31 juli 2013

Hej sista dagen i juli!
 
Herregud vad fort julimånad gått... Den har varit fullspäckad med renovering, flytt, jobb och varma dagar. Har jobbat ett dagpass idag och känner mig faktiskt skapligt pigg i jämförelse med igår då jag kände mig mer eller mindre död.
 
Tänkte försöka packa upp lite mer nu så vi får bli av med lite kartonger i flyttkaoset. Det får ta n tid det tar men lite varje dag gör ju att det snart är i ordning. Blir att ta tag i garderoben idag så får vi se hur långt jag kommer, ska försöka få en bra struktur och sortering också när jag ändå håller på!
 
Vad gör ni denna onsdag?
 
Garderobsdelen av sovrummet just nu, finns lite mer kartonger bakom byrån som ej syns...
Posted in: Allmänt



29 juli 2013

God morgon!
 
Hur mår ni idag? Jag mår bra men är lite småtrött. Jobbade till 14.40 igår och direkt efter det flyttade vi över mer eller mindre hela vårt hem till nya lägenheten. Nu har vi sovit första natten där och har sovit otroligt gott! Idag är jag ledig från jobbet och denna måndag kommer spenderad med att städa ur gamla lägenheten och åka till tippen med de saker som ska kastas(sånt som är trasigt och liknande). Ska bli skönt när man är klar i gamla lägenheten och bara kan fokusera på att packa upp och inreda den nya! 
 
Hoppas ni får en fin dag! Kramar från mig
 
Åt en grymt god sallad tidigare i veckan på Harrys, så fräsch och god!!
 
Posted in: Allmänt



Svalkande dryck

På senaste tiden har jag hört mycket om drycken kokosvatten och har blivit nyfiken på det. Utifrån vad jag har hört och läst ska det vara en riktigt bra törstsläckare och återställare när man förlorat vätska i kroppen, perfekt varma sommardagar som denna. Första gången jag hörde talas om kokosvatten var i Sofi Fahrmans bok om träning oCh  hälsa. Efter det har jag kollat efter det i matvarubutikerna utan att hitta det... På kokosvatten.nu kan man läsa mer om produkten och även få tips på en sida att beställa ifrån så nu kanske jag kan få chansen att testa. Har du druckit kokosvatten någon gång? Vad tyckte du i så fall?
 
 
Posted in: Allmänt



26 juli 2013

 
 
God morgon!
 
Hur mår ni idag? Jag mår bra, har en del att fixa med innan jag ska jobba kväll bara. Håller på med den allra sista renoveringen och packar för fullt då vi ska ta vårt pick och pack och flytta på söndag och jag jobbar kväll idag och dagpass både lördag och söndag... Så ja bloggen blir lite lidande men det kommer jag ta igen när flytten är klar och vi har fått vårt internet i nya lägenheten!
 
Ha en fin fredag! Jag ska sticka och köpa mer färg till panelen och sen måla så fingrarna blöder ;)
 
 
Posted in: Allmänt



I got you under my skin

Jeansshorts - Miss Selfridges(London), Linne - Monki, Tunika/lång väst - Gina Tricot, Sneakerswedges - Blink, Halsband - Indiska, Armband med ring - Glitter, Solglasögon - Ray Ban


Havaianas

Hittade dessa riktigt fina slip in skor från märket Havaianas. Det är så snyggt med sånna här skor tycker jag och just denna modell var riktigt fin. Älskar både den blå och den vita. Finns även i svart, grå och turkos/brun. De kostar strax under 300kr vilket enligt mig är ett riktigt kap! Tycker de här kan vara ett riktigt fint alternativ till ballerinaskor!
 
 


24 juli 2013

God förmiddag!
 
Hur mår ni idag? Med mig är det bra, klibbigt varmt bara idag men jag är inte den som klagar över sommarvärmen! Blev ingen uppdatering igår då jag jobbade hela dagen och sedan blev det att åka och köpa panel och färg till sista projektet i nya lägenheten och måla för fullt hela kvällen. Troligtvis kommer sambon påbörja panelväggen i vardagsrummet idag så nu ser vi slutet av denna renovering! Tanken är att flytten ska gå av stapeln på söndag så det är nära nu!
 
Jobbar ett kvällspass idag så ska snart äta lite lunch och sedan cykla till jobbet. Ledig dag i morgon innan jag jobbar helgen igen, sista helgen på ett tag fram över tack och lov, tre helger i rad är inte roligt vill jag lova..
 
Nej nu ska jag svara på era kommentarer, har 247st som ligger och väntar olästa och obesvarade och sedan ska jag även tidsinställa några inlägg till eftermiddagen och kvällen så bloggen inte ekar tom när jag är på jobbet! Ha en riktigt fin onsdag! Kram från mig
 
Vacker regnbåge förra sommaren, denna sommar har vi knappt haft något regn vilket känns helt galet!
Posted in: Allmänt



Last weeks last one

En outfit från förra veckan som jag inte hunnit posta. Gillar att blanda flickigt med rockigt, det ger en härlig kontrast. Perfekt då att ta en vippig kjol och ballerina tillsammans med en rockig t-shirt och bomberjacka!
 
Vad tycker ni om att blanda olika stilar och material?
 
