Sunday funday

Klänning - Bik Bok, Tröja - Zara, Solglasögon - Ray Ban, Skor - Converse
Posted in: Mina outfits



Latest on Instagram

Tänkte bjuda på några bilder från veckan som gått. Är lite mer aktiv på Instagram så följ mig gärna där också, Maddisenj även där :) Vad tycker ni om inlägg som detta? Ska jag fortsätta med det?
 
1. En härlig sommaroutfit. | 2. Powerwalk i solskenet med P3 dokumentär i lurarna | 3. Ännu en sommaroutfit
 
1. Melon och vindruvor som kvällssnack. | 2. Efter shoppingfrukost med Lindex | 3. Egenodlade tomater
 
1. Dagens eftermiddagsfika; ananaspaj | 2. Efter lördagens svettiga gympass | 3. Nytt i Astrids garderob
 


Work does Nike out!

 
Nike kan verkligen det här med att leverera snygga träningsskor. Dessa i kollaget ovan är bara en bråkdel av alla snygga skor som är perfekt till höstens härliga träningspass. Varför inte passa på att svettas i ett par riktigt snygga skor som passar din personlighet och resten av din outfit?! Jag har ett par träningsskor från Nike sedan tidigare säsong som jag tänkte köra på även denna höst, älskar dem då de är så himla sköna!


Fredagsinspiration♥

bilder från we♥it/kollage av mig
Posted in: Inspiration



Event hos Lindex

 
 

I morse var jag och Astrid på ett event hos Lindex inne i centrum här i Eskilstuna. De hade anordnat ett frukostshoppingevent mellen 08.00-10.00 där man fick 25% rabatt på ett helt köp samtidigt som man blev bjuden på frukost. Mycket trevligt och välordnat event där man i förväg fick anmäla sig på deras hemsida och när man kom till butiken var det en trevlig tjej som bokade av en på "gästlistan". Kändes proffsigt och mysigt på samma gång. Snäppet bättre än vissa andra liknande event jag varit på faktiskt! Hittade lite fint både till mig och till Astrid, inte hunnit fota det än men det kommer ett inlägg med vår shopping!
 
Tack igen Lindex för en trevlig start på dagen :)
Posted in: Shopping



Rockfashionista

Kollage Zalando
 
1. Hatt | 2. Jacka | 3. Jeans | 4. Skor | 5. Glasögon
Posted in: Mode och trender



Stockholm fashionweek SS16 dag 2

Flera fantastiska visningar idag och många riktigt fina kollektioner att dregla lite över inför nästa vår och sommar! Även idag har jag lånat bilderna från elle.se
 
BY MALINA
Vackra klänningar, snygga shorts och toppar. Både härliga pasteller, jordnära toner, mönstrat och svart och vitt. 
 FILIPPA K
Sportigt varvat med väldressat. Mycket ljusa toner och klassisk plagg blandat med mörkare toner och bombarjackor. Helt klart min favoritvisning såhär långt!
Posted in: Mode och trender



Stockholm fashionweek SS16 dag 1

Idag drog Stockholm fashionweek igång och när man inte kan gå på visningarna får man kika slaviskt på alla fina bilder från visningarna på diverse hemsidor. Bilderna nedan har jag lånat från elle.se. Ett axplock från två favoritvisningar från dagen kan ni se här nedan!
 
IDA SJÖSTEDT
Hon levererar i vanlig ordning fantastiska klänningar i skira material med vackra detaljer. Även snygga dressade byxor med vackra toppar till, en underbar kollektion!
 
 
STYLEIN
Bjuder på en dressad kollektion med genomgående mycket snygga vita och svarta plagg. Läckra siluetter och välklädda plagg!
Posted in: Mode och trender



Revelista

Jeansshorts - H&M, T-shirt - Ivyrevel, Skjorta - Bik Bok, Skor - Converse, Solglasögon - Ray Ban
Posted in: Mina outfits



6 månader?!

Tänk att den lilla lilla bebisen blivit så stor...
 
Igår blev vår lilla solstråle Astrid hela 6 månader, ett halvår har jag varit hennes mamma och herregud vad tiden flyger iväg. Så svårt att förstå att det redan gått ett halvår med vår lilla tös. Men oj så mycket som hänt detta halvår. Hon har utvecklats massor och växer så det knakar!
 
En liten sammanfattning över första halvåret;
- Hon har lärt sig att vända från rygg till mage och från mage till rygg
- En otrolig växtkurva där hon blivit nästan 20cm längre, gått upp närmare 5kg i vikt, avverkat ett par klädstorlekar även om hon fortfarande har storlek 62 men så smått har vi börjat byta till storlek 68.
- Utvecklat sitt prat med massa nya ljud hela tiden. Alltifrån dadada, höga tjut/rop till att göra pruttljud med munnen så saliven och ev. mat flyger all världens väg
- Drar sig upp till sittande och helst hela vägen till stående när hon ligger på rygg och man håller i hennes händer
- Vill helst rulla runt på mage och ligger sällan still på skötbordet vilket gör bytena till en riktig utmaning för oss föräldrar
m.m.m.m.
 
Självklart finns det massor med mer saker som har hänt med lilla då det varje dag kommer fram något nytt. Men det är svårt att få med allt såhär i text!
 
