Trött och sliten

God kväll!

Det är en sliten och trött Madde som skriver detta inlägg. Älsklingen är sjuk och jag känner mig inte alltför pigg själv heller, har ont i magen och mår illa... Jag skippar föreläsningen som vi har i morgon och läser hemma istället för det är inte kul när man inte känner sig kry!


I morgon ska jag försöka lägga upp lite mer bilder från Paris så att ni får se vad vi har hittat på under de dagar som jag varit borta och helt "icke-bloggande". Men nu är det sängen som gäller, ska bädda ner mig ordentligt under täcket!

Sov gott och dröm sött, vi hörs i morgon♥

 

Posted in: Allmänt



Paris i bilder del 1

Jag kommer att dela upp bilderna från Paris i flera inlägg då det blev en jäkla massa bilder! Jag håller även på att försöka fixa så att ni ska få se en video men vi får se hur det går med den saken, det verkar ta lite tid.

Jag tänkte börja med att visa er vårt hotellrum och vår första frukost. När vi kom till hotellet fick vi veta att frukosten tydligen inte var inräknat i priset och då frukostbuffén kostade 18 euro/person och gång så tyckte vi inte att det var värt det. Vi passade därför på att köpa lite frukost på en supermarket i närheten istället. Första morgonen blev det dock en liten lyxvariant av baguette då många affärer var stängda.


Rummet. Stor dubbelsäng, fanns ett litet skrivbord, en tv och en minibar också som inte syns.


Badrum med badkar.


Mumsig första frukost. Baguette med soltorkade tomater, sallad och någon skinka.

Nu har jag försökt ladda upp bilder i typ 35 min och det här är allt jag lyckats få upp hittills.. Orkar inte hålla på just nu för det bara krånglar. Jag lovar att lägga upp mer så fort det fungerar som det ska. Här ovan får ni i alla fall en liten förhandstitt på rummet och första frukosten i alla fall!
Posted in: Mina resor



BONJOUR!

Hallå alla fina bloggläsare!!

Nu är jag tillbaka på svensk mark och är hemma i vår lägenhet igen. Det är med blandade känslor och en hel del ångest som kom när vi körde in i Eskilstuna faktiskt. Allt är så grått och trist och det finns fortfarande snö som väntar på att smälta bort. Temperaturen ska vi knappt prata om, jag höll på att frysa ihjäl när vi kom ut från Arlanda och skulle ta oss till bilen, +3° är ingen höjdare när man blivit bortskämd med +10-15° det kan jag säga på en gång!!

Jag håller nu på med att ladda över alla bilder och filmer som vi tagit, blev lite över 200st så det finns lite att visa och även gå igenom. Måste kika lite på vilka bilder som är värda att spara och inte. Vårt kära kylskåp ekar tomt så jag ska ta mig ner till affären en sväng och inhandla lite mat.

Jätteroligt att se att så många skrivit kommentarer medan jag varit borta, jag ska sätta mig och svara på dem nu på en gång. Från och med nu är jag tillbaka med nya friska bloggtag!!


Bild från planet idag.

Många kramar från mig

Posted in: Allmänt



Paris here we come!

Hej! Nu är vi snart framme på Arlanda och detta blir det sista inlägget till på onsdag. Nu åker vi till Paris lördag-onsdag och Hoppas på en härlig resa! VI HÖRS IGEN PÅ ONSDAG! Hoppas ni får en fin helg. Många kramar från mig!
Posted in: Allmänt



Let´s dance finalen!

Hejsan hoppsan!

Nu har jag nyss ätit pizza med älsklingen och hans kompisar. Jag har försökt packa lite till i morgon men det går sådär, har i alla fall lagt fram lite kläder som jag ska ha med mig. Tänkte sticka över till Sara en sväng nu och våldgästa henne och Natta lite och kolla på Let´s dance finalen. Vi hörs kanske när jag kommer hem annars hörs vi i morgon! Hoppas ni har en riktigt fin kväll!!

Posted in: Allmänt



Dagens inspiration!

Lägger upp en dagens inspiration medan jag håller på och packar inför Paris-resan! Vad tycks?


Posted in: Mode och trender



Miss Happyface!

Hallå bloggen!

Nu har jag precis kommit hem från jobbet och var helt inställd på att det bara var att bita i det sura äpplet och sätta igång med städningen tillsammans med killen. Sen när jag kliver innanför dörren tycker jag att det ser ovanligt välstädat ut och då har han redan städat hela lägenheten, finns inte ord för hur glad man blir då!!!! Nu är det bara till att betala räkningarna och packa sen är vi redo för morgondagen!


Såhär glad och på känner jag mig nu :)

Posted in: Allmänt



26 mars 2010

God morgon! Här är man uppe med tuppen. Idag är det nämligen jobb som gäller hela dagen så det kommer vara lite dålig uppdatering under dagen. Nu sitter jag och äter frukost, idag blev det fil med skivad banan och russin. Nej nu ska jag se till att äta upp det här för sen måste jag åka. Vad ska ni göra idag? Hoppas ni får en fin dag i alla fall. FREDAG IDAG!
Posted in: Allmänt



Tuna Park med vännen min!

