Dreaming away...

weheartit

Posted in: Inspiration



Stilinspiration: Cher Lloyd

Cher Lloyd blev känd när hon var med i den brittiska versionen av The X-Factor. Hon är en brittisk sångerska och rappare som gör riktigt skön musik och som ibland har en helt galen klädstil. Dock lyckas hon sätta ihop snygga och inspirerande outfits rätt ofta och några av mina favoriter från hennes "outfit-historik" hittar ni här nedan! Alla bilder har jag hittat på google!





Sen kan jag inte annat än älska hennes nyklippta sidecut, det passar henne hur jäkla bra som helst ju!

Vad tycker ni om hennes stil?


Rensa huvudet

Update(15.50) Min boyfriend hade lyckats få med både min och hans nyckel till jobbet så jag är inlåst i vår egna lägenhet, får alltså skjuta upp promenaden tills han kommer hem från jobbet :P Aldrig tur?!

Nu sticker jag ut på en powerwalk för att rensa skallen lite och få röra på "fläsket" efter att ha suttit inne och pluggat i princip hela dagen. Älskar att ta snabba powerwalks när jag pluggat en heldag eller varit i skolan en heldag. Bästa sättet att rensa huvudet på. Grym musik i öronen och en jäkla fart i benen :) Jag kör på en helt naturlig stil idag, inget smink och har bara slängt upp håret i en slarvig hästsvans och en liten fläta i luggen för att slippa ha den hänga i ögonen!


Tröja från Lindex


Denna tröja fick jag med mig hem från Tuna Park i lördags. Jag hittade den på Lindex och har tittat på den tidigare i höst, dock fanns den inte i min storlek den gången men nu hängde den där så fint och i och med att det var kupong-race ute i Tuna Park i helgen fick jag 30% rabatt på tröjan. Den kostar normal 349:- men jag fick bara ge 244:- för den. Perfekt och jag älskar den. Tror den kommer vara väldigt snygg tillsammans med en jeansskjorta under och ett par klackar, perfect match :)
Vad tycker ni?
Posted in: Shopping



Tänkvärd video och låt!


Såg denna video på denna tjejs blogg och blev väldigt berörd av videon. Jag tycker det är viktigt att sprida denna video då det handlar om något som tyvärr händer varje dag i hela världen. Jag tycker absolut ni ska ta er tid att titta på denna video då den har ett viktigt budskap! Tycker du precis som jag att det är hemskt med barn och kvinnomisshandel så tycker jag att du ska sprida denna video vidare!


31 oktober 2011

God morgon!

Åh vad härligt det är att vakna upp och se att solen skiner. Livet känns så mycket lättare då! Nu sitter jag och äter en tallrik havregrynsgröt med hallon, keso, hackade mandlar och mjölk, riktigt mumsigt! Denna måndag kommer spenderas med en massa plugg, håller på att nöta in alla anteckningar inför tentan på torsdag och sen tänkte jag ge mig på att träna också. Blir nog en powerwalk och lite styrkeövningar här hemma idag!

Annars då? Det är helt sjukt att det är sista oktober, tyckte nyss oktober började ju.. Vad hände?! Något mer som känns helt sjukt är att New York har haft snökaos i helgen och när vi var där för 3v sedan gick vi i shorts och linne... Vädret kan vara en aning ombytligt och opålitligt om jag får säga det själv..

Nej nu ska jag äta upp min frukost, ta en kopp kaffe och svara på lite kommentarer innan plugg-dagen kickar igång. PUSS

Posted in: Allmänt



Myssöndag

Kvällen spenderas i soffan med pussar och kramar med min pojkvän som varit borta hela helgen. Det blir att äta lite gott(som ni ser på bilden) och kanske blir det att se en film. Hoppas ni har en fin kväll! Kramar från mig

Posted in: Allmänt



Ta hand om sig själv!


Nyligen hemkommen från en rask powerwalk som tog mig 50min. Nu sitter jag med ansiktsmask och tänkte plocka ögonbrynen lite. Sen blir det en dusch och efter det ner till affären och handla lite till kvällens middag! Vi hörs lite senare sötnosar!