Nu ska vi i alla fall njuta av denna lördag genom att åka hem till min mamma. Astrid ska få bada balja, jag tänkte hänga lite i solen och bättra på brännan ytterligare och sedan ska vi har lite räkfrossa ikväll med västerbottenpaj, sallad, ost och kex och lite annat smått och gott! Mys!!
 
Ha en underbar lördag och njut av solen♥
Posted in: Graviditet/barn



Working that bohofeeling on summerdays....

Linne, Kimono och skor - H&M, Shorts - HÄR, Halsband - Tree Jewellery, Armband - Pearls for girls, Dyrberg & Kern och ungcancer.se, Solglasögon - Ray Ban
Posted in: Mina outfits



Unna sig en hotellweekend?!

 

 

Något som är väldigt mysigt är ju att få bo på hotell med någon man tycker om en vän, sin partner eller någon familjemedlem. Bara skämma bort sig med hotellfrukost, ett mysigt hotell och lite roligheter i staden man besöker. För några år sedan var jag och min sambo i Stockholm och bodde på ett mysigt hotell vid Stureplan, otroligt trevlig personal, fantastiska rum och underbart god frukost. Vi gjorde det som en årsdagsresa när vi firade att vi varit tillsammans ett visst antal år, otroligt trevligt. Minns inte vart jag hittade hotellet då men tror att jag bara googlade hotell Stockholm.

 

 

Nu har jag hittat sidan www.hotellstockholm.com som har samlat alla hotell i Stockholm på en och samma sida. Det går att sortera mellan hotellen på mängder av olika nyckelord vilket gör det väldigt lätt att hitta det man söker. Du kan till exempel söka på hotell som har jacuzzi på rummet, vilka hotell som har barnpassning, spaavdelning osv. De erbjuder även en prisgaranti och lovar att de ska kunna erbjuda det bästa priset när man bokar från deras sida vilket alltid är välkommet eller vad säger ni?!

 

Nu kommer det väl antagligen dröja ett tag tills vi checkar in på ett hotell igen och troligtvis får väl lill-tjejen göra oss sällskap då men i framtiden kommer vi nog unna oss det ibland bara vi två och även tillsammans hela vår lilla familj!

Posted in: Allmänt



Underbara sommarväder

Inte bästa bilden tyvärr, tagen med vår iPad i sådär bra ljus..
 
 
Högtrycket håller i sig och jag och lillan njuter till fullo av dessa varma, soliga och lediga dagar! Igår blev det en långpromenad där jag lyssnade på P3 dokumentär (mitt nya beroende!!) medan lill-tjejen sov i vagnen. Eftermiddag slappade vi hemma och kvällen spenderade vi hos sambons syster och hennes lilla familj. Där bjöd på god vegetarisk bönchiligryta med goda tillbehör och mys med våra bebisar, mycket trevligt!
 
Idag har det varit en fullspäckad dag där vi hängt hos min barndomskompis som fyllde år igår. Blev bjuden på smoothie, lunch och kladdkaka. Snacka om lyxig förmiddag och lunch. Efter det tog vi en liten promenad och la oss i solen (Astrid i skuggan såklart) och bara slappade en stund innan det blev att hämta ut ett paket med fina böcker från Goboken till vår lilla tjej och lite handling. Kvällen har spenderats med husvisning, tvättstuga, matlagning, besök av brorsan och hans tjej och bad av Astrid. Nu sover hon gott i sin säng och jag. Har lagt upp fötterna i soffan ett tag, mycket skönt! Snart dags för en tur till tvättstugan igen! 
 
Känns som att även jag kommer sova ovaggat i kväll ;) I morgon ska vi på första babysimmet med Astrid, ska bli så spännande och kul att se hur hon reagerar, hoppas hon gillar det!
 
Over and out!
Posted in: Allmänt



Veckan som gått

Halloj!
 
Här har det minst sagt ekat tomt den senaste veckan. Förra lördagen var vi på bröllop och lämnade bort lill-tjejen till min mamma för första gången, det gick jättebra och jag hämtade henne vid 20-tiden då hon började bli ledsen och väldigt trött. Väldigt vackert brudpar och en mycket trevlig dag!
 
Brudparet med sina tärnor och bestmen
Jag och min bättre hälft♥ | Ännu en bild på brudparet utanför kyrkan
 
 
Veckan som gått har vi spenderat på sommarstället ute i Stockholms skärgård där vi njutit av sol, lite bad, massa god mat och mys med min sambo och dotter. Kvällarna har vi avnjutit fantastiska solnedgångar från glasverandan där vi ätit något gott snacks (ost och kex, smågodis, chips m.m.) och tagit ett glas vin. Suttit och spelat yatzy och läst böcker när lillan somnat för natten. En helt underbar vecka med min två hjärtan, kunde inte ha varit bättre ♥
Underbara sommar ♥


Trendrapport för hösten 2015 från Gina Tricot

Fick ett mail här om veckan med en trendrapport från Gina Tricot för kommande höst. Perfekt när reorna fortfarande pågår och man kan spana efter fynd som håller även kommande säsong. Mycket snygga trender som är på tapeten om ni frågar mig, härligt med lite andra färgen än bara svart, grått och brunt som ofta hör hösten till!
 
 
Måste säga att jag gillar dessa trender skarpt. Den klarröda färgen är väl inte min starka sida men jag använder gärna vinrött vilket jag absolut kommer köra på i höst och matcha med såväl brun/biege som svart och vitt!
 
Vad tycker ni om dessa trender? Någon favorit?
Posted in: Mode och trender