Hej hopp lingontopp!

Jag har precis kikat på Bella & Tyra show, tycker faktiskt tjejerna har gjort ett väldigt bra jobb med den live talkshowen än så länge! Är det någon av er som såg kvällens avsnitt eller kanske har sett de tidigare avsnitten? Vad tycker ni i sånt fall?


Bild på tjejerna från nrj.se

Tidigare ikväll har jag varit i Tuna Park med min vän Sara. Vi skulle hitta något fint till henne att ha på sig i helgen och en rymlig och snygg handväska till mig som jag ska ha som handbagage när vi flyger till Paris på lördag. Dessvärre hittade vi inget till Sara som får leta vidare i morgon och hoppas på att hitta nåt fint inne i centrum. Själv så hittade jag en riktigt snygg väska på Gina Tricot, jag tror att den kommer bli toppen som handbagage(ska testa att packa lite nu och se hur mycket som går ner :p).


Denna godbit kostade 299 kr och fanns i färgerna svart, grått och brunt!
Posted in: Shopping



Dagens outfit!

Hej bloggen!

Får be om ursäkt för urusel uppdatering idag men det är för att jag känt mig nervös och stressad hela dagen för att jag hade tenta kl. 14.30. Nu är det över och jag känner att jag återigen är människa och kan blogga och leva igen! Tentan kan ha gått lite hursomhelst men jag hoppas på att jag klarade det. Var en 1X2 tenta och den kändes inte jättesvår så jag tror att det ska ordna sig. Nu ska jag ringa Sara och sen hoppas jag älsklingen kommer så vi kan bestämma hur vi ska göra med maten. Våffeldagen idag ju, det glömmer ni väl inte?

Slängde på mig detta innan jag gick iväg till tentaskrivningen, så detta får bli dagens outfit:

Posted in: Mina outfits



25 mars 2010

God morgon världen!

Nej jag har inte precis gått upp, jag vaknade 09.20 men har varit i farten sen dess. Jag gick ner till tvättstugan för att kolla om den var ledig och det var den, så det vara bara att sätta låset på dörren så att ingen skulle sno tiden. Upp i lägenheten igen, ringa älskling och fråga om han ville ha nåt tvättat, samla ihop all tvätt och det som behövs för att kunna tvätta och sen ner till tvättstugan igen.. Nu har jag satt igång 2 maskiner och det känns riktigt skönt. Vi har nämligen totalt misslyckats med planeringen denna vecka. Igår kom vi på att vi reser ju faktiskt iväg om 3 dagar och vi behöver tvätta, måste städa, växla pengar, packa... Ja som ni märker så har vi inte så mycket tid kvar till allt vi ska göra. Jag har tenta i eftermiddag och killen har träning ikväll och i morgon jobbar vi båda hela dagen så det ska bli intressant att se hur vi ska hinna allt,haha!

Nej nu måste jag äta frukost jag håller på att gå sönder för att magen kurrar så jäkla mycket! Hoppas ni får en fin start på dagen! Kanske ska jag sätta mig och plugga lite också för jag har tenta 14.30 och det känns inte som att jag kan ett skit, men det är väl som vanligt innan tentor tror jag.. haha! Jag bjuder på en liten bild som visar hur roligt jag tycker det är att tvätta, ENJOY!

Posted in: Allmänt



Vårjacka från Monki!

Jag satt och kikade på Monkis hemsida och hittade denna läckra vårjacka!



500 kr

Posted in: Mode och trender



Handwriting for you...


























Posted in: Allmänt



I´m driving one of your cars....

Dags att bege sig iväg och hämta morfar för att skjutsa honom till tågstationen. Jag har under förmiddagen pluggat en del och det har faktiskt gått ganska bra, så jag hoppas på att det ska ordna sig med denna tenta som skrivs i morgon. Tänkte passa på att bjuda på en dagens outfit såhär innan jag åker iväg. Så här ser jag ut idag:




T-shirt - H&M
Jeansskjorta - Gina Tricot
Glansiga tights - H&M
Skinnjacka - H&M
Halsduk - H&M
Skor - Converse
Väska - Primark
Ringar - H&M, Gina Tricot, Primark och present
Armband - Primark och Gina Tricot

Posted in: Mina outfits



24 mars 2010

God morgon! Hoppas ni alla sovit gott i natt. Jag ligger fortfarande kvar i sängen och drar mig. Känner mig lite seg idag och orkar inte stressa(det gör jag tillräckligt ändå). Idag är sista dagen innan tentan så det blir en hel del pluggande för mig även idag. Jag ska skjutsa min morfar till tåget strax efter lunch också. Nej nu ska jag sträcka lite på mig och sen ta mig ur sängen för lite frukost och kaffe. Hoppas ni får en fin dag. Vi hörs senare!
Posted in: Allmänt