Valborg och sista april!

Vacker himmel i våra kvarter
 
Hej fina du!
 
Tänk att det redan är sista april, inte klokt vad tiden går fort och inte har det varit jättemycket till vår att prata om. En kall april och löven har ju knappt fått en chans att spricka ut på träden. Men nog känns det att våren är på gång på allvar äntligen. Nu hoppas vi att det blir en solig och varm maj!!
 
Vi ska spendera valborg tillsammans med sambons ena syster och hennes familj. Så kusinerna får leka och vi får umgås lite. Blir att hänga hemma hos dem och äta lite middag tillsammans. Blir ingen brasa för vår del utan vi skippar det med tanke på att barnen är så pass små och ofta somnar rätt tidigt.
 
Hur ska du spendera din valborg? Hoppas den blir fin, ta hand om dig! Kram
Posted in: Allmänt



Welcome Saturday!

Lite blommor vi planterade på vår altan här om dagen :)
 
Hej vännen!
 
Hur mår.du idag? Jag mår bra och solen skiner från nästintill klarblå himmel. Vi startade dagen väldigt tidigt då Moa vaknade 05.00 och Astrid 05.40. Så vi har hunnit spela memory, ätit frukost, tittat på tv och busat. Nu ligger Moa och sover "förmiddag" och Astrid och jag ska gå ut. Jag tänkte ge mig på att plantera om våra grönsaksplantor i större krukor.
 
Annars.tänkte vi träffa min mamma idag och sen har vi inga större planer!  Vad ska du göra denna lördag?
Posted in: Allmänt



Comfy is also a style

Tröja - MQ, Bombarjacka - Rut and Circle , Jeans - Levi's, Skor - Adidas Superstar, Väska - Gina Tricot, Solglasögon - Ray Ban
Posted in: Mina outfits



Leatherjacket x2

Min outfit: Skinnjacka - Chiquelle, Tröja - MQ, Jeans - Levi's, Skor - Nike
Astrids outfit: Skinnjacka - Lindex, Tröja - Lindex, Jeans - Kappahl, Skor - Adidas, Mössa - present, Gosekanin - Teddykompaniet


Paket från Twistshake

I samarbete med Twistshake
 
Pipmuggen hade vi sedan tidigare, har den även i färgen peach. Älskar deras pipmuggar då de har ett inbyggt droppskydd så man slipper spill av vatten i hela köket när lillan vill dricka själv ;)
 
Igår hämtade vi ut ett paket som vi hade fått från Twistshake.se som innehöll en snygg hakklapp i färgen Lavendel samt en rosa termos som fungerar både för att hålla varm dryck varm och kall dryck kall. Ska bli riktigt kul att testa den och se om den uppfyller våra krav! 
 
Just nu fyller Twistshake 3 år vilket de firar med att ge de som handlar lite härliga rabatter. Om du uppger koden maddisenj30 i kassan så får du just nu 30% rabatt på all pastell och nya pastellpaket samt hela 40% rabatt på alla neonprodukter och neonpaket! Erbjudandet gäller fram till på fredag kväll 27/4 kl. 23.59 så passa på att uppdatera dig med dina favoriter till ett riktigt bra pris♥
 
I samarbete med Twistshake.
Posted in: Barn, Madde tipsar!



Underbar måndag!

Älskar att ha snittblommor hemma, försöker alltid ha en bukett på matsalsbordet och då oftast i favoritvasen från Mio :)
 
Go kväll fina du!

Hur har din vecka börjat? För min del har den börjat riktigt bra. Efter en helg fylld med jobb har jag haft en ledig dag med båda mina tjejer. Vi har varit och hämtat paket(visar i ett inlägg i morgon vad som fanns i), handlat, städat, lekt, myst, busat och kramats i massor! En underbar måndag med andra ord♥ Det blev inte ens några treårskonflikter i affären vilket är helt otroligt ;) haha! Måste vara någon form av turdag eller nåt,hehe.
 
Nu sitter jag i soffan bredvid sambon och båda tjejerna sover(peppar,peppar ta i trä). Har redigerat lite bilder då jag fotade en dagens outfit tillsammans med Astrid tidigare idag, men den får ni se i morgon. Blir nog att se något avsnitt av en serie skulle jag tro innan vi sover. I morgon är det förskola för Astrid och jag och Moa har en hittills oplanerad dag så vi får se vad vi hittar på.
 
Hoppas du haft en härlig måndag och att du har en fin kväll! Ta hand om dig! Kramar
Posted in: Allmänt



Aldrig tur...

