Mitt outfitår 2013 Del 3

 
SEPTEMBER 2013
Den härliga sommarvärmen höll i sig en bit in i september och i början av månaden kunde man alltjämt gå i bara ben vilket var helt underbart. Men trots att solen höll sig framme nästan varenda dag så blev det något kallare i luften och jag fick börja plocka fram några höstfavoriter som t.ex. Polotröjan och kappan!
 
 
OKTOBER 2013
I oktober började hösten ordentligt men det höll sig fortsatt rätt så varmt och skönt på dagarna. Löven färgades i alla möjliga varma och härliga färger och jag blir allt mer svart i mina klädval, typiskt mig på höst och vinter!
 
 
NOVEMBER 2013
Denna månad hade jag väldigt mycket inspiration till outfits, kan bero på att jag i slutet var ledig och hade semester vilket gav mig lite ny energi och ny motivation till såväl bloggen som min personliga stil. Körde på mycket kjolar och matchade det tillsammans med stickade tröjor!
 
 
DECEMBER 2013
För en kort sekund kom det lite snö men ungefär lika snabbt var den borta igen och barmark resten av december var ett faktum. Fördelen med det är att det är lättare att klä sig snyggt när det inte är jättekallt och snö på backen! Boots i olika former och färger kantar nog hela min höst och vinter garderob och beanies är det bästa mot både dåliga hårdagar och kalla vindar!
 
 
Ser fram emot ett nytt år med förhoppningsvis många snygga och härliga outfits som jag trivs i. Älskar att utveckla och förnya min stil lite smått hela tiden så vi får se vad 2014 har att erbjuda i klädväg!!
Posted in: Mina outfits



31 december 2013



God morgon!

Då var nyårsafton här och jag fortsätter hosta som en tok. Har svettats som en tok i natt så kanske börjar febern ge med sig. Blir nog dock inget direkt nyårsfirande för min del tyvärr, den nya klänningen får hängas in i garderoben och vänta på ett annat festligt tillfälle... Tråkigt men tror inte orken finns då jag blev svimfärdig bara av att plocka undan lite disk här hemma igår!

Hur ska ni fira in det nya året?
Posted in: Allmänt



Mitt outfit år 2013 Del 2

 
MAJ 2013
I maj började det bli lite varmare ute och jag kunde plocka fram både mina ballrinaskor och låga Converse. Fortsatte köra på mitt ljusbruna hår och inväntade sommaren.
 
 
JUNI 2013
Första sommarmånaden bjöd på varmt och soligt väder där fina sommarklänningar, korta kjolar och jeansshorts åkte fram. Äntligen kunde man gå med bara ben och få färg på kroppen!
 
 
JULI 2013
Julimånad fortsatte med värmebölja och bara ben var vardagsmat. Solbrännan hade infunnit sig och solen hade blekt mitt hår igen så jag var tillbaka som blondin. Trots det härliga vädret blev det inte så många snygga outfits då vi renoverade vår nya lägenhet hela juli och sedan flyttade in i slutet av månaden! Så många dagar gick jag runt i snickarbyxor och ett linne!
 
 
AUGUSTI 2013
Sista sommarmånaden bjöd på mycket vitt och svart tillsammans, höga klackar och blonda längder. Sommarvärmen höll i sig långt in på hösten så därför kunde man gå barbent sent i augusti utan att frysa!
 
 
 
HAR NI NÅGON FAVORIT AV DESSA?
Posted in: Mina outfits



Snygga stövlar

 
 
Jag har varit på jakt efter ett par svarta snygga stövlar som man kan ha både till vardags och fest under större delen av hösten och vintern. Mitt problem är att jag har för stora vader och har svårt att få igen de flesta stövlar. Nu har jag fastnat för dessa fina stövlar från märket Bullboxer och är lite sugen på att klicka hem dem och ge dem ett försök. De är ganska vida i skaftet och har riktigt snygga detaljer så vem vet, kanske kan de fungera!
 
Nu fick jag något att fundera på minsta sagt... Köpa eller inte köpa?!
Posted in: Mode och trender



30 december 2013



Jaha då var det min tur att inta ryggläge i soffan/sängen med hosta, halsont, feber och ont i kroppen. Vilket skitavslut på detta år, är ju tveksamt om det blir något nyårsfirande i morgon... Får nog fira härifrån soffan är jag rädd, skit också! Jag som har en ny fin klänning men mår man inte bra så gör man inte :(
Posted in: Allmänt



Min juldagsoutfit

 
Så här såg jag ut på juldagen när jag drack vin och festade loss långt in på småtimmarna med mina vänner!
 
Paljettkofta - H&M, Vaxade jeans - Gina tricot, Topp - en butik i barcelona som jag glömt namnet på, Boots - Din Sko, Armband - Indiska och ungcancer.se
Posted in: Mina outfits



29 december 2013



Hej där ute!

