Nattjobb

Nu är det dags för mig att sticka till jobbet. De ringde i eftermiddags och behövde extra folk till både kvällen och natten och jag kunde inte jobba kvällen pga skola. Så nu när ni andra snart ska lägga er sticker jag iväg och jobbar mellan 21-07. Jag sov 2h när jag kom hem från skolan så lite sömn har jag i alla fall hunnit få men jag lär ju vara helt färdig i morgon bitti när jag kliver av passet!

Hoppas ni får sova gott i natt så hoppas jag på en lugn kväll på sjukhuset ;)

Inviger mitt nya pannband som jag köpte på Lindex i lördags för 80kr

Posted in: Allmänt



I stormens spår


Linne, Jeans och Tubsjal - Gina Tricot, Kofta - Monki, Skinnjacka - H&M, Halsband - Indiska, Converse
Posted in: Mina outfits



Nickelback is back on track!!



Nickelback har äntligen släppt ett nytt album och som vanligt älskar jag det. De är så jäkla bra! Detta är första singeln från skivan. Nu tycker jag bara att de ska ta och släpa sig hit till Sverige för en grym konsert, det skulle göra mittt år 2012 vill jag lova!!


Marni for H&M

Nu har nyheten släppts. Vårens samarbetskollektion hos H&M kommer bli det italienska modehuset Marni. Kollektionen kommer släppas den 8 mars 2012 i ca 260 butiker i världen. Kollektionen kommer följa Marnis kända riktlinjer för design och fylls med frihetskänsla och experimentlusta!

Här nedan kan ni se några plagg från Marnis vår/sommarkollektion 2011


Vad tror ni om samarbetet?
Posted in: Mode och trender



Min dag...

Dagen har hittills spenderats med att klippa isär och sedan para ihop olika meningar till uppsatsens resultat. Alla dessa meningar ska sen delas in i olika kategorier och underkategorier för att få ett tydligare och mer överskådligt resultat, låter kul va?! :p Haha, inte särskilt kul om ni frågar mig..

Nej nu ska jag äta upp min kassler och broccolipaj och sen bege mig till skolan igen. Antar att jag kommer hem runt 16-tiden idag med, det blir långa dagar i skolan när man skriver uppsats...


Denna röra håller vi på att fixar med idag..
Posted in: Allmänt



30 november 2011

God morgon!

Sista november idag, helt otroligt vad fort denna månad har gått. Den har fyllts med väldigt mycket plugg och jag har hunnit med två tentor och kommit en bit på vägen med uppsatsen. När man ser det så känns november som en effektiv månad minst sagt!

På dagens schema står att lämna bilen till en licenserad Saab verkstad för att se om de kan hjälpa oss komma till rätta med motorlampan. Annars måste vi börja fundera på en ny bil för besiktningen släpper inte igenom det felet har vi fått höra. När jag gjort det ska jag iväg till skolan för att klippa och "pussla" med det som sedan ska bli vårt resultat. Låter nästan som man går på dagis och inte högskolan;) Nej nu måste jag sätta fart. Hoppas ni får en fin dag. Vi hörs senare. Kramar

Posted in: Allmänt



Ett tips!

Tänkte passa på och tipsa om ett grymt erbjudande som chic erbjuder just nu när du börjar prenumenera på deras tidning. Om du klickar dig in här får du möjligheten att beställa 10nr av Chic för 159;.(+39,90kr i fraktavgift) och på köpet får du alla tre Twilight filmerna som hittills getts ut på DVD! Hur grymt är inte det?!? Om inte annat så är det ju en perfekt sak att önska sig i julklapp. Dock är det bara länken i detta inlägg som ger er just det erbjudandet!!

Posted in: Madde tipsar!



Väderinspirerad


Svarta jeans - Bik Bok, Tröja, linne, jacka och pälskrage(fusk) - H&M, Örhängen - Tree Jewellery, Ringar - H&M och Glitter, Boots - Brandos
Glöm inte bort att ställa upp i tävlingen där ni kan vinna en personlig almanacka. Ni tävlar här!!!
Posted in: Mina outfits



Den enda diet jag kan tänka mig att följa!

 

 

 

weheartit

Posted in: Allmänt



Stickat by Zara

Denna snygga stickade väst/kortärmade kofta finns att köpa hos Zara för 399:-. Jag tycker den är grymt snygg och ser väldigt mysig ut! Perfekt både till ett par lösa jeans(som ovan) eller till ett par tightare jeans!

Posted in: Mode och trender



29 november 2011

God morgon!

Usch vad trött och seg jag känner mig idag. Att det dessutom är grått och trist ute gör inte saken bättre.. Men det är bara att släpa sig iväg till skolan ändå, finns inte så mycket att välja på. Fick bli en gammal bild från arkivet idag. Denna morgon ville jag inte riktigt fastna på bild;) Ska göra ett nytt försök med att ta outfitbilder när jag kommer hem på lunch. Ha en fin dag så hörs vi! Kramar från mig

Posted in: Allmänt



Egotime!

Nu tänkte jag ta en dusch, sitter med en ansiktsmask här som behöver tvättas av nu. Sen tänkte jag avsluta med att smörja in hela kroppen ordentligt och plocka ögonbrynen innan jag ska krypa ner i sängen och få lite skönhetssömn ;) Hoppas ni haft en fin kväll, vi hörs i morgon!

Sov gott och dröm sött

Posted in: Allmänt



Kvällens middag!



Hittade detta enkla men goda recept på vardagsmaten.se som är en riktigt bra sida för enkel men god vardagsmat. Spana gärna in den sidan för lite tips och ideér!
Posted in: Allmänt



Tävling!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD OCH VINNAREN PRESENTERAS INOM KORT!



Nu var det dags att dra igång nästa tävling. Denna gång kan ni vinna en almanacka från personligalmanacka.se. Perfekt såhär i slutet av året när den gamla almanackan börjar ta slut.

Jag brukar alltid tycka att det är svårt att hitta en almanacka som passar mig och som jag trivs med. Därför känns det perfekt att kunna designa sin egna almanacka.

Vill du vinna en almanacka från personligalmanacka.se? Följ då tävlingsreglerna nedan för att få chansen!!

Så här tävlar du:
Gilla personligalmanacka på facebook och skriv i en kommentar i detta inlägg att ni är med och att ni har gillat på facebook.

För extra stor chans att vinna:
* Gilla detta inlägg på bloglovin
* Skriv om tävlingen i din blogg och länka hit.

Tävlingen avslutas på lördag 3/12 kl. 15.00!
Posted in: Tävlingar



Jeans


Jeansskjorta och vaxade jeans - Gina Tricot, Skinnjacka - H&M, Tubsjal och Väska - Gina Tricot, Halsband - Forever21, Boots - Brandos
Posted in: Mina outfits