Snygg höstoutfit

 
Kollage: Kissie
 
Kappa | Klänning | Boots | Klocka


Vinn ett egendesignat skal/skin!

 
 
Nu har jag fått chansen att i samarbete med caseapp tävla ut ett egendesignat skal/skin till din iphone, laptop, ipad eller annan mobil/surfplatta. För att delta i tävlingen följ tävlingsreglerna nedan!
 
TÄVLINGSREGLER:
 
1. För att vara med i tävlingen ska du skriva en kommentar i detta inlägg där du skriver att du är med samt vad du skulle vilja ha för design om du vann (för inspiration klicka in på caseapp och klicka runt)
 
2. För en extra chans att vinna vill jag att du delar inlägget på din blogg/instagram/facebook (valfritt vilken/vilka du använder) och sedan skriver länken till inlägget i din kommentar
 
Glöm inte att ange mailadress då jag kontaktar vinnaren via mail!
 
Vinnaren presenteras på fredag eftermiddag!
 
LYCKA TILL!
Posted in: Tävlingar



Tuesday and the week is on

 
 
 
God morgon!
 
Orkade inte blogga igår så därför blev det lite tomt här. Passade på att ta en långpromenad på förmiddagen i solskenet och sedan umgicks jag och Astrid med min bror. När sambon kom hem från jobbet åkte vi och storhandlade, sen blev det matlagning och nattning av Astrid och sen var vi rätt trötta båda två så vi slappade i soffan och gick och la oss tidigt vilket var skönt.
 
Nu ligger lillan och tar sin förmiddagslur och jag passar på att kika in här och ska försöka svara på lite kommentarer. När hon vaknar sen blir det lite lunch och efter det ska vi möta upp en vän och hennes kids för en promenad följt av lite fika hemma hos dem. En skön dag som det känns såhär långt i alla fall!
 
Hoppas ni får en fin tisdag! Kram från mig
Posted in: Allmänt



Svart marmor

Beställde skalet till min mobil, tycker att detta svarta marmor skin till laptop storlek 15,6 är otroligt snyggt också!
 
 
Kom i kontakt med sidan caseapp där man kan designa skal och skins till sin laptop, sin mobil och sin surfplatta. Det finns bland annat mängder med snygga iphoneskal för alla er som har iphone, ett litet tips bara. Man kan göra en helt egen design med en egen bild, text eller vad du kan tänkas vilja ha på just ditt skal.
 
Efter att ha kikat runt lite på hemsidan valde jag en färdig design och det fick bli ett skal i svart marmor till min samsung. Riktigt snyggt och jag tror nog vi kommer trivas mycket bra tillsammans!
 
Jag har även fått chansen att dela ut en rabattkod till er mina kära läsare på 20% rabatt vid en beställning senast 31/10. Ange bara kod: MADDISENJ20 i kassan så dras din rabatt av!
Posted in: Madde tipsar!



Söndagsinspiration

Bilder från weheartit / kollage av mig
Posted in: Inspiration



Värt att lyssna på!

Förra fredagen släppte Monarken en ny singel och idag kom videon, Staden får falla som den heter handlar om att våga släppa allt och satsa på sina drömmar utan rädsla att misslyckas. Den tar dig tillbaka till barndomen då allt kändes möjligt och drömmarna var många! En riktigt bra låt, helt klart en av de bästa killarna gjort såhär långt så jag tycker ni alla ska lyssna på den och lägga till den på er spellista på spotify :)
 
 
 Ni kan se videon och lyssna på låten här nedan!
 


The biker and the zipper

Stickad halvpolo - Gina Tricot, Skinnjacka - HÄR, Jeans - Mos Mosh, Boots - SixtySeven, Ringar - H&M,
Posted in: Mina outfits



Renoveringstankar

 
Ja nu förtiden trängs tankar om barnuppfostran, träning och mode med renovering och hur man vill att huset och trädgården ska se ut. Trädgården kommer vi visserligen få ta tag i under våren och sommaren men man kan ändå inte riktigt låta bli att fundera lite grann hur man skulle kunna göra och hur man skulle vilja ha det.
 