T-shirt - H&M, Kjol - Monki, Bomberjacka - Weekday, Ballerina - Blink (spartoo.se), Solglasögon - Ray Ban, Skärp - Gina Tricot, Armband - French Connection


22 juli 2013

Halloj fina ni!
 
Solen skiner idag också, helt galet vilket solig sommar det varit hittills! Blev ingen uppdatering igår då jag var på jobbet totalt 15h och körde på i 120 hela dagen och kvällen. Var galet trött i både kropp och knopp igår kväll när jag kom hem vid 22-tiden och stupade i säng nästan direkt! Sov typ 11 timmar i natt och är fortfarande lite småseg, men det blir väl så när man är igång för fullt så många timmar på ett dygn.
 
Idag blir det inte lika många knop gjorda. Tänka lägga mig ute i solen nu och sedan packa lite inför flytten som ska vara klar i mitten av nästa vecka, helt sjukt vad fort tiden går! Får se om det blir någon renovering idag, inte säkert. Ska träffa finaste Cissi i eftermiddag/ikväll och bara umgås vilket jag ser mycket fram emot!
 
Hoppas ni får en riktigt fin dag! Kram från mig
 
Bjuder på en bild från förra sommaren..
Posted in: Allmänt



20 juli 2013

God morgon!

Då var man uppe med tuppen igen, blir samma visa i morgon. Blir att jobba ett dagpass och sedan vidare till nya lägenheten för att röja lite där! Längtar till renoveringen är klar och vi kan flytta in, är inte så långt kvar nu!

Hoppas ni får en fin lördag! Kram



En härligt somrig bild från när jag var ute och plockade jordgubbar för någon vecka sen
Posted in: Allmänt



Jobbhelg

Halloj!
 
Har spenderat min förmiddag med att städa och röja i nya lägenheten. Spacklade även det sista i köket vilket känns bra! Tänkte sticka dit i morgon direkt efter jobbet för att fortsätta och försöka slutföra sovrummets städning så man kan börja flytta dit saker. Sen blir det att slipa dagens spackling i köket så vi kan sätta upp sista tapeterna när sambon kommer hem från sin resa med grabbarna. 
 
Nu sitter jag och äter lite lax, färsk potatis och romsås till lunch och ska åka till jobbet när jag ätit upp. Är jobbhelg igen och jag ska jobba 4 pass på 3 dagar så det kommer inte bli så bra uppdatering under helgen! Hoppas ni har en fin fredag och att den fortsätter vara det! Kram från mig
 
Bär denna topp idag till mina svarta chinos :)
Posted in: Allmänt



Ravel - Lourdes

Dessa snygga och coola sandaler finns att fynda på rean just nu. De kommer från märket Ravel som har mängder med snygga skor, inte bara sandaler. Deras kollektion innehåller förutom dessa massa fina pumps, boots och andra skor! Vad tycker ni om dessa?
 
 


Inreda med kalksten

Nu när vi håller på och renoverar har vi tittat runt på mängder av inredningssidor på nätet, bläddrat i otalet med inredningstidningar, varit i flera färg och tapetshopar och även googlat en del på inspiration till ett eventuellt nytt badrum så småningom. En trend just nu är att använda sig av kalksten såväl till badrumsgolv som till golv i kök och även utomhus på uppfarter till hus och gångar i trädgården. Ett sätt att använda kalksten på kan ni se på bilden nedan, där är stenen placerad som golv i ett kök. Dessa stenar har en grafitgrå färg vilket faller helt i min personliga smak! Just nu har vi inte detta hemma men kanske kommer vi använda något liknande om vi renoverar badrummet lite senare i år eller nästa år. Det återstår att se men snyggt som sjutton måste jag säga att jag tycker det är!
 
Vad tycker ni om golvet ni kan se nedan? Snyggt va?!
 
Bild lånad från hemsidan, inte min egna
Posted in: Allmänt



18 juli 2013

God förmiddag!
 
Hur mår ni idag? Jag mår bara bra. Unnade mig en sovmorgon till 09.00 och har sedan dess kollat på nyhetsmorgon, ätit frukost, satt igång en diskmaskin, ordnat lite med försäkringar, svarat på lite mail och ordnat lite bankärenden. En rätt effektiv morgon hittills med andra ord!
 
Jobbar ett kvällspass både idag och i morgon så sticker iväg till jobbet ett tag efter lunchen. Ska nog rensa lite i garderoben nu och kanske packa någon mer kartong med saker inför flytten. Sovrummet är helt färdigt nu så det ska jag storstäda ur med dammsugning, våttorkning av golv och våttorkning av garderob och andra hyllor så vi kan börja flytta in saker där sedan. Känns riktigt skönt!!
 
Vad ska ni göra idag? Njuta av solen kanske? Kram från mig
 
Varför känns det alltid såhär?! Haha. Får se vad jag hittar när jag rotar igenom garderoben, kanske blir det något fynd ;)
Posted in: Allmänt



Skön ledig dag

Har haft en fin ledig dag som spenderats med min bror. Vi har solat, badat, åkt motorcykel och umgåtts. En riktigt bra dag!

Nu blir det ostkaka med sylt och grädde med sambon till ett avsnitt av Skärgårdsdoktorn.



Posted in: Allmänt