Min söndagskväll

Hej bloggen och mina fina läsare!

Nu ska jag bege mig ut i kylan och hämta killen som precis ringde och sa att de snart var framme i Eskilstuna. När jag hämtar honom ska vi beställa kebab för ikväll orkar vi inte laga mat och sedan blir det till att ha en skön och lugn myskväll tillsammans. Antagligen kommer vi titta på En annan del av Köping och sen kanske lite annat skoj som går på tv. Får se om det kanske blir en film,beror på hur trött han är efter träningslägret han varit på i helgen!

VAD SKA NI GÖRA IKVÄLL?

Posted in:



Vinnaren i armbandstävlingen är utsedd

Den lyckliga vinnaren av berlockarmbandet blev Erika grattis tjejen! Jag har mailat dig så ju snabbare du svarar på mailet desto snabbare kommer det fina armbandet dimpa ner i din brevlåda :)




Ni kommer till Erikas blogg genom att klicka här!

Tack alla ni som var med i tävlingen, misströsta inte för att ni inte vann denna gång, jag ska försöka ha lite fler tävlingar framöver!
Posted in: Tävlingar



Bildbomb

Här om dagen när jag tog en dagens outfit bild lekte jag loss lite med kameran så jag tänkte att självklart ska ni också få se resultatet så here it comes!








Ansiktskräm och plugg

Hej!

Jag har precis kommit hem från stan. Jag tog en snabbis ner till apoteket och köpte min ansiktskräm som var helt slut. Fick inte ut något igår kväll när jag hade tvättat mig så min stackars hud fick somna utan återfuktning.. Men nu har jag köpt en ny i alla fall så det känns riktigt bra. Jag ska gå och hämta en kopp kaffe i köket nu och sen blir det till att fokusera på att skriva på hemtentan ett par timmar.

Hoppas ni har en fin söndag. Vi hörs lite senare!


Min ansiktskräm(sorry för dålig bildkvalité)
Posted in: Shopping



Ni är underbara!

Jag har verkligen världens gulligaste läsare! Jag får så otroligt mycket fina och gulliga kommentarer hela tiden och det gör bloggandet ännu roligare vill jag lova. Ni är guldvärda tjejer och killar!! Här är några av de kommentarer jag har fått de senaste dagarna:










TACK TILL ER OCH ÄVEN ALLA ANDRA GOA LÄSARE SOM GER FINA OCH ROLIGA KOMMENTARER!! JAG BLIR VERKLIGEN JÄTTEGLAD AV ERA KOMMENTARER!!!
Posted in: Allmänt



Inspiration

Tänkte bjuda på lite inspiration så här söndagen till ära ;) Ett sätt att mixa olika material kan man väl säga..

Posted in: Mode och trender



Idag avslutas tävlingen!

Idag är den absolut sista dagen att anmäla sig till tävlingen. Ikväll kl. 17.00 kommer jag att dra vinnaren som kommer få det fina berlockarmbandet! Så skynda dig att anmäla dig vilket du gör genom att klicka dig till tävlingsinlägget och skriver "jag är med".

Klicka på bilden nedan för att komma till tävlingsinlägget!

Posted in: Allmänt



Morning!

God morgon bloggen och mina läsare!

Idag unnade jag mig själv en riktig sovmorgon och vaknade 10.30. Det var riktigt skönt och jag tror att det  var något jag behövde med tanke på att jag inte mådde helt okej igår kväll! Nu ska jag i alla fall äta frukost och titta på ett avsnitt eller kanske två av Entourage!

Vi hörs lite senare!


Dagens frukost: fruktsallad(banan,clementin,äpple,vindruvor,solroskärnor och keso),ett glas juice och ett ägg med tillhörande kaviar!

Posted in: Allmänt



He´s just not that into you

Nu har jag precis kollat klart på filmen He´s just not that into you so var en "typisk-Madde-film"(som min sambo skulle säga). Det vill säga en romantisk komedi ;) Det var minst sagt kändistätt i denna film och många gånger kan det bli något negativt men det tyckte jag inte i denna film.

