Skor till fyndpriser

Jag har suttit runt och klickat bland alla rea på skor och är helt såld på flera olika modeller och par. Många gånger kan man göra riktigt bra fynd på rea om man verkligen tar sig tid att kolla igenom ordentligt. Jag har satt ihop ett litet kollage nedan med en minimalt liten del men ändå några av mina favoriter som jag hittat hittills. Klicka på bilden för att hitta ännu fler grymma skor till bra priser!!!
 


30 juni 2012

Hello sugar!
 
Sista juni idag och hela denna månad har nästintill regnat bort, helt sjukt om ni frågar mig. Idag tittar dock solen fram mellan molnen så jag tänkte switcha om till en bikini rätt snart och lägga mig på balkongen och läsa en stund. Förhoppningsvis håller den sig framme ett par timmar, känner att jag behöver lite färg och lite solsken för att pigga på mig lite. Känt mig väldigt trött senaste veckan och gissar att solens frånvaro bidrar en del till det!
 
Morgonen har annars spenderats med sovmorgon, kramar i sängen, god frukost i soffan och plock av sambons stygn på fingret. Hoppas ni har en fin lördag såhär långt! Vi hörs lite senare. Puss och kram
 
Bild i repris
Posted in: Allmänt



Well tell her that I miss our little talks

 
 
 


Fredagsinspiration

weheartit


Kvalitetstorsdag!

Kvällen har spenderats på Waynes uteservering med lång fika tillsammans med ett skönt gäng tjejer. Aldrig fel att ses mitt i veckan för att dricka massa gott kaffe, snacka massa skit och skratta. Kvalité på hög nivå! Nu har jag precis kommit ur duschen och tänkte bojkotta fotbollen då jag är sjukt trött. Blir nog att mysa ner sig i sängen alldeles strax och sträckläsa ett eller kanske ett par kapitel i nya boken. Läser Hungerspelen nu och är helt fast, sjukt spännande bok!!!
 
Vi hörs i morgon, då är det återigen jobb som gäller! Sen är det helg, älskar fredagar och lediga helger :D
 
Posted in: Allmänt



Michael Kors

Hittade dessa snygga skor från Michael Kors när jag satt och surfade runt lite bland skor med höga klackar. Blev lite smått förälskad i dem måste jag erkänna. Älskar färgerna och att det är massa lite bredare remmar. Skitsnyggt att matcha med såväl shorts och klänning som jeans!
 


28 juni 2012

Idag säger jag god morgon med dessa ord! Jobbar som vanligt idag och har inte så mycket att säga. Läs orden och begrunda ;)
 
Posted in: Allmänt



Skepp o hoj!

 
Jeans och väska - Gina Tricot, Tröja - Monki, låga vita Converse och Ray Ban


Min nuvarande drog

 
 
Jag fullkomligt älskar denna låt för tillfället, lyssnar på den mer eller mindre hela tiden och blir lika glad varje gång. Har hoppat runt och studsat här i lägenheten till denna låt flera gånger ikväll,haha!!
Posted in: Allmänt



Gårdagens reafynd

Jag fyndade några plagg på rean igår och jag känner mig riktigt nöjd. Som vanligt blev jag otroligt besviken på H&Ms rea då det känns som att de mest släpar fram gammalt skräp till reahyllorna men både på Gina Tricot och Monki blev jag glatt ägare till några nya plagg!
 
 
Jeans från Gina Tricot 249:-, Svart linne med hål i ryggen från Monki 100:-, Orangetopp med volang från Gina Tricot 74,50:- och randig tröja från Monki 100:-
 


Onsdagsinspiration

weheartit


Vinnaren av plattången!

Den tjej som vann plattången från obh nordica är: SANNA! Stort grattis tjejen!! Du har fått ett mail där det står hur du får hem vinsten :)
 
Tack för alla som deltog, det kommer fler tillfällen med nya tävlingar framöver så var inte ledsna över att ni inte vann denna gång!
 
Posted in: Allmänt



Dagens Madde

Ärmlös skjorta - H&M, Jeans - Gina Tricot, Skinnjacka - H&M, Väska - Gina Tricot, Boots - Din Sko, Ring - Style by Tyra, Armband - Bik Bok


Skön sommarlåt!

 


26 juni 2012

God morgon!
 
Vaknar upp ledig till ännu en grå dag, dock regnar det inte för tillfället så man får vara glad för det lilla! Sitter just nu och äter frukost, idag blev det bananpankaka med frukt och kesella att mumsa i sig. Väldigt gott och enkelt faktiskt!
 
 
När jag ätit upp frukosten ska jag ta en dusch och sen göra mig i ordning för att möta upp en vän på stan. Vi tänkte spana in rean lite och se om det finns nåt att fynda. Vi hörs innan jag drar iväg i alla fall så hoppas ni också har en fin morgon! Kram
 
Min frukost!
Posted in: Allmänt