Välkommen till världen...



I lördags 21/2 kl. 22.35 kom vår lilla prinsessa till oss med full fart och dramatik. Pga en stressad bebis som sjönk i hjärtljuden samt började samla på sig mjölksyra (vilket inte är bra) och väldigt kraftfulla värkar blev det bråttom och beslut togs om att avsluta förlossningen med ett akut kejsarsnitt. Ca 20min efter beslutet tagits var hon ute hos oss och hon fick mysa med sin pappa medan jag vaknade till liv efter operationen!

Vår lilla tös, som fått namnet Astrid, var 48cm lång (kort) och vägde 3155g. En liten tjej som igår när vi åkte hem från BB hade gått ner till drygt 2940g så det är en liten skrutt vi fått till oss! Vi är totalt i bebisbubblan och njuter av vår lilla skapelse totalt och försöker hitta någon form av rutin i detta nya liv :) Som ni kanske förstår så blir bloggen lite lidande då mitt liv handlar om nya familjemedlemen och vår familj nu!
Posted in: Graviditet/barn



Min gravidstil del 2

Här kommer några outfits från den senare delen av graviditeten närmare bestämt från v. 27 fram till v. 38, efter det har jag inte tagit några outfitbilder då det känns som att allt sitter lite halvtaskigt och man mest känner sig svullen och tråkig ;)
 
Vad tycker ni om min gravidstil och dessa outfits?
 

 


Eloide Details

Ett märke som har otroligt mycket fint till barn/bebisar är Eloide Details, har hört att deras filtar ska vara fantastiskt mjuka och håller tvätt efter tvätt vilket är en klar fördel när det ska användas till en bebis/ till barn. Här nedan kan ni se några favoriter från deras kollektion som bland annat finns att köpa på babyshop.se :)
 
 
Posted in: Graviditet/barn



Stilren och snygg nyhet

 
 
Hittade denna riktigt snygga och stilrena omlottkjol bland H&Ms nyheter och blev smått förälskad i hela stylingen kring kjolen. Så snygg och samtidigt så stilren och stylish! Du hittar den här och den kan bli din för 299:-
Posted in: Mode och trender



Min gravidstil del 1

Tänkte passa på att sammanfatta min gravidstil med att visa er några av de outfits jag burit under min graviditet. Har ej räknat med outfits från de första ca 14-15v. I början här ser man knappt magen men så småningom växer den till sig så det knakar vilket ni framförallt kommer se under del 2 av denna sammanfattning. Här kunde jag fortfarande ha några av mina vanliga byxor, dock med en gummisnodd i midjan ;)
 
Vad tycker ni om min gravidstil?
 
 


Flying eagle

 
Riktigt cool och snygg jacka från H&M perfekt nu till våren. Så snyggt att matcha till ett par vita jeans, lockigt hår, en slapp t-shirt och ett par vita sneakers! Du hittar jackan här och den kostar 399:-
Posted in: Mode och trender



Lovely boots from Tiger of Sweden

 

Skor har alltid varit en stor passion för mig och jag tror att jag får skylla en del av detta på Sex and The City och de fantastiska Malono Blahniks som Carrie prompt skulle ha hela tiden. Jag tror det var i den vevan som min passion väcktes till liv och fick fart på riktigt. Sedan dess har jag köpt ett större antal skor och gör fortfarande så ofta jag har möjlighet och hittar något par jag verkligen fastnar för. Ni kan fråga min sambo om han tycker att jag har för många skor, detta är något jag hört ett par gånger vill jag lova.

 

En skomodell som ligger mig varmt om hjärtat är ankelboots och det ska allra helst vara med klack, gärna en rätt så rejäl klack också och det är något jag har ett antal av i min garderob som jag kan variera mellan. Dock börjar dessa så smått bli lite slitna och det är alltid roligt att titta på nya skor. Satt och klickade runt på Footway här om dagen och hittade dessa fantastiskt snygga boots från Tiger of Sweden på deras rea och nog kliar det i shoppingnerven vill jag lova. Verkligen de perfekta bootsen som skulle vara så snygga att matcha med ett par skinnbyxor och en slapp grå t-shirt i vår! Känner dock att jag får hejda mig lite just nu och tyvärr blir det inget köp hur fina de än är då jag måste prioritera att få ut bebisen först och sedan blir man inte alltför rik av att gå på föräldrapenning vill jag lova. Men något par skor blir det framåt vårkanten och vem vet, finns dessa kvar så kanske jag slår till lite senare men just nu får de tyvärr vänta hur fina de än är och hur sköna de än ser ut att vara. Ni kan spana in skorna här och läsa mer om dem om ni är nyfikna!

