Lite nyheter på gång!

Hej fina du!
 
Nu har det ekat tomt här ett tag och det har dels att göra med tidsbrist men även då jag snart har lite nyheter att dela med mig av till er. Dock är det fortfarande till viss del under uppbyggnad så det kommer dröja en liten stund till innan jag berättar för er vad det är! Tihi, känner mig så kryptisk men så får det vara en stund till men jag lovar att ni snart ska få veta vad jag håller på med!
 
I helgen hade vi kalas för vårt lilla hjärta som snart fyller 2 år, närmare bestämt på tisdag 9/7. Det är inte klokt vad fort tiden går! Kalaset blev väldigt lyckat i alla fall och det bjöds på varmt och soligt sommarväder, så underbart! Vi hade beställt en otroligt god och fin tårta med Bamse på till Moas glädje, hon blev verkligen så glad när hon fick se tårtan! Sen hade vi lite vickning med kokkorv med goda tillbehör. Väldigt mysigt och det var en nöjd och trött tjej som somnade på kvällen vill jag lova!
 
Tänkte bjuda er på några bilder från kalaset!
 
Mormor hade hängt upp alla hennes paket i äppelträdet precis som Pippi gör på pippis jul och gissa om vår lilla Pippi-tokiga tjej blev lycklig och fascinerad :)
 
Mina älskade tjejer♥
 
Otroligt fin och god tårta från ICA Maxi Eskilstuna, de gör verkligen underbara tårtor!!
Posted in: Barn