The bomberjacket

T-shirt och jeans - H&M Mama, Mönstrad bombarjacka - H&M, Boots - Replay, Halsband - present
 
Såhär såg jag ut igår när jag lunchade på stan med min fina vän Sara :)
Posted in: Mina outfits



Reafynd!!

 
Ett fynd från årets mellandagsrea är helt klart denna paislymönstrade bombarjacka som kommer passa perfekt som vårjacka när det blir dags för vår och minst lika bra nu som "kavaj/kofta". Dessutom fungerar den minst likabra med babybula som utan! Den blev min för 200:- (ordpris 499:-) och den kommer från H&M, ett riktigt kap som jag är grymt nöjd över!
Posted in: Shopping



Lunch in town



Halloj!

Igår kväll var vi ett gäng kompisar som lagade mat och kollade fotboll och hockey på tv. En trevlig kväll med mycket skratt! Blev ganska sent så vi sov till  strax efter 09 i morse vilket var skönt. Har även hunnit med en lunch på stan med fina Sara, så mysigt! Resten av dagen blir det att förbereda efterrätten till i morgon samt lite fix här hemma.

Men först ska jag öppna paketet ftån H&M som kommit, mest saker till bebis men även ett plagg till mig :) Kram till er
Posted in: Allmänt



Skynda fynda!

 
 
Tänkte tipsa om att du just nu kan fynda mängder av snygga skor och väskor hos spartoo till riktigt bra priser. Varför inte de svarta läckra bootsen från märket Sam Edelman eller kanske en ny handväska till att starta det nya året med?! Vänta dock inte för länge med att klicka hem dina favoriter för då kanske just din storlek tar slut, så in nu och skynda fynda på spartoos rea :)
Posted in: Madde tipsar!



Roadtrip



Idag kör jag och sambon roadtrip till Västerås och Ikea. Blir lite shopping till bebis och annat till hemmet. Hoppas ni får en fin dag!
Posted in: Allmänt



New years eve

 
New years eve
 
Klicka på bilden för att se vart allt kommer ifrån. Pälsen har jag spanat länge på och den kan du hitta direkt här!


Julaftonsoutfit

Såhär såg jag ut på julafton i år :)
 
Tights och jacka - H&M Mama, Stickad tröja/tunika och bälte - H&M, Boots - Shepherd
Posted in: Mina outfits



Graviditet; v 33

 
I måndags gick vi in i v. 33 vilket betyder att det snart är dags för ny vecka men tänkte att det är bättre sent än aldrig att publicera detta :)
 
Barnet: Fostret ökar snabbt i vikt och väger nu cirka 2 kilo. Längden är ungefär 45 centimeter. Om barnet skulle födas nu kan det under ett par veckors tid behöva lite andningshjälp, extra värme och hjälp att få i sig tillräckligt med näring för att må bra. Fostret uppfattar ljus och mörker, natt och dag.
 
Mitt mående: Jag har återigen börjat få en hel del sammandragningar vilket jag antar är normalt med tanke på att förlossningen ändå närmar sig och livmodern behöver träna så mycket den kan inför det. Detta medför så klart att jag får ta dagarna lite som de kommer och i ett lugnt tempo, stress fungerar inte alls så det försöker jag undvika! Låg med en varm vetekudde på magen igår vilket var väldigt skönt och hjälpte till att lindra lite. Fortsätter försöka ta promenader i det tempo som känns bra för dagen och försöker äta mycket frukt och grönt för att må så bra som möjligt, även om det blir en hel del godsaker nu i juletider ;) Bebis buffar runt och sparkar på rätt bra i magen dagligen vilket är mysigt och skönt för då vet jag att lilla "Pyret" har det bra därinne. Sömnen har blivit sämre och jag vaknar minst en gång varje natt för att gå upp och kissa, även börjat vakna tidigt på morgonen för att jag är hungrig. Lite svårt att vända sig i sängen och jag har sedan förra veckan börjat sova med en kudde mellan knäna för att det ska kännas lite lättare att sova på sidan(vilket är det som fungerar bäst).
 
Inga smärtor någonstans i alla fall vilket jag är väldigt glad över, kan få räcka med trötthet och sammandragningar ;) Nu hoppas vi på att liten väljer att stanna kvar i magen ett par veckor in på nästa år så h*n får växa till sig ordentligt innan vi ses och jag hoppas sammandragningarna inte ökar i intensitet riktigt än :)
Posted in: Graviditet/barn



GOD JUL!!

 
 
Jag och "pyret" önskar er en riktigt God Jul. Hoppas ni får en fin julafton med era nära och kära. Njut av god mat och godsaker samt tiden vi har tillsammans och var rädda om er ♥
Posted in: Allmänt



Simplicity

Jeans - Mamalicious, Skjorta - H&M, Täckjacka - H&M Mama, Boots - Shepherd
Posted in: Mina outfits



Dan före dan före doppare dan

 
 
 
 
Halloj finisar!
 