Posted in: Mode och trender



Bf+4



Hej hopp!

En liten update från denna höggravida kvinna vars bebis trivs fortsatt väldigt bra i magen ;) Igår kändes det som att jag nästintill tappat förståndet och humöret pendlade deluxe (ena sekunden arg andra ledsen..). Älskar att hormonerna hoppar och spelar en rejäla spratt. Idag har hag varit på en extra kontroll på förlossningen och allt såg bra ut vilket känns skönt.

Nu blir det soffläge och titta på skid-vm, perfekt att det är just nu när jag bara går hemma och väntar på den lilla! Håller tummarna för de svenska tjejerna och killarna nu, vore ju fantastiskt med medalj redan första dagen av mästerskapet :)
Posted in: Allmänt



20% rabatt på träningskläder

 
 
 
 
Just nu får du 20% rabatt när du köper träningskläder i Gina Tricots webshop (rabatten dras automatiskt av när du kommer till kassan). Ni kan se några plagg som finns i deras träningskollektion i kollaget ovan och resten hittar ni här! De har väldigt mycket snygga träningskläder och jag är själv sugen på de grå tightsen med neongröna detaljer, riktigt fina!


I want it all...

Bilder från we♥it / kollage av mig
Posted in: Inspiration



Nursing sportsbra

 
Var och hämtade ut ett paket igår som innehöll den sportbh med amningsfunktion som jag beställde förra veckan från Glammom.se. Verkligen superskön på och den kommer användas flitigt så fort lilla bebis är ute, både till promenader/träning och att sova i då den är så mjuk och skön!


Graviditet; v 41

 
Då har vi gått över bf och jag börjar bli något otålig med att vänta på den lilla. Gjort ett par "vräkningsförsök" genom att gå upp och ner för trapporna, ta promenader och äta pepparkakor men helt utan resultat än så länge.. Jag är inte känd för att ha bra tålamod i normala fall så ni kan ju tänka er hur bra mitt tålamod är när man är trött, less, svullen och har hormoner som åker berg- och dalbana ;) Inte världens bästa kombination!
 
Bebisen verkar i alla fall må bra då den buffar på där inne flera gånger om dagen precis som tidigare även om det är lite segare buffar då det är trångt och jäkligt där inne. Blir ett besök hos barnmorskan i morgon bitti för att se så att allt ser bra ut(blodtryck, hjärtljud osv) och sen får vi se om vi har turen att få träffa vårt lilla busfrö denna vecka eller om den tänker ligga kvar ännu längre..
Posted in: Graviditet/barn



Bf +1




Hej!

Kikar in för ett kort inlägg, såg att jag fått en kommentar om bebis hade kommit då jag inte uppdaterat på ett tag. Tyvärr så är jag fortfarande gravid och tjock ;) Så nu har vi officiellt gått över tiden... Ska ta en promenad nu och gå upp och ner för trapporna ett par gånger så får vi se om det händer nåt.

Kram från mig
Posted in: Allmänt



The Coat

 
Denna fantastiskt snygga kappa finns nu hos H&M för endast 399:-. Älskar den vänstra varianten och skulle mer än gärna ha den i garderoben. Skulle styla den med helvitt och ett par sneakers, vårfräscht så det förslår!
Posted in: Mode och trender



Varför inte köra idag?!?

 
Bild från weheartit
 
God förmiddag!
 
Här hemma segar vi i soffan och slötittar på tv. Inga som helst planer för denna lördag och alla hjärtansdag mer än att umgås med sambon. Skulle passa fint med en förlossning men "Pyret" verkar ha det lite för bra i magen, vet inte vad jag ska göra för att få ut den lilla.. Antar att det sker när man minst anar det, men emellanåt känns det som att det aldrig kommer hända, att den lilla bosatt sig för evigt där inne :p
 
Önskar er en fin dag! Ska ni göra något särskilt?
Posted in: Allmänt