Underbara tisdagkväll!

Tisdagkvällar är alltid något jag ser fram emot för då sitter jag alltid bänkad i soffan, under en mysig filt, dricker te och tittar på serier! Det blir både Desperate Housewives och Cougar Town och det gör verkligen hela tisdagen! Älskar båda de serierna och nu är det återigen dags att bänka sig,mys!!!



Någon mer än jag som sitter bänkad framför tv:n på tisdagkvällar?

Update:
Kanal 5 visar ingen av serierna ikväll pga att det inte finns några fler avsnitt just nu för att det har varit sändningsuppehåll i två veckor i USA och kanal5 ligger så tätt in på med avsnitten. Serierna återkommer dock nästa tisdag igen(7december) så vi får helt enkelt hålla ut så länge.. Tråkigt med sant!



Dagens lilla rosa tips

Idag när jag gick hem från skolan gick jag in på apoteket och köpte mig ett nytt läppbalsam då mitt andra tagit slut. Nu på vintern kan jag verkligen inte leva utan det då mina läppar blir torra och fnasiga direkt. Min bästa vän på vintern är helt klat försvarets hudsalva och nu har den dessutom lanserats i en supersöt rosa version. Självklart fick den lilla go´biten följa med mig hem!

Posted in: Madde tipsar!



Blandade material

Posted in: Mina outfits



School-time

Dags för mig att gå till skolan nu för att ha mitt seminarium. Ska träffa min grupp lite innan och bara snacka ihop oss det allra sista. Ni får en dagens outfit och lite sånt när jag kommer hem!

Hoppas ni har en fin dag!



30 november 2010

God morgon!

Tisdag idag och sjukt kallt ute, hela -12°C. Man kan inte annat än hålla med om att vintern definitivt har kommit med besked. Skönt i alla fall att solen valt att kika fram lite för då känns det lite lättare i alla fall!

Idag har jag skola på eftermiddagen, vi har ett seminarium 13.15-16.00 och då ska vi diskutera olika situationer i vården som vi varit med om där patienten på något sätt blivit kränkt eller på annat sätt illa behandlad! Ska bli lite intressant, kan bli en het diskussion med den andra gruppen om vad som är rätt och fel och hur man kan bära sig åt för att undvika liknande situationer framöver.

Jag sitter i alla fall och äter frukost nu, sen blir det en varm och skön dusch innan jag ska göra mig i ordning. Ska kila ner till pressbyrån också och skicka iväg två paket innan jag går till skolan. Nu ska jag svarar på era fina kommentarer som jag ligger jättemycket efter med efter min rätt så fullspäckade helg.

Posted in: Allmänt



Lady Gaga kostymen

På 25-års festen vi var på i lördags var det, som jag tidigare skrivit, maskerad med temat Celebrity och jag klädde ut mig till Lady Gaga. Här kommer bilder på hela min Gaga outfit samt en lite närmare bild på sminkningen!


Posted in: Mina outfits



Pluggdag, eller hur var det nu?!

Idag har jag som jag tidigare skrivit varit hemma hos en kompis och pluggat. Vi träffades hela studiegruppen hos henne och då hon fyllde år så hade en av killarna köpt med sig en tårta så det blev fika och mys innan vi försökte vara en aning seriösa och få nåt vettigt gjort! Tog några bilder med mobilen så jag har satt ihop ett litet kollage åt er så ni får se min dag lite i bilder också och inte bara i massa tråkig text,hehe!


Grymt god tårta och trevligt sällskap. Vi fick gjort det vi skulle göra också så det blev inte bara en fikastund,hehe! Söta vovven fick vara med också så klart!
Posted in: Allmänt



Stök och bök

Det är fullt ös här hemma och därför har det inte blivit någon uppdatering. Kom hem från min klasskompis vid 14-tiden och efter det åkte vi och storhandlade på Willys och nu håller vi på och röjer här hemma. Jag har faktiskt tagit några bilder från vår lilla pluggstund idag så ni ska få ta del av det sen tänkte jag!

