Lovely Ash

Kan inte låta bli att fullkomligt älska boots från märket Ash. Älskar deras mc-inspirerade boots med massa nitar på, jag får helt enkelt inte nog. Det är lite synd att de är så dyra för annars hade jag nog redan haft minst ett par i garderoben, men vem vet kanske kan man köpa sig ett par så småningom, det är ett par skor som fattas i garderoben och det är fasen ett par mc-boots från Ash :)
 
Posted in: Mode och trender



31 oktober 2012

Halloj!
 
Tack för alla fina kommentarer till inlägget igår, vet att det blev deppigt värre men kände att jag behövde få ur mig det. Hade verkligen ingen lust att blogga och ha mig igår. Känns lite bättre idag men ändå helt sjukt. Har jobbat ett dagpass och ska iväg och handla lite nu. Sen vankas det middag med sambon och lillebror, blir en myskväll med andra ord!
 
Hoppas ni mår bra därute!! Kramar /M
 
Halloween idag, scary ;)
Posted in: Allmänt



30 oktober 2012

Jag har suttit och stirrat på ett tomt blogginlägg hur länge som helst nu.. Vet faktiskt inte vad jag ska skriva. Allt ytligt känns så avlägset och oviktigt idag, hade tänkt visa min nya hårfärg och svara på kommentarer idag men just nu känns det inte relevant.
 
Igår kväll fick jag veta att en ung person valt att avsluta sitt liv på ett hemskt sätt. Det finns inga ord som sammanfattar det jag känner just nu. Livet är så äckligt orättvist och det finns alldeles för många unga därute som far illa. Det gör så jäkla ont inom mig att veta det. Och det som gör mest ont är att en av de personer som står mig närmast i livet ska behöva uppleva en sån här sak för andra gången i sitt ännu rätt korta liv! Det känns förjävligt och därför finns det inget av vikt som jag kan lägga upp här idag som inte bara känns överflödigt eller till och med patetiskt...
 
Ta hand om varandra och var rädda om varandra för man vet aldrig hur länge man får ha varandra nära ♥
 
Posted in: Allmänt



By the graveyard..

Linne - Monki, Omlottröja - H&M, Chinos och Jacka - Zara, Väska - Åhléns, Boots - SixtySeven, Halsring - Style by Tyra, Sjal - present från Asien
Posted in: Mina outfits



Förändring pågår

Sitter hos frissan med färg i hela håret. Kände att det var dags för något nytt. Ska bli spännande att se resultatet sen!!
 
 
Posted in: Allmänt



29 oktober 2012

God morgon!
 
Hoppas ni mår bra. med mig är det bara fint. Är ledig denna måndag vilket känns skönt efter en hel helg på jobbet. Jag har lite saker för mig idag, ska till frissan kl. 12.00 och klippa mig och färgar håret, tänkte att det var på sin plats med en liten förändring så vi får se vad vi hittar på för kul med håret. Nu ska jag sticka iväg på en sak som jag tänker hålla hemligt ett tag till, måste erkänna att jag har lite fjärilar i magen.. Hihi, berättar så fort jag känner att det känns mer eller mindre klart!
 
Ha en toppen måndag nu så hörs vi sen! Kramar /M
 
Jag igår innan jag åkter till jobbet
Posted in: Allmänt



28 oktober 2012

Hello!
 
Det blev dålig uppdatering igår då jag jobbade hela dagen, sov 1,5h när jag kom hem och sen blev det lite middag och bio med sambon och vänner igår kväll. Vi såg nya James Bond filmen Skyfall, riktigt bra film så den rekomenderar jag starkt!!
 
Idag är det återigen dags för jobb, kör ett kvällspass och börjar kl. 14.00 och kör till 21.45. I morgon är jag ledig och har rätt mycket för mig men lite mer om det i morgon. Nu ska jag sticka ner i tvättstugan och hämta tvätten och sen sminka mig. Tänkte försöka svara på lite kommentarer och tidsinställa några inlägg till er som dyker upp under eftermiddagen och kvällen när jag är iväg och jobbar!

Puss och kram /M
 
Lyxade till det med amerikanska pannkakor i morse till brunch! Dock blev det med sylt och grädde denna gång ;)
Posted in: Allmänt



Nytt smink

Köpte mig en nya foundation igår. Det är en så kallas 3 in 1 produkt som innehåller primer, concealer och foundation i samma produkt. Jag är väldigt nöjd med den och tycker att den håller snyggt över hela dagen när man har den på sig. Köpte den på Åhléns för 160:-!
 
Posted in: Allmänt



Dagens enkla

T-shirt - sambons gamla, Kofta och vinterjacka - Zara, Jeans - H&M, Sjal - Gina Tricot, Sneakerswedges - Blink
Posted in: Mina outfits



Jobbdags

Då var det dags att cykla till jobbet. Hoppas ni har och får en fin fredag!! Kramar
 
Posted in: Allmänt



26 oktober 2012

Halloj bloggen!
Allt väl med er? Med mig är det bara bra. Har spenderat morgonen och förmiddagen i soffan framför PLL med en god frukost, kaffe, en filt och mysiga tofflor! En riktigt härligt morgon med andra ord. Jag jobbar kväll idag och laddar för fullt inför det nu. Sedan är det jobb som gäller hela helgen, kväll idag, ett dagpass i morgon och ett kvällspass på söndag så det blir full fart med jobb denna helg!
 
Jag tänkte sätta på härlig musik på hög nivå nu och köra en städning av lägenheten innan jag tar en dusch och gör mig ordning för kvällens jobb! Ska försöka uppdatera bloggen lite både innan jobbet och även se till så det dyker upp något inlägg medan jag är på jobbet!
 
Ha en fin fredag nu alla söta där ute♥ Kram /M
 
Min morgon i soffan
Posted in: Allmänt



Burr it's cold outside..

Stickad kortärmad klänning - Forever21, Kofta - Gina Tricot, Skinnjacka och fuskpälskrage - H&M, Tjocka strumpbyxor - Lindex, Väska - Gina Tricot, Boots - Bullboxer
Posted in: Mina outfits



Time to workout

Nu sticker jag till gymmet för ett styrkepass med en instruktör. Det kan bli hur jobbigt som helst, blir ju som att köra med en PT.. Men kul ska det också bli, känner att jag behöver lite tips på nya övningar för att peppa min träning lite extra!
 
Vi hörs när jag kommer hem med dagens outfit och lite sånt! Kramisar /M
 


25 oktober 2012

God morgon!
Härligt med en sovmorgon idag då jag är ledig, min enda lediga dag denna vecka så det gäller att njuta till fullo! Har precis ätit en underbart god frukost bestående av bananpannkaka, keso, blåbär och hallon. Nu sitter jag och dricker en kopp kaffe och tittar på Pretty Little Liars, en perfekt start på en ledig dag.
 
Planerna för dagen är att fixa några saker(lite hemligt än så länge vad), kanske smita ner på stan en snabbis, köra ett pass på gymmet med instruktör 14.00 och sen vet jag inte. Antar att jag ska försöka ladda batterierna så gott det går inför jobbhelgen!
 
Hoppas ni får en fin torsdag, vi hörs mer under dagen fina läsare! Kramar /M
 
Min frukost,mums!!
Posted in: Allmänt



Höstdag

Ärmlösskjorta - H&M, Kofta - Gina Tricot, Byxor - Zara, Jacka - Carlings, Boots - SixtySeven, Örhängen - Tree Jewellery, Armband - Indiska och Miintoo.se
Posted in: Mina outfits