Hur är det med er? Här är det si och så med uppdateringen märker jag men blir lätt så såhär i juletid när man har en hel del annat att göra samtidigt som jag måste lyssna på kroppen som säger ifrån när det blir för mycket.. Gick i graviditetsvecka 33 idag så bebis närmar sig med stormsteg vilket känns. Magen växer så det knakar!! Har även börjat få en del sammandragningar igen lite mer än tidigare så att prioritera vila ligger högt på min "att göra lista" samtidigt som jag försöker njuta av julen!
 
Idag har jag i alla fall varit hemma hos min barndomsvän och hennes familj, hennes fina tvillingpojkar växer också så det knakar och vilka busungar. Så mysigt att se dem busa runt! Vi tog även en promenad vilket var skönt och sen när jag kom hem och hade fått i mig lunch sov jag på soffan 1h. Väldigt skönt då jag vaknade 06.15 i morse och var kissnödig, sen gick det såklart inte att somna om pga både hunger och busig bebis i magen så det var bara att pallra sig upp. I eftermiddag/ikväll har jag slagit in julklapparna också så nu är det klart.
 
Bara städning och julgranspyntning som är kvar innan jag känner mig redo för julfirande! Hur är det för er? Känner ni er redo för julen eller har ni saker kvar att göra?
Posted in: Allmänt



Julmys och solsken



God kväll!

Denna söndag var det tänkt att vi skulle klä julgranen men då var ljysen trasiga så det blev en sväng på stan för att köpa nya och sen skulle bpde jag och sambon iväg så det får vi ordna i morgon istället. Så kan det gå ;) Eftermiddagen har jag spenderat hos en vän som bjöd ett gäng tjejer på julemys med massa gott att äta och trevligt sällskap, så mysigt och gott. Rätt nyligen hemkommen så nu halvligger jag i soffan, tittar på fotboll och bebis buffar runt, mysigt! Blir en lugn kväll för vår del, kanske se en film eller så. 

Ha en fin kväll! Kram från mig
Posted in: Allmänt



Vinnaren av en personligalmanacka blev...

 
 
 
...EMELIE!! Stort grattis tjejen, jag hoppas du ska bli nöjd med din almanacka! Tack alla som deltog i tävlingen, kommer förhoppningsvis dyka upp lite fler tävlingar i bloggen under nästa år :)
Posted in: Tävlingar



Graviditet; v 32

 
 
 
Barnet: Fostret väger cirka 1,8 kilo och är runt 44 cm långt. Hos förstföderskor kan barnet redan ha lagt sig med huvudet nedåt. De sparkar du känt tidigare är nu mer som knuffar eftersom fostret börjar bli för stort för att röra sig fritt i fostervattnet (info: 1177.se).
 
Mitt mående: Magen tar mycket plats och dina lungor, din urinblåsa och magsäck har det trångt därinne. Det är inte ovanligt att man drabbas av trög mage eller förstoppning under senare delen av graviditeten. Orsakerna kan vara flera, bland annat hormonet progesteron som hämmar tarmrörelserna, att man inte kan röra sig lika mycket som vanligt eller att livmodern trycker på tarmarna. Drick mycket, ät fibrer och rör på dig så mycket du orkar. (info: 1177.se) Jag har denna vecka gått på havandeskapspenning pga mitt fysiskt och psykiskt tunga jobb vilket känns skönt. Nu får jag vara hemma och ta hand om mig själv och njuta av tiden med magen och förbereda inför det som komma skall. Mysigt också såhär inför jul att få stöka runt hemma i min egen takt, hinna träffa nära och kära och vila när jag känner att det behövs. Magen växer i en rasande fart och bebis buffar runt mycket i magen. Märker att lilla "Pyret" blir något provocerad om jag sitter lite för hoptryckt med magen för du får jag alltid ett par rejäla buffar(gärna upp mot revbenen :p). Mår fortfarande bra i graviditeten även om man märker att magen börjar bli tung, känner mig trött i ryggen och får lite ont i vänster höft och ryggen när jag står och går mycket men det släpper i alla fall när jag vilar vilket känns bra!
 
Vi köper saker till det lilla livet lite pö om pö och så sent som i söndags införskaffades ett vägghängt skötbord som så småningom ska upp i badrummet. Återstår en del saker som ska köpas men jag försöker att inte stressa med det, prio kommer bli babyskydd till bilen sen men det tar vi efter jul tänkte jag! Jag tänkte även passa på att köpa lite mer kläder och sånt som är bra att ha när lillen kommer under mellandagsrean!
Posted in: Graviditet/barn



Solig fredag




Idag bjuder Eskilstuna på solsken och 4 grader varmt. Inte särskilt juligt men skönt med ljus och sol i alla fall, behövs för att kanske råda lite bot på tröttheten ;) Ska ta mig en promenad och hämta ut ett paket på vägen hem, tror minsann det är sista julklappen som anlänt!

Kommer under dagen bjuda på vinnaren av almanackan och veckouppdatering av graviditeten :)

Kramar till er
Posted in: Allmänt