Jag uppdaterar igen och svarar på era fina kommentarer så fort vi fått i ordning här hemma! Stora kramar från mig

Posted in: Allmänt



29 november 2010

God morgon!

Då var det måndag igen och det innebär en ny vecka och nya friska tag. Länder skönt att bara ta det lugnt och mysa hela dagen igår för idag känner jag mig rätt så utvilad! Jag ska alldeles strax bege mig hem till min klasskompis där vi ska fixa det sista inför morgondagens seminarium. Sen när A kommer hem blir det massa fix här hemma då det är galet stökigt. Vi måste även handla. Jaja nog om det. Det blir mer bloggande när jag kommer hem så vi hörs då! Kramar från mig

Posted in: Allmänt



Första advent

Hej bloggen!

Jag vet att uppdateringen suger idag men jag har faktiskt valt att mysa med min kille och bara ta det lugnt i soffan! Vi hade sjukt roligt igår på festen men vi är inte bakis idag utan känner bara för att pussas, kramas och bara ha en riktig mysdag!

Jag ska lägga över bilder på hela min Lady Gaga outfit som jag hade igår, måste bara lägga över bilderna från kameran till datorn först. Kanske bjuder på lite andra bilder från festen också, ska bara kolla igenom dem först,hehe!

Nu har jag precis ställt fram ljusstakar och lite stjärnor i fönstren så advents-och julkänslorna börjar infinna sig ordentligt. Det blir nog att tända det första ljuset ikväll när vi äter tror jag! Jag ska nog kila ner till Hemköp strax och köpa lite godis, dricka, chips och dipp. Det blir en riktig segis dag och kväll här hemma i soffan, så himla skönt ibland!

Hoppas ni har en fin söndag och att ni fått njuta lite av första advent!

Posted in: Allmänt



It´s all about the lenght!


Underbar inspiration från H&M eller vad säger ni?! Jag tycker alla dessa outfits är sjukt snygga. Vad tycker ni?
Posted in: Mode och trender



Just dance.....

Nu är jag äntligen klar med min sminkning och styling till kvällens maskeradfest. Det tog mig 2h att göra mig i ordning men jag blev riktig nöjd med både sminkning och hår! Ni kommer få se bättre bilder i morgon på både sminket och hela outfiten, jag hinner tyvärr inte lägga upp det nu då vi måste kila iväg mot festen!

Hoppas ni får en riktigt fin lördags kväll. Vad ska ni hitta på för skoj?

Posted in:



Norsk teoretiker

Jag sitter i köket och pluggar. Det är några saker som ska vara klara till på måndag då vi i gruppen ska prata ihop oss inför tisdagens seminarium. Jag ska försöka köra på med det har nu för sen måste jag måla naglarna,fixa klart skorna,duscha och börja göra mig i ordning för kvällens fest. Vi ska vara borta klockan 18 och jag tror att min sminkning och övriga styling kan ta sin lilla tid.. Jag ska försöka hinna med att lägga upp en bild innan vi sticker iväg.

Posted in: Allmänt



Sista fixet

Jag går ner på stan en sväng nu för att fixa det allra sista inför kvällen. Egentligen vill man ju bara stanna inne idag då det är riktigt kallt och det snöar massor men så blir det inte. Vi hörs lite senare!

Posted in: Allmänt



27 november 2010

God morgon!

Jag hade en jättemysig och trevlig kväll igår hemma hos Sara. Måste dock erkänna att både hon och jag blev väldigt förvånade över att Linnea åkte ur Idol och inte Minnah. Tyckte faktiskt att Linnea presterade mycket bättre! Men,men så kan det gå när det är otroligt tufft motstånd!

Så vad står på schemat idag då?! Jo det blir att gå ner på stan en snabbis och inhandla det allra sista inför kvällens partaj, plugga lite och sen göra sig i ordning till festen. Lär ju ta ett par timmar att styla och sminka sig som Lady Gaga,hehe. Men det ska nog bli bra tror jag!

Nu blir det frukost och lite mys med A innan dagen starta på riktigt. Vi hörs senare! Puss och kram

Posted in: Allmänt