Gårdagens outfit

T-shirt, kofta och jeansshorts - H&M, Stickade strumpbyxor - Lindex, Halsband - Primark, Bälte - Levi's, Sneakerswedges - Blink
Posted in: Mina outfits



Värmande snyggingar!

Jag satt och klickad runt lite bland skor och letade efter snygga och värmande stövlar nu när snön är här. Personligen har jag aldrig varit särskilt mycket för uggs, vet inte varför men så är det i alla fall. Dock hittade jag ett par sjukt fina uggs nu i läder med snygga spännen som jag fastnade för!
 
Vad tycker ni om dessa uggs?
 


30 november 2012

God morgon!
 
Har ni sovit gott? Det har jag gjort. Hade en jättemysig kväll med min sambo igår. Johan Glans var fantastisk och jag skrattade så jag grät. Efter föreställningen gick vi hem, lagade mat, myste i soffan och avslutade med varmt gott te. En supermysig kväll med mitt hjärta helt enkelt!
 
Nu blir det frukost framför Hart of Dixie, under en varm filt medan snön fortsätter komma ner från himlen. Vi hörs senare
Posted in: Allmänt



Johan Glans

Nu är det dags för mig och sambon att bege oss till Lokomotivet här i Eskilstuna för 1,5h med skratt. Vi ska nämligen se komikern Johan Glans show World tour of Skandinavien vilket ska bli sjukt kul! Brukar skratta så jag nästan gråter till hans skämt så det kan bli ett rejält träningspass för såväl käkarna som magen ;)
 
Posted in: Allmänt



VIP-kväll

Igår kväll var vi iväg på en VIP-kväll på Stadium där det bjöds på clementiner, juleskum, pepparkakor och julmust. Självklart fick alla som handlade härliga rabatter på sina köp och jag lyckades faktiskt köpa min första julklapp för i år. Känns bra att vara igång. Annars blev det två träningslinnen för min del och ett handledsskydd då jag har ont och problem med handleden till och från.
 
Här kommer några bilder!
 
Blev ett linne från SOC(det grå) 99:-, ett linne från Adidas 349:- och vristbandet 179:- och sen julklappen då men den kan jag inte visa här ;)
Posted in: Shopping



Utmärkelse

För ett litet tag sedan fick jag en utmärkelse av fina Frida och blev självklart väldigt glad över hennes fina ord till mig. Så här kommer fem utmärkelser från mig till några grymma bloggare!
 
 
LINA
Lina skriver en härlig vardagsblogg där hon delar med sig av bilder från vardagen, mycket god mat, träning, outfits och mycket mer. Blir alltid glad och inspirerad när jag klickar in mig hos henne!
 
ELLA
En klädtokig tjej som bjuder på grymma outfits och inspirerande bilder till tusen. Allt ifrån modetips till bilder från hennes liv. En fin blogg av en skön tjej!
 
CICCI
Min fina bloggvän Cicci som skriver om livet samt bjuder på massa härlig inspiration med mode och trender, skönhet, träning och vardagen. Fylld med fina bilder och härlig inspiration!
 
ELIN
En fantastisk modeblogg skriven av Elin som har en grym känsla för stil och mode. Älskar hennes välkomponerade outfits och blir alltid grymt inspirerad av att titta in där. En modeblogg att verkligen inspireras av!
 
KRISTER
Självklart vill jag även uppmärksamma Krister som skriver bloggen Kaffehörnan där jag varje vecka får chansen att visa upp mig och det jag älskar nämligen modetips. En härlig blogg med mycket tävlingar och bra tips!
 
 

Reglerna för utmärkelsen är

1. Tacka bloggaren som gett dig utmärkelsen och lägg ut länken till den som gav dig den
2. Ge utmärkelsen vidare till fem favoritbloggar och berätta det för dem med en kommentar
3. Kopiera post it-lappen och sätt den på din blogg
 
Tack igen för den fina utmärkelsen Frida!!
Posted in: Allmänt



29 november 2012

God morgon! 
 
Tog en rejäl sovmorgon och vaknade ändå upp med rejält ont i halsen. Jag vägrar bli sjuk.då jag ska jobba helgen så jag ska försöka kurera mig så gott det.går. Nu blir det ett avsnitt Jericho och sen får vi se vad jag ska göra idag. Kram /M
 
Posted in: Allmänt



Julklappstips

Hittade en video med senaste Call of Duty spelet och kände att det kan vara ett perfekt tips på julklapp till pojkvännen, brorsan eller kanske till och med flickvännen ;) Min sambo har spelat några av de tidigare Call of Duty spelen och jag har många gånger varit sugen på att testa dem själv, men det har inte blivit av. Detta nya ser ju jäkligt snyggt och ut och passar nog alla gamblers där ute som gillar skjutspel perfekt! Jag hade gärna testat det om vi hade det hemma, men jag skulle nog inte gå och köpa det bara till mig själv. Ett litet julklappstips såhär när snön vräker ner utanför fönstret och första advent närmar sig.
 
Ta en titt på videon nedan så får ni se hur snyggt spelet är!!
 
 

Bästa julklappen = Call of duty: Black Ops 2
Posted in: Madde tipsar!



Todays outfit

Jeans - Bik Bok, Silver t-shirt - Monki, Kofta - Gina Tricot, Kängor - Have2have.se
Posted in: Mina outfits



Så himla kul!

Fick se nu när jag skulle logga in på bloggen att jag ligger på mest kommenterade listan, känns verkligen superroligt och det gör mig glad att ni är så pass många som kikar in här och kommenterar det jag gör. Ni är guld värda!!
 
Nu tar vi oss högre upp på listan eller vad säger ni?! ♥
 
Posted in: Allmänt



Snygg kuvertväska

Hittade en riktigt snygg väska när jag satt och klickade runt och kollade på skor och accessoarer. Denna väska kommer ifrån märket Abaco Paris och jag skulle mer än gärna vilja ha den bruna, tycker den är fantastisk snygg och den skulle passa så bra ihop med mina bruna boots! För 1376:- är den din :)
 
 


28 november 2012

God morgon!
 
Hur mår ni idag? Jag hade lite ont i halsen i morse när jag gick upp,hoppas att det ger med sig under dagen. Jag sitter på utbildning med jobbet hela dagen, det är sista veckan med dessa utbildningar. Förhoppningsvis slutar vi tidigare dåå eftermiddagen endast verkar vara avsatt för utvärdering och det lär knappast ta 4h ;)
 
Nu är det dags att sitta ner och lyssna på en föreläsning om kris- och katastrofberedskap!
 
 
Posted in: Allmänt



Riktigt bra låt!

Måste bara passa på och tipsa om gruppen Monarkens nya singel Lilla gumman, mycket bra låt och sjukt härlig att lyssna på! Grabbarna har gjort ett riktigt bra jobb med denna låt!
 
Vad tycker ni om låten?
 
 


Glitter girl

Stickad glittrig guldtröja - Century 21 New York, Skinnjacka - H&M, Byxor - Gina Tricot, Halsduk - Forever21, Boots - Bullboxer, Väska - Gina Tricot, Armband - present, Earcuff - Gina Tricot


Mellanmål


Har haft en mysig och trevlig dag hemma hos morfar och hans sambo. Blev bjuden på god mat, ben & jerrys glass till efterrätt, fika och kortspel. Riktigt bra ledig dag måste jag säga!
 
Nu sitter jag i soffan med en hallonsmoothie och en clementin. Blir att se ett avsnitt Jericho och bara mysa under en filt,skön eftermiddag!
 
Posted in: Allmänt