Beautiful summer

På midsommarafton var i en otroligt vacker park i Skogstorp utanför Eskilstuna. Fantastiska blommor och jag var bara tvungen att knäppa några bilder på omgivningen och blommorna!
 
Vad tycks om bilderna?
 
Foto av mig. Kamera: Sony A33
Posted in: Foto av mig



Free as the wind

Jeans, topp, kimono och skor - H&M, Armband - ungcancer.se, Dyrberg & Kern, Pearls for Girls och Edblad,
Solglasögon - Ray Ban
Posted in: Mina outfits



Mysig förmiddag

 
 
Hej på er!
 
Idag är det växlande väder men ganska varmt. Dock blåser det rätt rejält så inget direkt badväder men solen lyser i alla fall mellan alla molnen på himlen så jag klagar inte. Strax över 20 grader också så det är inte fy skam! Har varit ute och plockat goda jordgubbar tillsammans med min moster på fömiddagen, plockade närsta 3kg till oss så i eftermiddag blir det jordgubbar till kaffet. Passar på att frysa in en hel del också, dags att fylla frysen med massa läckerheter till hösten och vintern så man kan njuta till kvarg, keso och i smoothies även då!
 
Annars blir det nog en skön dag hemma. Köra ett par tvättmaskiner, hänga lite i solen, busa med lillan, fixa lite i trädgården osv. Alltid finns det något att sysselsätta sig med :)
 
Hoppas ni har en fin måndag!
Posted in: Allmänt



Nytt i lillans garderob

Fyndade lite snygga plagg på rean till lill-tjejen. Perfekta plagg att ha när hon ska börja på förskolan till hösten!
 
Dessa två godingar kommer från Lindex och kostade bara 50:- styck :)
Denna tröja köpte jag på Åhléns för 75:-
Posted in: Barn



Midsummer dreams

En liten minimänniska som fotokraschar min bild ;) Vår lilla prinsessa!!
 
Min outfit: Klänning - Vintage, Skor och kofta - H&M, Hårband/krans - Åhléns, Armband - Edblad och Dyrberg & Kern
 
Astrids outfit: Klänning, kofta och strumpbyxor - Kappahl(Newbie), Hårband - Lindex, Skor - Adidas for Kids
Posted in: Mina outfits



Glad midsommar!!

 
Glad midsommar på er ute i Sveriges avlånga land!
 
Här hemma laddar vi med att lillan sover, sambon är ute och springer och jag ska plocka lite här hemma. Sedan blir det sillunch här hemma, göra sig i ordning, iväg på traditionellt midsommarfirande med dans runt midsommarstång och sedan grilla hemma hos min mamma. Just nu är det väldigt grått väder och det har småregnat lite under morgonen, vi håller tummarna för att det spricker upp lite eller i alla fall att vi slipper allt för  mycket regn!
 
Min och Astrids krans ser ni ovan, lite blommor i håret måste man ju ha dagen till ära även om de är fake! Jag ska försöka rota fram någon klänning ur garderoben, får se om jag lyckas och lillans outfit är redan klar.
 
Hur ska ni fira midsommar?
Posted in: Allmänt



Oversized knit

 
Fuskskinnshorts och oversized tröja - H&M, Väska - Primark, Solglasögon - Ray Ban, Skor - Converse
Posted in: Mina outfits



KOM IGEN SVERIGE!!!

NU TAGGAR VI FÖR SISTA GRUPPSPELSMATCHEN I FOTBOLLS-EM. KOM IGEN SVERIGE!!!!


Jordnära inspiration från Zalando

 


1. Linne från Topshop HÄR / 2. Sandaletter från Billi Bi HÄR / 3. Shorts från Kookai HÄR / 4. Solglasögon från Quay HÄR / 5. Väska från even&odd HÄR / 6. Klänning från Filippa K HÄR / 7. Hatt från Topshop HÄR / 8. Klänning från Just Female HÄR / 9. Sandaletter från Buffalo HÄR / 10. Klänning från ADPT. HÄR / 11. Kjol från BikBok HÄR / 12. Playsuit från Miss Selfridge HÄR

 
Sponsrat inlägg


Adidas Originals

 
Hur cool är inte denna t-shirt från Adidas Originals?! Jag gillar den skarpt och skulle gärna matcha den med ett par jeansshorts och ett par sneakers! Ni hittar den på rean hos spartoo där den är nedsatt till 305kr! Har ni inte spanat in deras rea så borde ni göra det, mängder med fina kläder, skor och väskor till riktigt bra priser :)


Sales favourites from Nelly

1. HÄR/HERE | 2. HÄR/HERE | 3. HÄR/HERE | 4. HÄR/HERE
 
Inlägget innehåller affiliated länkar
Posted in: Mode och trender



Latest on Instagram

Här kommer några av mina senaste bilder från Instagram, ni hittar mig där under namnet Maddisenj. Följ mig gärna där så ni inte missar några uppdateringar :)
 
1. Började min semester förra helgen med massage | 2. Blev bjuden på vin, ostar och baguette när jag kom hem från sista arbetspasset innan semestern ♥ | 3. En detaljbild
 
1. I tisdags blev det en härlig löprunda i kvällssolen | 2. Mycket vattenmelon när det var varmt för stora och små | 3. Självklart skulle Astrid ha en Sverige tröja till öppningsmatchen!
 
1. Lite läsning och goda snacks | 2. En tillbakablick i arkivet | 3. Två supporters som hejade på Sverige i matchen mot Italien
 
Posted in: Foto av mig



And history repeats itselfe...

Orkade i alla fall mig ut på tomten en stund idag...
 
Jaha då var det dags igen, sjukstuga återigen innanför portarna till vårt hus. Började redan förra helgen då dottern hade 40 graders feber natten till lördagen, sedan feber hela lördagen och sen på söndagen var den ett minne blott och hon kändes piggare. Sen i  mitten/slutet av denna vecka började hon hosta och snora men hon känns lite bättre nu i alla fall. Dock är jag däckad och är totalt genomförkyld nu, hade feber igår men inte idag, fantastiskt när man har semester och allt :(
 
Känns inte om att vi varit friska många veckor denna vår utan sjukdomarna har mer eller mindre avlöst varandra. Och då har inte ens lillan börjat på förskola än, hur tusan ska det då bli i höst när det är dags att beblanda sig med massa ungar och baciller till max!? Ska vi få vara hemma hela hösten måntro?
 
Så nu fick jag gnälla av mig lite i alla fall, ursäkta för det! Ska försöka fixa med lite inspirerande inlägg nu så ni har något att läsa här i bloggen och sen ge mig på alla underbara kommentarer som ni skriver till mina inlägg, ni gör bloggandet så mycket roligare ♥
Posted in: Allmänt



Mönster och jeans

Mönstrad blus - Lindex, Jeans - H&M, Skor - Converse, Halsband - Amaze.se och present
Posted in: Mina outfits



Perfekt vardagsoutfit

 
Den perfekta sommaroutfiten
 
1. Axelremsväska | 2. Klänning | 3. Solglasögon | 4. Sneakers
 
Sponsrat inlägg