Versace Jeans Handbag

 
 
Hur fin är inte denna handväska från Versace Jeans?! Gillar verkligen mönstret som bildar ett V på framsidan, en väska helt i min smak. Hittade denna hos spartoo.se som har massor med fina skor, väskor, kläder och accessoarer! Denna kan bli din för 1644:-, helt okej pris för att vara ett stor designmärke faktiskt!


Latest on Instagram

Här kommer några av mina senaste bilder från instagram, har hållit igång uppdatering där rätt bra nu när bloggen varit lite tom så följ mig där så riskerar ni inte att missa något ;) Maddisenj gäller även där!
1. Gick i lördags av min sista natt för denna sommar, nu 4v föräldraledigt! 2. Laddar frysen med äppelpajer för hela vintern eftersom våra äppelträd är helt överfyllda med underbara äpplen 3. Försöker komma tillbaka i form igen och få tillbaka styrkan!
 
1. Nu är det första trädäcket klart på altanen, nu återstår räcken, trappen osv 2. Vi var på namngivning som även blev överraskningsbröllop av våra vänner, så kul! 3. Ett av mina senaste inköp till garderoben :)
 
1. Lite gott kvällssnack 2. Ett riktigt svettigt gympass denna söndag 3. I lördags invigde vi vårt spabad ute på altanen, helt underbart!!
Posted in: Foto av migEko, eko...

 
Hej på er!
 
Här har det ekat tomt på sista tiden. Jag har inte haft särskilt mycket inspiration och dessutom mer eller mindre glömt av att blogga. Har jobbat och umgåtts med familjen istället och bara njutit av tiden. Jag tycker att bloggandet är väldigt roligt men på sista tiden har jag inte tagit mig för. Nu jobbar jag bara tre nätter denna vecka och sedan går jag på 4v föräldraledigt då sambon som varit hemma med Astrid i 6mån nu ska börja jobba och vi fått förskoleplats två veckor senare än vi planerat. Men inte mig emot, aldrig fel att vara ledig och kul att dessutom få lite ledigt med henne nu när hon är större också!
 
Ser att ni är rätt många som kikat in här trots min frånvaro, så himla kul att se. Ska se om inspirationen hittar tillbaka och om jag kan få bloggen levande igen! Jag hoppas det för bloggandet är otroligt roligt!
 
Stora kramar till er alla
Posted in: AllmäntMy weekend starts now!

Yesterdays look
 
God kväll!
 
Phu, äntligen är denna jobbhelg över!! Efter fyra arbetspass på tre dagar med fullt ös medvetslös känner man sig lite lagom trött och sliten vill jag lova. Så jäkla skönt att vara ledig måndag och tisdag nu. Så detta har vi "firat" med tacos till middag och nu ligger jag i soffan och tänkte kika på en film i lugnan ro!
 
Hoppas ni har haft en underbar helg! Har ni gjort något roligt i helgen? Puss och kram  på er♥
Posted in: AllmäntWell you got to go to work...

 
 
Hej på er!
 
Nu har bloggen ekat tomt några dagar igen. Har inte riktigt hunnit med och har dessutom fokuserat på kvalitétstid med familjen. Sånt som alltid går åt men som lätt kan komma i skymundan när man jobbar mycket. Nu har jag precis vaknat och sitter och äter frukost medan min lilla familj sover middag (japp både barn och pappa sover), tänkte även kolla på ett avsnitt PLL. Annars har vi inga större planer för dagen, måste nog handla lite mat då det börjar sina på den varan här hemma.
 
Hoppas ni får en fin torsdag. Jag laddar för en jobbhelg som börjar med ett dubbelpass(07.00-21.45) i morgon. Kramar från mig
Posted in: Allmänt