Upp till huset är det en liten trädgårdsgång som det nu ligger stenplattor som är halvt täckta av gräs och mossa. De har antagligen legat där sedan huset byggdes i början av 60-talet och de skulle jag kunna tänka mig att byta ut till något snyggare framöver. Jag fick se en nyhet inom natursten och klinker nämligen något som heter granitkeramik och blev genast nyfiken. Den är en stensort som är en väldigt hård och tålig keramiksort som passar att lägga såväl inomhus som utomhus. Det innehåller inte granit som man kan tro på namnet utan granit syftar i detta fall på hårdheten av produkten. Man tillverkar dessa genom att finmalda proslinsleror pressas ihop under högt tryck och hög temperatur vilket ger en ny sorts natursten som är lättare att lägga än många andra.
 
Jag tycker de ser riktigt snygga ut och skulle absolut kunna tänka mig något sådant framöver till trädgårdsgången till vårt lilla hus. Ett annat användningsområde där jag skulle kunna tänka mig någon av dessa är faktiskt i en del av hallen där vi funderar på att ha golvvärme. Nu fick jag som sagt något att fundera på ;)
Posted in: Allmänt



Autumnfeelings and grey weather

Byxor och t-shirt - H&M, Kofta - Lindex, Skinnjacka - HÄR, Boots - Replay, Sjal - Gina Tricot, Halsband - mittnamnhalsband.se
Posted in: Mina outfits



Promenad, bvc och sovstund

En vacker soluppgång från förra veckan
 
God förmiddag!
 
Här har vi varit vakna sedan strax innan 08.00, lillan och jag har en ny liten morgonrutin om hon vaknar innan 06.30 så lyfter jag över henne till vår säng och håller om henne. Tillsammans med favoritkaninen och nappen så brukar hon alltid somna om i min famn och så brukar vi vakna strax innan 08 vilket känns alldeles lagom och supermysigt!
 
Nu passar jag på att skriva några rader här då Astrid tar sin förmiddagslur. Blir att äta lunch när hon vaknar och sedan kanske gå ut en sväng för att få lite luft, ev. gå förbi sjukhuset och hälsa på en anhörig, vi får se om vi hinner det. I eftermiddag, 14.00 närmare bestämt, kommer nämligen vår bvc-sköterska hem till oss för att väga och mäta Astrid(spännande då det var 2mån sedan sist) och så ska vi prata lite om hur det går med maten samt säkerhetstänk nu när hon börjar röra sig mer och mer.
 
Veckorna springer verkligen fram och det börjar bli dags att packa ihop lägenheten lite grann, dröjer väl iof sig drygt 2-3mån innan vi kan flytta in i huset helt men lite drygt 1mån till vi får tillgång till det och kan börjar riva och renovera så det är nog bra att börja packa det som man inte använder så ofta så att man inte har allt det kvar också samtidigt som man renoverar för fullt. Då kommer det nog bli svårt att packa på ett strukturerat och vettigt sätt vilket ju underlättar sen när man ska packa upp det i nya boendet sen!
 
Nej nu ska jag ordna med lite tidsinställda inlägg och svara på lite kommentarer innan lillan vaknar!
 
Önskar er en riktigt fin onsdag!! Kram från mig
Posted in: Allmänt



Furry love by nelly

 
Kollage: Malin Gramer
 
Jacka | Hatt | Solglasögon | Jeans | Tröja | Handväska
 
Sponsrat inlägg


Läsarfråga

När jag publicerade bilderna i outfitinlägget med bla bilden nedan fick jag denna fråga av en anonym läsare;
 
 
 
 
Självklart vill jag svara på era frågor och funderingar då jag älskar när ni läsare engagerar er i det jag visar och skriver och vi kan få en dialog! Det gör verkligen bloggandet ännu roligare så fortsätt med det tjejer och killar :)
 
Här kommer bättre bilder på skorna jag hade i den outfiten:
 
 
Ett par favoritskor som jag köpte i våras på rea. Helt klart svårt att inte kära ner sig i dem och sköna är dem också ;)


Att hitta rätt belysning för hemmet

Något som jag funderar mycket kring nu när vi ska renovera och flytta är belysning. Det går att skapa så många olika stämningar och känslor i ett rum med hjälp av lampor och belysning av olika slag. Att hitta rätt belysning för rummet man ska inreda är inte lätt speciellt inte då man många gånger använder rummen till flera olika aktiviteter som i sin tur kräver olika ljuskällor. Ett rum som kommer bli en utmaning i nya huset är helt klart vardagsrummet som är utformat som ett L eller som man kallar det så ligger det i fil. Det kommer bli såväl sovhörna med tv och biosystem som ev myshörna och matsalsdel i ett och samma rum. Det kommer helt klart krävas många olika ljuskällor för att få till ett mysigt rum som även kan anpassas till diverse olika aktiviteter som sällskapsspel, middagar, filmkvällar, läsning, lek för Astrid osv.
 
