Springfeelings

 
Springfeelings
 
 
Skulle inte tacka nej till denna outfit en fin vårdag :) Klicka på bilden för att se vart allt kommer ifrån!
Posted in: Mode och trender



31 mars 2014

 
 
God morgon och välkommen till sista dagen denna månad!
 
Helt galet vad fort mars har gått och tänk att vi går in i april i morgon, känns fantastiskt skönt att våren och sommaren helt klart är inom räckhåll! Idag är det dagpass på jobbet som gäller och efter det direkt till gymmet för att köra BodyPump en timma. Ska bli så skönt och jag ser fram emot det riktigt mycket! Ny vecka och nya tag. Måste erkänna att jag är stolt och nöjd med mig själv då jag lyckats hålla igång med träningen utan uppehåll sedan slutet av januari. Har kört mellan 2-5 pass/vecka lite beroende på dagsform och hur mycket jag har jobbat, är så nöjd och det känns i hela kroppen!
 
Nej nu måste jag äta upp min havregrynsgröt och sedan cykla till jobbet! Ha en underbar måndag alla fina!
Posted in: Allmänt



Söndagsmys

 
 
 
Jaha då börjar denna helg lida mot sitt slut. Har varit en underbar helg med massa solsken, umgänge med vänner och sambons familj, träning, billetande, lite fix här hemma och annat smått och gott. Tänkte avsluta helgen på bästa sätt nämligen med tacos, hemmagjord proteinglass, mys med bästa sambon och en film i soffan! Kvalitétstid när den är som allra bäst, ingen söndagsångest här inte :)
Posted in: Allmänt



30 mars 2014




God förmiddag!

Jag sov till strax efter 10 idag, var så trött! Sambon och jag har ätit en god och rejäl brunch i soffan och nu tänkte jag byta om och ge mig ut på en långpromenad i solskenet. Ska nog köra lite intervaller och varva snabb promenad med jogging så mycket jag orkar och så mycket min höft klarar!

I eftermiddag vankas det våfflor hos svärfar med sambons syskon och deras barn så det ska bli både gott och trevligt!

Vad ska ni göra denna söndag?

Posted in: Allmänt



29 mars 2014



Halloj!

Njutit av en solig lördag tillsammans med sambon. Vi har bytt däck på bilen, fikat, varit runt och kollat på bilar utan att hitta så mycket intressant, köpt ny micro och tagit en öl i solen på en uteservering med vänner! En bra lördag såhär långt och den fortsätter förhoppningsvis i liknande anda!

Vad har ni för er denna lördag?
Posted in: Allmänt



28 mars 2014

 
En bild från gårdagens promenad
 
God morgon!
 
Då var det äntligen fredag och jag har en ledig helg framför mig med massa roligheter! Men först ska jag jobba ett dagpass och köra ett Functional Movespass på gymmet. Blev inte någon crosstrainer på gymmet igår utan jag tog en långpromenad i vårsolen istället, underbart skönt efter nattjobb. Precis vad jag behövde för att ladda upp batterierna lite efter att ha sovit 6h och fått lite mat i mig!
 
Nu dags för frukost och sen kör vi denn fredag! Ha en fin dag :)
Posted in: Allmänt



På tvären

Vaxade jeans och sjal - Gina Tricot, Stickad tröja - Pull & Bear, Kappa - Zara, Boots - HÄR, Örhängen - present, Ringar - H&M
 
(Tappade kameran i asfalten i förrgår när det blåste sådant och tycker no bilderna är lite mer korniga efter det, kanske måste ta och skaffa ny kamera eller en fjärrkontroll till systemkameran så det blir lite vassare bilder här i bloggen!!)
Posted in: Mina outfits



27 mars 2014


God morgon!
 
Eller för mig blir det snarare god natt då jag stannade kvar och jobbade natten också ;) Ska bli galet skönt att sova nu efter att ha varit vaken i 22h! När jag vaknar sen vilket förhoppningsvis blir en bit efter lunch så tänkte jag sticka till gymmet och träna. Blir att köra ett förbränningspass på crosstrainern tror jag minsann, hoppas på att vara hyffsat pigg!
 
Ha en fin dag nu så hörs vi när jag vaknar till liv igen ;)
 
Posted in: Allmänt



Blowing in the wind of change

Jeans - Mos Mosh (Elin Maria), T-shirt - H&M, Kofta - Gina Tricot, Kappa - Zara, Sneakers - Nike, Solglasögon - Ray Ban, Halsband - Efva Attling och mittnamnhalsband.se
Posted in: Mina outfits



26 mars 2014

 
 

Halloj!
 
Blev ingen uppdatering i morse då jag sov till 08.30 och sedan åt frukost i lugn och ro i soffan till nyhetsmorgon. Har sedan varit hem till en kompis och hennes tvillingar och tagit en förmiddagsfika, mycket trevligt och mysigt! Nu sitter jag och äter en lunch i form av en tonfisksallad och laddar för att snart åka till jobbet och köra ett kvällspass!
 
Nu verkar mitt internet samarbeta igen så ska passa på att slänga upp gårdagens outfit så den dyker upp i eftermiddag!
 
Ha en fin dag! Kram
Posted in: Allmänt



Damn you Internet



Dålig uppdatering idag då internet inte alls samarbetar med mig och datorn idag... Har fotat outfitbilder och allt men det får vänta tyvärr! Har i alla fall haft en bra ledig dag. Önskar jag var ledig i morgon också men det är jag dessvärre inte utan det är kvällsjobb som gäller.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med en frukt och min sambo. Mysbyxorna är på och likaså luvtröjan! Ha en fin kväll nu ♥
Posted in: Allmänt



25 mars 2014



God morgon!

Nyligen vaknat, var riktigt skönt efter att ha jobbat fredag-måndag! Är ledig idag och ska spendera den med min mamma. Vi ska fika lite, njuta av solen och ta en promenad. Ska bli mysigt! Kommer nog i det stora hela bli en lugn ledig dag.

Äter frukost nu och sen ska jag göra iordning mig. Hoppas ni får en fin dag!
Posted in: Allmänt



En outfit från helgen

Vaxade jeans, halsduk och väska - Gina Tricot, Tröja - Åhléns, Kappa - Zara, Boots - HÄR, Pilotbrillor - Ray Ban
Posted in: Mina outfits



Måndagsinspiration

Bilder weheartit / Kollage av mig
Posted in: Inspiration



Marant Look-a-likes

 
 
La ju upp bilder på mina nya boots från Nelly i fredags och skrev då att de var lika bootsen från Isabel Marant. Tänkte bara visa er hur lika de är och måste erkänna att de från Nelly är väldigt prisvärda :)
Posted in: Madde tipsar!