Det här lyssnar jag på denna söndag:



Tänkte dela med mig av några låtar som går varma hos mig denna gråa och tråkiga söndag! Enjoy♥


Lifehouse - Take Me Away


Radiohead - Fake Plastic Trees


Peter Bradley Adams - The Longer I Run


Natasha Bedingfield - Little Too Much


Tyrone Wells - Running Around In My Dreams


Something Borrowed

Igår kväll hyrde jag filmen "Something Borrowed" som jag helt hade missat ens fanns. Jag som brukar ha stenkoll på så kallade "Madde-filmer", det vill säga romantiska komedier. Det är lite av min specialitet :p

Denna film handlar i alla fall om hur kärlek och osäkerhet kan ställa till det mellan såväl vänner som älskade. En film där vänskap verkligen sätts på prov och kärleken visar sig på ett sätt som inte många filmer visat den förut. Väldigt mysig och bra film, ett par tårar föll längs min kind måste jag erkänna. Jag känner att detta är en ny favoritfilm som kommer ses flera gånger!

Har ni sett filmen? Vad tyckte ni i så fall? Om inte så tycker jag ni ska se den!!



30 oktober 2011

God morgon!

Ni har väl inte glömt bort att ställa tillbaka klockan? Det är så skönt för min mobil ställer tillbaka tiden automatiskt så jag behövde bara ställa tillbaka övriga klockor här hemma.

Nu sitter jag och äter frukost och tittar lite på filmen jag hyrde igår. Så mysig och är film, tror jag har en ny favorit! Skriver om den lite senare. Hoppas ni har en fin morgon! Kramar från mig

Posted in: Allmänt



Min kväll


Bilden sammanfattar kvällen rätt bra. Ska äta godis, bläddra i nya numret av Chic, spana på New York bilderna med brorsan och hans flickvän och kanske hyra en film! Alldeles lagom kväll när man ska plugga hela morgondagen! Hoppas ni andra har en fin kväll. PUSS
Posted in: Allmänt



Let the sun shine..



Jeans och linne - Gina Tricot, Kofta, Jacka och pälskrage(fuskpäls) - H&M, Halsband - Forever21, Solbrillor - Grekland, Boots - Brandos
Posted in: Mina outfits



Toppendag!

Hej bloggen!

Nu är jag hemma efter en riktig toppendag. Inte nog med att solen spridit sina underbara strålar hela dagen så har ju min fina vän Sarah varit här på besök från storstaden. Helt sjukt att det gått nästan 2år sen vi sågs senast och när vi träffas så känns det som det var igår, haha. Underbart med sånna vänner å andra sidan!

Vi har i alla fall spenderat dagen med att titta på våra NY-bilder, åkt runt lite här i stan och bland annat hälsat på hemma hos min mami och sen varit i Tuna Park och ätit lunch och shoppat lite smått. Det blev ett litet plagg för min del på Lindex men det får ni se lite senare!

Nu ska jag bara ta det lugnt, funderar på att kanske köpa en påse godis till kvällen och hyra en film.
Filmtips någon?




Åt en jättegod och krämig lasagne till lunch idag ute i Tuna Park,mums!
Posted in: Allmänt



Soliga lördag

Solen verkar vara här för att stanna idag vilket känns helt underbart. Nu har söta Sarah kommit hit och vi ska bege oss ut på en tur med bilen. Blir en vända till Tuna Park och där lär det vara galet mycket folk idag dels för att det är lönehelg och dels för att de kör "kupong-helg". Det vill säga att de har mängder med erbjudanden med kuponger som ger massa olika rabatter i alla butiker därute, superskoj!

Hoppas ni får en riktigt fin dag. Jag hoppas på en mysig och rolig dag med söta Sarah! Vi hörs senare med outfit och lite annat. PUSS


Jag idag. Kör håret i en låg knut i nacken :)
Posted in: Allmänt