Två dagar till nyårsafton och jag är lefig idag. Ska sticka iväg till utegymmet nu och springa lite backe. Inviger min nya underställströja som jag fick av mamma i julklapp, riktigt skön! Blir första träningen efter julen och det är välbehövligt! Då solen skiner har jag ingen lust att ställa mig på gymmet så blir perfekt med träning i friska luften.
Posted in: Allmänt



Reafavoriter

 
 
Tänkte tipsa om några personliga favoriter på H&Ms rea. Riktigt snygga plagg till grymt bra priser. Det här är dessutom plagg som håller även i vår och sommar med en liten annan styling än nu i vinter!
Posted in: Mode och trender



Mitt outfitår 2013 Del 1

 
JANUARI 2013
Under januarimånad bar jag mycket stickade tröjor och koftor och det blev mycket svart och vinrött tillsammans med guldiga detaljer.
 
 
FEBRUARI 2013
Under årets andra månad blev det ovanligt mycket mönster för att vara mig och jag varierade mellan allt ifrån kamouflage till folkloremönstrade ärmar och leopardmönster.
 
MARS 2013
Började längta till våren och de vita jeansen åkte fram ur garderoben igen och matchades med stickade tröjor och skinnjacka. Jag gjorde ett av mina bästa inköp detta år vilket helt klart fick bli min svarta kappa med skinndetaljer från Zara, den har varit en trogen följeslagare under året såväl i våras som under hösten och vintern!
 
APRIL 2013
Inspirationen var inte på topp och jag längtade otroligt mycket efter att få använda vårkläder och slippa alla tjocka tröjor och jackor. Körde på enkla och väldigt vardagliga outfits.
 
Posted in: Mina outfits



28 december 2013





Bjuder på en outfit från mellandagarna. Fick tröjan i julklapp av min bror, så himla skön och snygg! Här hemma har vi kört storstädning på förmiddagen och håller på att tvätta för fullt också. Skönt att få lite nytta gjort, var verkligen välbehövligt!

Blir att jobba kväll även idag och sen är jag ledig i morgon igen vilket känns skönt. Ska försöka få upp lite inlägg idag, blogg.se strulade en del igår innan jag drog till jobbet så blev dåligt bloggande pga det.

Vad ska ni göra idag?

Posted in: Allmänt



Blogaward!

 

Jag har blivit antagen i en blogaward av http://rockabillygirl.se/ och http://lavitadilovisa.blogg.se/

Vilka är då reglerna?

# Tacka och uppmärksamma den som har nominerat dig
# Skriv 11 random fakta om dig själv
# Svara på de 11 frågor du fått i awarden
# Välj ut elva bloggar att nominera (du kan inte välja den som nominerat dig)
# Skriv 11 frågor åt de du nominerade


11 random fakta om mig

1. Jag är sjukt trött på hela min garderob just nu och skulle vilja byta ut det mesta
2. Jag har varit i tre olika världsdelar; Europa, Nordamerika och Centralamerika(Mexico)
3. Jag hatar att tvätta håret, tycker det är så tråkigt och det tar sån tid att fixa i ordning det efter
4. Dagar då jag bara är hemma och tar det lugnt har jag oftare baggyjeans på mig än mjukisbyxor av någon anledning
5. Är riktigt sugen på att renovera vårt badrum som vi avskyr
6. Har tänkt att jag ska köpa en fjärrkontroll till systemkameran i typ 6 månader och har fortfarande inte fått det gjort
7. Jag var en riktigt pojk-flicka när jag var liten, hatade klänningar, spelade massa fotboll och hängde mest med killar.
8. När jag var liten hade jag både kaniner och hamstrar
9. Jag älskar godis och har svårt att tacka nej till det när jag blir bjuden
10. Drömde om att bli veterinär och journalist när jag var liten
11. Föredrar för det mesta mysiga hemmakvällar framför fester och utgång

Frågor från lavitadilovisa.blogg.se:
 
1. Om du skulle äta en maträtt resten av livet vilken hade du valt?
Tacos, den kan man variera så mycket efter tycke och smak så det skulle inte vara lika lätt att tröttna på som många andra maträtter.
 
2. Är du sommar eller vinter-människa?
Absolut en sommarmänniska, älskar värmen och solen och mår alltid som bäst när jag får njuta av det! Dock skulle jag inte vilja leva helt utan vinter och snö heller då det är mysigt på sitt sätt.
 
3. Vilka bloggar läser du?
Jag läser ganska många bloggar men de jag följer dagligen är Kenzas, Sofi Fahrman och AnnaWii
 
4. När är du mest lycklig?
När jag får vara tillsammans med människor som betyder mycket för mig och när de får må bra!

5. Vad har du önskat dig i julklapp?
Jag hade önskat mig en hel del till hemmet men även lite saker till mig själv som tofflor.
 