Jag har redan nu suttit och tittat på flera olika sidor med lampor och ljuskällor och det finns mycket snyggt. Jag är lite sugen på lite nya taklampor till såväl vardagsrummet som hall och sovrum. Hos lampgallerian.se finns väldigt mycket fina lampor som jag mer än gärna skulle vilja ha i vårt hem. Ni kan se några fina taklampor som jag hittat hos dem i kollaget nedan. Fjäderlampan tror jag skulle ge ett mysigt sken i något av sovrummen eventuellt, kanske i Astrids rum när det sen blir dags att göra i ordning och inreda det. De övriga taklamporna skulle kunna fungera både i köket, hallen och vardagsrummet så vi får väl se vad som får hamna i vårt nya hem senare. Kommer absolut kolla in denna sida igen då det fanns ett väldigt brett utbud och många riktigt fina lampor!
 
Skulle tro att vi kommer jobba mycket med dimer i flera av rummen men även flera olika ljuskällor med olika starka lampor osv. Ska bli så himla roligt att få testa sig fram lite och se vad vi behöver komplettera med och köpa nytt och vad vi kan behålla sedan tidigare.
 
Sponsrat inlägg


HP Pavilion

 
I lördags slog vi äntligen slag i saken och skaffade oss en ny laptop. Vår stationära dator börjar ge med sig och på ipaden kan man inte göra precis allt så det känns väldigt skönt med en ny fräsch dator som man kan använda varsomhelst.
 
Vi har hunnit använda den lite grann men har inte hunnit utforska alla funktioner än men jag är än så länge väldigt nöjd med köpet. Vi köpte den på Elgiganten och enligt tjejen som hjälpte oss var det den senaste HP datorn som de fått in.
 
Vi valde en Hp Pavilion Notebook 15-ab180no 15,6" skärm vilket känns lagom stort då vi inte kommer släpa med oss datorn massor så behöver vi inte någon liten laptop.
Posted in: Allmänt



Glada nyheter

Hej mina fina bloggläsare!
 
Uppdateringen här har varit lite si och så de senaste två veckorna. Det finns både roliga och tråkiga anledningar till det och jag tänker främst fokusera på att berätta om de roliga sakerna i det här inlägget!
 
För två veckor sedan ganska precis blev vi husägare, helt galet och vi har knappt förstått det själva än. Vi har tittat på en del hus under sommaren och hösten och tillslut så lyckades vi vinna en budgivning på ett hus vi verkligen ville ha. Overkligt är bara förnamnet!! Så efter att pappren till huset på påskrivna blev det snabba ryck med att få ut vår lägenhet till försäljning vilket gick på ett par dagar bara och nu är det full fart med budgivning på den vilket är otroligt spännande.
 
Vi kommer få tillgång till vårt hus(känns fortfarande konstigt att säga det högt) sista november kanske lite tidigare beroende på hur det blir med försäljning av lägenheten. Då blir det full fart med rivning och renovering inför kommande flytt. Det första vi ska fixa är köket och badrummet på entréplanet och troligtvis alla golv. Sedan kommer vi renovera allt eftersom när vi bor där! Ska bli så roligt och spännande med ett eget hus och en egen tomt där vi kan låta Astrid härja fritt ;) Det är mycket att göra i huset då det är äldre standard genomgående men ändå välvårdat, så vi ser potentialen med huset och får göra det helt och hållet som vi själva vill ha det vilket är roligt samtidigt som vi vet att det kommer kosta både mycket tid och pengar!
 
Bjuder på ett par bilder från huset(där kan ni se badrummet och köket som ska ordnas innan inflytt);
 
 

Är ni förresten instresserade av att se lite bilder från vår lägenhet? Kan visa några bilder från hemnet annonsen i så fall :) 
 
 
 
Posted in: Allmänt