 
Alltså hur lyckas jag?! Jag satt och åt mellis med tjejerna och skulle sträcka mig efter något på bordet och kommer åt glaset med vatten som välter och lyckas träffa hörnet på mobilen så skärmen spricker. Jag blir så trött!! Vad är oddsen på att glaset ska träffa just där av alla saker på hela bordet?! Jag som köpte den i november, inte jättesugen på att köpa en ny direkt. Man har ju inte obegränsat med pengar när man är föräldraledig direkt ;) Som tur är har vi "drulle" i vår hemförsäkring så det verkar som att det kommer täcka kostnaden för att byta ut skärmen. Så nu ska jag packa ner min "älskling" och skicka in till Samsung så ska de fixa det, ska bli spännande att se vad kalaset går på!
 
Måste ta och köpa ett skyddsglas till den när jag får tillbaka den så jag kanske slipper fler liknande skador!
Posted in: Allmänt



I mina lurar just nu...

Tänkte dela med mig av några låtar som går varma hos mig just nu såväl när jag är hemma som på gymmet och på promenaden! Kanske hittar du en ny favorit?!
 
Lämna gärna en kommentar om det är någon/några låtar du gillar lite extra!
 
 
 
 
m


River Island Mini Girls

Inlägget innehåller adlinks
 
1. T-shirt 2. T-shirt 3. Set - Byxa och Blus 4. Jacka 5. Solglasögon 6. Tröja
 
Jag hade helt missat att River Island hade barnkläder. Fanns ju hur mycket fint som helst?! Kommer defintivt göra en beställning därifrån inom kort!
Inlägget innehåller adlinks
Posted in: Barn, Mode och trender



T-shirt weather!

Jeans - Levi's, T-shirt - H&M, Skinnjacka - Chiquelle, Skor - Nike, Solglasögon - Ray Ban
Posted in: Mina outfits



Thursday treat me good

 
 
 
Hej fina du!
 
Solen skiner och det är 15 grader varmt redan. Helt fantastiskt, man blir så lycklig i hela själen! Att kunna gå till förskolan 09.00 med bara skinnjacka och t-shirt har jag längtat så mycket till, nu är våren äntligen här och det känns helt fantastiskt! Var förbi mitt jobb en snabbis efter förskolan, var tvungen att fixa en sak som jag glömde igår. Annars idag ska vi njuta av vädret så mycket det bara går. Ikväll när älsklingen kommer hem tänkte vi grilla hamburgare och mysa. Vi är lediga båda två i morgon med båda tjejerna och sedan jobbar jag lördag och söndag så vi passar på att njuta lite nu innan helgen!
 
Hur ser din torsdag ut?
 
Hoppas din dag blir riktigt bra och att solen skiner hos dig med! Kramar från mig
Posted in: Allmänt



Workmode on!


Hej finis!

Allt bra med dig? Med mig är det helt okej, lite trött och lite ont i halsen på morgonen dock men ingen fara på taket! Ville mest bara kika in och önska er en riktigt fin onsdag. För min del blir det ett dagpass i landstingspyjamasen på bästa AVA. Så nu måste jag äta upp min yoghurt och sen sätta mig på cykeln och trampa iväg!

Vi hörs senare❤ Kramar från mig


Posted in: Allmänt



Dagens verklighet



Tre bilder från min förmiddag. Gillar ni att se lite ögonblicksbilder ur min vardag?

Hej fina du!

Tisdag och vi började dagen med att lämna Astrid på förskolan följt av en timmes powerwalk och efter det körde jag rehabträning med gummiband(mer om det i separat inlägg som kommer senare). Verkligen bästa starten på dagen! Nu sover lilla Moa gott i vagnen så jag tänkte passa på att få undan lite härliga vardagsbestyr ;) Vi har hur mycket tvätt som helst som väntar på att vikas undan, en tvättmaskin går just nu och diskmaskinen behöver plockas ur så vi kan få ordning på köket. Så idag blir det lite röj för att försöka hålls ihop vardagen med två små barn helt enkelt. Inget social media perfektion utan bara ren och skär vardag, välkommen till vår verklighet bakom de "fina" Instagram bildens och outfitbilderna!

Hoppas ni får en fin tisdag! Kramar från mig
Posted in: Allmänt



Solig lördag



Hej fina du!

Lördag och solen skiner, kan det bli bättre? Vi har haft en lugn morgon inne. Snart ska vi åka hem till mamma och hänga lite. Sambon är iväg med grabbarna hela dagen så jag får hänga med tjejerna och mysa. Sen ska Astrid sova hos mormor så jag och Moa får lite tid tillsammans. Astrid har varit laddad för det sen igår och började redan då säga vad hon skulle packa i sin väska, haha. 

Vad ska ni göra denna lördag? Hoppas solen skiner på er också. Kram 
Posted in: Allmänt



It's all in the sneakers

 

This post contains adlinks from Adviral



1.Here / 2. Here / 3. Here / 4. Here / 5. Here / 6. Here / 7. Here / 8. Here

Posted in: Madde tipsar!