånger har jag valt ut en specifik känd personlighet att dela med mig av inspirerande outfits. Denna gång har jag däremot valt att fokusera på ett specifikt tema dagen till ära och har därför valt några olika kändisar. Dagens stilinspiration handlar om festoutfits, tycker det passar bra idag då många ska på olika nyårsfester och kanske har inte alla bestämt sin styling. Spana in dessa snyggingar så kanske ni får några tips på hur ni kan styla er :)



091231

God morgon!

Har ni sovit gott? Hoppas det. Gud vad skönt det var med en sovmorgon idag,kände att jag verkligen behövde det efter dessa dagar med jobb! Idag är det självaste nyårsafton dessutom och det känns skoj! Idag på dagen ska jag nog inte göra så mycket, funderar på att ta en promenad men annars blir det mest att bara ta det lugnt och ladda till kvällen.

Jag ska börja med att äta lite frukost nu i alla fall. Vi höra om ett tag!
Posted in: Allmänt



Värme efterlyses!!

Fasen vad det är kallt här hemma,trots att vi haft en mysig brasa tänd i öppnaspisen :/ Nu har jag verkligen börjat tröttna på denna hemska kyla,det är inte roligt längre. Nu vill jag ha sommar, sol och värme!!! Dessvärre är den långt borta så man får nöja sig med att värma sig på andra sätt. Nu tänkte jag i alla fall krypa ner i sängen och värma mig under vårt mysiga täcke! Jag ska nog läsa lite i senaste Elle innan jag sover trots att jag känner mig riktigt trött.


God natt bloggen,vi hörs i morgon igen! Kram /M


Fotboll och brasa

Usch vad det är kallt idag. -18° sist jag kollade,burrr!! Det blir kallt här inne också tycker jag när det är så himla kallt ute. Så ikväll har vi tänt en brasa i öppnaspisen, det är alltid lika mysigt! Jag sitter lite här vid datorn och A och hans kompis kollar på fotboll,vårt kära Arsenal leder med 2-0 mot Portsmouth,känns riktigt bra :)

Tänkte bjuda er på en mysig bild med julgranen och öppnaspisen, ett av mina favoritställen i vår lägenhet måste jag erkänna!

Posted in: Allmänt



Nyår 2009

Jajamensan i morgon är det nyårsafton igen,känns som att det inte var så längesen det var ju.. Tiden går verkligen fort. Men när man tänker efter så har man hunnit med en hel del under året som har gått. Tror jag ska ge mig på att sammanfatta året 2009 i ett inlägg eller två i morgon.

Så vad ska jag då ha för mig på nyårsafton 2009? Jo det är så att några av våra vänner har hyrt en lokal och ordnat med 3 rättersmiddag så vi ska dit vid 18-tiden i morgon och då bjuds det på en fördrink och efter det är det party hela natten lång, så länge vi orkar! Ser verkligen framemot det, ska bli grymt skoj!

Posted in:



Dagens outfit

Tänkte passa på att slänga upp en dagens outfit. Slängde på mig lite sköna kläder när jag kom hem från jobbet tills jag skulle ner på stan en sväng. Så detta blev den lilla outfit jag fick ihop..


Tröja - H&Ms herravdelning
Jeans - Miss Sixty+egen design
Skor - Minns inte
Mössa - H&M

Nu är det dags för Victorias Secret!! :)

Posted in: Mina outfits



Victorias Secret Fashion Show

Ikväll kl. 20.00 är det äntligen dags för den årliga modeshowen "Victorias Secret Fashion show". Det är alltid lika roligt att titta på tycker jag. De är ju så sjuk snygga de där tjejerna och underkläderna brukar vara fantastiska. Så om 25min är jag helt enkelt bänkad i soffan och spanar in den showen på tv3.

SKA NI SE SHOWEN?



....

Nu är jag hemma från jobbet. Känns skönt att dessa 3 jobbdagar är över. Nu ska jag och A fika lite och sen ska jag byta om för att gå ner en snabbis på stan. Behöver köpa strumpbyxor och alkohol till i morgon. Vi hörs lite senare!
Posted in: Allmänt



091230

God morgon bloggen! Fy vad jag är trött idag. Känner mig rätt slut faktiskt. Nu är det i alla fall sista jobbdagen på den här veckan,så himla skönt! I morgon ska jag ta sovmorgon och inte ställa någon klocka. Jag jobbar 7-16 idag också så det blir dålig uppdatering fram tills jag kommer hem. Vi hörs ikväll!
Posted in: Allmänt



Mysig kväll!

Nu är jag hemma igen från Cissi. Vi har haft en mysig kväll som började med att vi åt flygande jakob med hennes mamma och pappa(hon bor hos sina föräldrar medan hon är hemma under jul och nyår) sedan fick jag en helkroppsmassage som var helt underbart skön,tack min söta underbara vän!!! Efter det satt vi och pratade om allt mellan himmel och jord i princip och sedan ropade hennes mamma att det fanns te och kakor i vardagsrummet så då gick vi ner dit. Där satt vi och tittade på filmen "Populärmusik från Vittula", helt sjuk film måste jag ju säga. Det var riktigt mysigt :)

Nu ska jag ta en dusch(för andra gången idag) för jag är helt hal på kroppen av massageoljan,haha! Hoppas ni har haft en fin kväll!


Jag och Cissi i somras

Posted in: