H&M paket

Beställde från H&M i helgen och igår fick jag mitt paket. Riktigt bra om ni frågar mig! Här nedan kan ni se vad som fanns i paketet, mest basic grejer denna gång.
 
 
Posted in: Shopping



31 januari 2014

 
God morgon!
 
Då går jag på mitt helgjobb idag med ett dagpass. Kör sedan lördag och söndag dag och avslutar med kväll på måndag. Blir en lång helg med andra ord som dessutom ska fyllas med roligheter kvällstid med såväl min familj som min sambos. Fullspäckade dagar helt enkelt! Tänkte därför ta hand om mig själv lite direkt efter jobbet i form av ett styrkepass på gymmet. Efter det blir det middag på något trevligt ställe med sambon och hans familj.
 
Hoppas ni får en fin fredag :)
Posted in: Allmänt



Details are golden

Jeans - Gina Tricot, T-shirt - Esprit, Kavaj/jacka - Zara, Halsband - H&M, Solglasögon - Ray Ban, Wedgesneakers - Blink
Posted in: Mina outfits



Smycken - den perfekta accessoaren

När jag sätter ihop mina dagens outfits så blir det många gånger rätt enkla plagg, mycket basplagg, som jag sedan piffar upp med lite olika accessoarer. Det kan vara med en snygg väska med lite detaljer eller någon färg som bryter av lite eller som för det mesta något eller några snygga smycken. Smycken är nog det enklaste sättet att piffa till en annars enkel outfit och kan enkelt omvandla en vardagsoutfit till en lite festligare klädsel på ett kick.

 

 Smycken piffar lätt upp en basic outfit!

 

I senaste numret av tidningen Elle listade de våren 2014 tio största trender och en av dem är pärlsmycken som vi kommer se väldigt mycket av. Pärlor fungerar till de flesta plagg och ger enkelt en enkel klädsel ett mer dressat och välklätt intryck. Jag tycker personligen att det kan vara snyggt att bryta av en rockig outfit med lite vackra pärlor. Jag kommer absolut haka på denna trend i vår när det kommer till smycken och har redan beställt ett halsband med just pärlor i som är på väg hem till mig, är så spänd på hur det kommer se ut på!

 

 Detta halsband hittar ni här för ynka 100 kronor!

 

En webshop som håller på just med pärlor och pärlsmycken är den här som slår upp sina portar om ett par dagar. Jag ska absolut slänga ett öga där när de fått igång sidan för att se vad de har för smycken att erbjuda. Kanske ska jag rota lite i garderoben också och se vad man kan hitta för smycken där, har en hel påse med massa olika smycken som ligger undangömda då jag inte får plats med alla mina smycken på smyckeshängarna och i smyckeskrinet. Jag älskar att variera mig när det kommer till smycken och därför tipsar jag mer än gärna om det i bloggen också, ett exempel på hur det kan se ut kan ni se här!

 

Vad tycker ni om pärlsmycken? Är det något du kommer använda i vår?

Posted in: Mode och trender



30 januari 2014



God morgon lediga dag!

Mysfrukost i soffan till Hart of Dixie är den perfekta starten på dagen :) Ska iväg och handla sen inför kvällens middag med mina tjejer, mys! Annars idag blir det nog en promenad och lite plock här hemma :)
Posted in: Allmänt



Mixing materials like that

Skinnkjol - H&M, T-shirt - Gina tricot, Stickad kofta - Monki, Halsband - Stylight, Boots - SixtySeven, Armband - H&M och 21diamonds.se
Posted in: Mina outfits



Let´s go!

 
 
Då sticker jag direkt till gymmet efter jobbet. Blir en powerwalk dit och hem vilket blir totalt 40min. Väl på gymmet blir det att köra lite förbränning innan det blir ett 30 minuters MRL-pass. MRL står för mage, rumpa och lår vilket är det man fokuserar hela passet på. Sjukt intensivt och bra pass som jag älskar! Nu är det dags att ta tag i träningen på allvar både när det gäller kondition och styrka!
 
(Bilden hittade jag på weheartit)


29 januari 2014

 
Good morning sweeties!
 
Jag har en intensiv arbetsvecka denna vecka så därför blir det en del tidsinställda inlägg och en hel del inspiration som jag hittat. Hoppas ni uppskattar inspirationen även om det kanske blir lite opersonligt! Kramar till er
Posted in: Inspiration



Floria 381

 
Hur fin är inte den här väskan från märket Sisley? Otroligt fin och vårfräsch så det heter duga. Tänk er denna tillsammans med en singoallatopp och ett par vita jeans eller en svepande långklänning i något härligt material och någon jordnära färg i sommar?! Väskan finns bland nyheterna hos spartoo just nu och den kan bli din för 660:-!
Posted in: Mode och trender



Bohemian feeling

Jeans och poncho - H&M, Långärmad t-shirt - Gina Tricot, Ringar - glitter, Boots - Bullboxer
Posted in: Mina outfits



28 januari 2014

 
 
Queen B har gjort det igen. Hon är inte bara talangfull och vacker, hon är en stor inspirationskälla och förebild för många tjejer i världen!
 
Därför säger jag "God morgon och hoppas ni får en fin dag" med denna grymma låt!


Ball Jeans Navy Club

Vaxade jeans och mössa - Gina Tricot, Tröja - Vintagefynd, Halsband - H&M, Boots - Replay
Posted in: Mina outfits



Loveley bag

 
Den leopardfärgade finns HÄR! Den med biege/grå kanter finns HÄR!
 
Jag älskar den här väskan. Skulle mer än gärna vilja ha den i leopard i min garderob!! Skulle pigga upp vilken svart outfit som helst, jag som älskar att klä mig i helsvart ;)
Posted in: Mode och trender



27 januari 2014



God morgon!

Usch hade jättesvårt att somna igår så slutade med att hag låg och vände och vred på mig ett par timmar... Till slut lyckades jag i alla fall somna och som tur är börjar jag inte jobba förrän 13.30. Äter nu en sen frukost i soffan med myskofta, fårskinnstofflor och ett avsnitt Hart of Dixie. En bra start på den nya veckan!
Posted in: Allmänt



Klick klick...

 
Blev att klicka hem dessa plagg från H&M precis. Passade på att köpa en likadan t-shirt men svart också(hade velat ha en vit med men den var slut i min storlek) och sen likadant 6-pack ringar men i silver. Can't wait tills jag får paketet :)
Posted in: Shopping