Nyklippt och trött..

Hej alla fina! Jag är så sjukt trött nu efter en kväll på praktiken med full fart. Jag skulle lägga upp en bild på dagens outfit och min nya frisyr innan jag gick till praktiken men då la internet av så det blev inget. Nu har det kommit igång igen så jag skriver detta från mobilen. Ni får i alla fall se hur jag ser ut i håret. Dock blev bilden på fel ledd men jag orkar inte krångla nu så det får vara som det är.. Nu måste jag lägga mig för imorn ska jag upp 05.20 och sen har jag fullt upp hela dagen och kvällen. Det kommer nog bli rätt dålig uppdatering i morgon men jag ska försöka så gott jag kan och hinner. Vi hörs i alla fall i morgon bitti! Sov gott och dröm sött!
Posted in: Allmänt



T-shirt från Monki


Monki 200:-




Snygg bas t-shirt från Monki i en snygg khakinyans. Helt rätt för sommarens khakimode! Riktigt snygg och enkel som lätt piffas upp med lite snygga accessoarer!
Posted in: Mode och trender



Snygga klackar från H&M


H&M 399:-



Skor i mocka imitation. Så jäkla sommarsnygga och fräscha! De skulle vara så jäkla snygga till ett par brunbrända ben och en kort klänning!

Posted in: Mode och trender



Ny-gamla smycken!

Igår när vi var hemma hos mamma på middag och fika satt vi och tittade på gamla smycken som hon hade när hon var ung och då hittade vi både ett halsband och två ringar som jag fick. Det är sånt som mamma inte använder och hon blev bara glad när jag sa att jag gärna ville ha dem! Sen fick jag även ett armband som hon köpte förra året men som hon inte använder längre.


Halsbandet med någon figur som hänge..

De två ringarna, den till höger har en ljusblå sten på framsidan!

Armbandet som har vita/genomskinliga stenar de lyckades dock färgas av blixten när jag fotade :P

Jag blev jätteglad över att jag fick dessa smycken, de kommer användas flitigt. Den ena ringen har jag dessutom på mig idag!
Posted in: Mode och trender



Balen och studenten 2006!

Det är flera som har frågat hur jag såg ut på min bal och student så därför tänkte jag bjuda er på några bilder från den tiden. Känns som att det ligger rätt i tiden också att visa sånt!



Där har ni min balfrisyr!

Det var lite bilder på hur jag såg ut på balen,  nu kommer det lite studentbilder också!





Så såg jag ut på min student, det var den roligaste dagen i mitt liv. Helt galen dag och kväll!!


ALLA STUDENTER SOM INTE HITTAT SIN KLÄNNING TITTA HIT!!





Gina Tricot 299:-




Hittade denna underbara klänning på Gina Tricots hemsida. Jag tycker det ser ut som en riktig gudinneklänning. Helt fantastisk. Den passar ju perfekt till studenten för er som inte hittat en klänning än! Om jag hade tagit studenten i år hade jag nog köpt den här direkt och haft ett par guldiga klackar till!!

Posted in: Madde tipsar!



Ballerina till bra pris från H&M








Jag satt och kikade på H&Ms hemsida och fick se hur mycket söta ballerinaskor de har och vilka grymma priser det är på dem! Ett riktigt bra tips till alla som gillar ballerina, de är ju så himla användbara såhär på sommaren! Jag tycker de leopardfärgade är rätt coola faktiskt!


HAR DU NÅGON FAVORIT AV DESSA BALLERINA?
Posted in: Madde tipsar!



31 maj 2010

God morgon!

Sista maj är här, det är läskigt hur fort tiden går! Jag kan knappt förstår att vi ska gå in i juni månad nu även om det känns helt underbart attdet är dags att gå in i sommarmånaderna!

Jag och killen tittade ju på 2012 igår kväll och vi hade inga höga förväntningar och tur var väl det. Jag tyckte inte att det var någon höjdarfilm direkt, den blev nästan lite löjlig emmellanåt! Men annars så var den väl okej, vore sjukt om saker i filmen skulle hända om nåt år för då skulle vi alla få väldigt mycket att fundera på!

Nu blir det att äta frukost och svara på kommentarer för min del, jag ska äta havregrynsgröt idag med russin och mjölk! Idag har jag lite saker för mig innan det är dags för praktik kl. 14.00. Jag ska ner till H&M en sväng, för jag orkade inte gå dit igår(har lite saker som fattas) och sedan ska jag iväg och klippa mig och få bort de slitna topparna i mitt hår kl. 11! Det ska bli så skönt att bara bli av med det slitna i håret nu inför sommaren så man känner sig mycket fräschare.

Vi hörs lite senare sötnosar!

Posted in: Allmänt



2012

Nu ska jag och killen kika på filmen 2012, varken jag eller han har några större förväntningar på den så ska bli intressant att se vad vi tycker :P

Jag ska försöka lägga upp ett inlägg efter filmen med smyckena jag fick av mamma, jag har fotat dem nu och måste bara lägga in bilderna i datorn så ska jag visa er! Hoppas ni har en fin kväll!!



Bilder från idag..







Det där var några bilder som jag tog hemma hos mamma idag. Kul att fota lite, inte så ofta jag gör det! Lite senare ska ni även få se lite fina smycken som jag fick av mamma,hon är så snäll :)


Klänning från H&M


H&M 299:-




Stilig och fin klänning. Perfekt för lite finare fester, bröllop och liknande! Väldigt fin hur som helst.
Posted in: Mode och trender



Dagens outfit!




Oversized skjorta - Zara
Tights - Primark
Skärp - Vero Moda
Gladiatorsandaler - H&M
Ringar - H&M, Glitter, cocoo.se och Primark

NU är jag hemma hos mamma och vi ska äta lite gott och ha det mysigt. Vi hörs igen när jag kommer hem! Hoppas ni har en fin dag och tar hand om era mammor ;)
Posted in: Mina outfits



Tröja från H&M


H&M 149:-



Väldigt söt och enkel tröja. Passar perfekt till ett par jeans eller jeansshorts! Både till vardags och fest, det gäller bara att styla med rätt skor och accessoarer!
Posted in: Mode och trender



I got sunshine on my house...

Jag sitter ute på balkongen och njuter av solen. Det är grymt varmt och skönt! Om ett tag ska jag göra i ordning mig och ta mig ner på stan. Det är lite saker som fattas i badrumsskåpet. Sen ska vi hem till mamma vid 14-tiden,det ska bli mysigt! Vi hörs lite senare med dagens outfit och lite sånt. Hoppas solen skiner på er också idag och att ni får en riktigt fin söndag!

Kramar från mig


Posted in: Allmänt



.......





Jag och killen ska hem till min mamma och äta lite mat, umgås och så får hon en present eller så för att vi vill visa att vi uppskattar allt hon gör för oss! Det blir inget storslaget utan mest att vi ses och lite sånt!
Posted in: Allmänt