6. Vad gillar du att göra på fritiden?
Jag tycker om att titta på serier, shoppa, träna, umgås med nära och kära.
 
7. Den bästa filmen du sett?
Svårt att välja en film men en stor favorit är utan tvekan The Notebook
 
8. Tror du på evig kärlek?
Jag tror på det och hoppas på att det jag känner just nu får hålla för evigt. Jag ser prov på evig kärlek i mitt jobb när jag träffar äldre personer som levt tillsammans i 40-50år och det är fantastiskt!
 
9. Vill du ha barn?
Ja någon gång i framtiden vill jag ha barn, får se när det blir aktuellt och känns rätt i tiden bara.
 
10. Var köper du helst dina kläder?
Jag köper ganska mycket online och då blir det ofta att jag skickar efter från Nelly.com. Jag tycker väldigt mycket om Zara och Topshop också och handlar en del på Gina Tricot, Bik Bok och H&M.
 
11. Den värsta maträtten du vet?
Det skulle väl vara något med lever typ, levergryta eller liknande det skulle jag aldrig äta.
 

Frågor från rockabillygirl.se:

1. Vilket är ditt drömresemål?

Det skulle nog vara att bila runt i USA eller att få resa till någon riktig paradisö i västindien eller liknande.


2. Vad är din favoriträtt?

Svår fråga då jag tycker om att variera min kost. Men tycker väldigt mycket om grillat kött med goda tillbehör


3. Hur kommer det sig att du började blogga?

Jag tyckte det verkade roligt. Har alltid älskat mode och trender så det var en självklarhet att jag skulle skriva om det och sedan är det ju roligt om man kan inspirera andra lite med något man själv brinner för.


4. Hur länge har du bloggar?

Jag har bloggat sedan maj 2009 så det är lite drygt 4,5år och jag tycker fortfarande det är väldigt roligt.


5. Om du bara kunde spara en kontakt i din telefon vem skulle det vara?

Min brors nummer då jag inte kan det utantill.


6. Vad är det första du gör när du går upp på morgonen?

Går på toaletten ;)


7. Det sista du gör innan du ska lägga dig?

Läser oftast en bra bok så det blir lättare att somna


8. Favorit efterrätten?

Det måste nog vara något med choklad i, älskar choklad!


9. Vad är det roligaste du vet att baka?

Kladdkaka är lite av min specialitet och den går att variera så mycket


10. Vad hade du tagit för godis om du bara fick äta samma sak resten av livet?

Choklad


11. Vart i världen hade du valt att bosätta dig för all framtid?

Trivs rätt bra i Sverige men kanske någonstans i Spanien eller i Thailand


Jag nominerar följande bloggar:

Lina   Carro   Sofia    Johanna   Matilda   Veronica  Amanda  Mira  Josefine  Kajsa  Emma

Mina 11 frågor kommer här:
1. Hur har din jul varit?
2. Hur ska du fira nyår?
3. Vilka tre bloggar är dina favoriter?
4. Har du någon resa inplanerad framöver, i så fall vart?
5. Är du ledig nu i mellandagarna eller jobbar du?
6. Vad brukar du göra när du inte jobbar eller går i skolan?
7. Har du fyndat något på årets rea?
8. Vad gör en blogg intressant att följa?
9. Någon favoritfilm från året som gått?
10. Vad har varit bäst respektive sämst med året 2013 för dig?
11. Vad har du för förväntningar på det nya året 2014?
Posted in: Allmänt



27 december 2013



God morgon!

Bloggen har fått vila lite nu umder julen då jag passat på att njuta av att umgås med familj och vänner! Nu är julen över för i år och bloggen kommer nu återgå till det normala! De närmaste dagarna kommer jag sammanfatta mitt outfit år, visa mina fina julklappar som jag fått, lite rea-tips och annat skoj!

Kommer förutom bloggen jobba ikväll och i morgon kväll. Sedan en ledig söndag så där har ni i stora drag min helg! Vad ska ni hitta på i helgen? Kram från mig
Posted in: Allmänt



25 december 2013








Hej alla fina läsare!

Har ni haft en fin jul hittills? Jag har haft en underbar jul än så länge och idag fortsätter firandet. Ovan ser ni tre bilder från min jul. De två översta är från den 23:e då vi firade jul hos mamma och den sista bilden är från julaftons eftermiddag när jag jobbade. Jag hade en jättemysig julafton på jobbet med kollegorna och patienterna. Idag blir det jul hos pappa vilket ska bli mysigt!

Firar ni jul idag också eller är ni färdigfirade?


Posted in: Allmänt



24 december 2013




GOD JUL ÖNSKAR JAG ER ALLA!! Hoppas ni får en riktigt fin dag med era nära och kära.
Posted in: Allmänt



Julkalender: Lucka 23

 
 
I dagens lucka tänkte jag tipsa om en sista minuten julklapp! I dag har cdon.com erbjudande om att när du köper ett presentkort värde minst 100:- så får du en rabattkod på 100:- att utnyttja vid ett senare tillfälle!
Posted in: Julkalender 2013