HANDLING:
Kort sammanfattat så handlar det om ett antal tjejer som har olika inställningar och erfarenheter av män/killar. Huvudpersonen är Gigi som är singel och hela tiden misslyckas med att få sina dejter att ringa henne. Av en slump träffar hon en kille som äger en bar och han börjar vägleda henne när det kommer till vad killar säger och gör när de inte är intresserade av en. Förutom Gigi får vi träffa ytterliggare en singelkvinna som har lite samma dilemma som Gigi, ett gift par, ett par som varit tillsammans i 7 år och mannen vill fortfarande inte gifta sig samt de två singlarna som har ihop det med varandra till och från men egentligen suktar efter något annat..

VAD TYCKTE JAG?
Om ni tycker om romantiska komedier tycker jag absolut att ni ska se denna. Riktigt mysig film som trots allt fick en att tänka till lite! Den var självklart en aning förutsägbar(som romantiska komedier ofta är) men ändå så hittade den rätt i mig på nåt sätt.. Den stämde verkligen in på hur vi tjejer håller på och även på hur killar håller på..

Sen var det ett par söta killar med också, vilket aldrig är negativt ;) haha! Bland annat min favorit från serien Entourage!


Tjejerna det handlar om

Killarna det handlar om


Gottis

Som sagt så blev ju inte kvällen riktigt som jag hade tänkt mig men den blev rätt okej ändå. Ligger i soffan under en filt, illamåendet är bättre och jag smaskar på nötter,godis och vindruvor. Lägger upp ett inlägg om filmen sen!
Posted in: Allmänt



Filmtime

Känner mig lite bättre nu, mår inte alls lika illa längre så det känns skönt. Men känner mig ändå lite trött måste jag erkänna! tänkte lägga mig och titta på filmen He´s just not that into you nu med en rad heta kändisar som medverkar. Några av dem är Ben Affleck, Jennifer Aniston, Scarlett Johansson, Drew Barrymore och några fler :) Jag kan skriva ett litet inlägg om hur jag tyckte att den var sen! Hoppas ni har en fin kväll!


Bild från google.com



Lite pics på Mysan

Igår och idag när jag var hemma hos mamma tog jag lite kort på hennes/vår katt Mysan. Så himla gosig och söt så jag tänkte att jag kan lägga upp de bilderna här i bloggen!


Haha ser ut som att jag inte har någon haka :p





Posted in:



Designhjälp eftersökes?!

Det är så att min bror har ganska nyligen skaffar en blogg och han är precis som jag helt värdelös på att göra designer.. Han frågade därför mig om jag visste någon som var duktig på det och som inte tog betalt för det. Jag lovade därför honom att jag kunde lägga upp ett inlägg här och se om det finns någon av mina läsare som är duktiga på designer och som skulle vilja hjälpa honom?!

Det vore grymt snällt och uppskattat från både min sida och självklart hans sida! Så finns det någon därute som skulle vilja hjälpa honom skriv det i detta inlägg så ska jag berätta för honom :)

Om ni vill spana in hans blogg kan ni göra det genom att klicka här!


Brorsan och jag på Cypern i somras!

Posted in:



Struliga blogg.se

Återigen har blogg.se strulat så att man inte kommit åt sin blogg och inte heller kunnat kommenterat. Men nu verkar det fungeras igen. Mina kvällsplaner blev ändrade då jag började må illa och känna mig orolig i magen så det får bli en lugn hemmakväll i soffan eller vid datorn. Vågar inte chansa på att kanske smitta Sara och Linda ifall det är nåt virus.. Hoppas på att det bara är något tillfälligt! Nu ska jag i alla fall äta en god middag och hoppas på att det känns lite bättre sen!


Min lilla middag som består av: Keso, en avokado, en tomat, lite gurka och räkor!
Mums vad gott det ska bli,älskar denna enkla och nyttiga maträtt men det var sjukt längesen jag åt den! Föresten så insåg jag nu att det blev 2 "ätar-inlägg" efter varandra, vad ska man säga jag gillar mat ;)

Posted in: Allmänt



Sen lunch

 

Glömde nästan bort att äta lunch idag.. Jag har plockat lite här hemma och nu kände jag mig hungrig och fick se att klockan redan är 3.. Hittade en köttgryta i kylen men orkade inte koka ris eller potatis till så det fick bli massa grönsaker istället.. Ja jag vet att jag är lite lat men så är det;)

Posted in: Allmänt