Dagens shopping!

Nu tänkte jag passa på att visa er dagens shopping. Dock känner jag inte för att visa upp trosorna jag köpte men jag kommer visa Bh:n för den vill jag verkligen tipsa om, så jäkla skön och söt!!


Min söta bh från H&M 99:-


Mina nya älskade skor! 12cm klack. Din Sko 299:-(tidigare pris 399:-)

Jag är väldigt nöjd med min lilla shopping och skorna ska invigas på den stora festen vi ska på på lördag. Perfekta till min kortkorta sommarklänning som jag ska ha till!!
Posted in: Shopping



Shoppingrunda med vännen

Hallå där!

Jag har precis kommit hem från en shoppingrunda med min vän Sara. det blev lite smått och gott som jag faktiskt behöver, som underkläder. Jag är en ån person som tycker att det är skittråkigt att köpa nya underkläder men idag lyckades jag!

Ni får se det jag shoppade lite senare, nu kurrar min mage fruktansvärt mycket så det blir att steka kycklingfilé och till det ska jag ha potatissallad och grönsallad!

Vi hörs när jag har ätit. Så länge får ni en liten dagens outfit ;)


Posted in: Mina outfits



Inspiration!

Jag hittade denna härliga bild och outfit på H&Ms hemsida. Jag blev förälskad direkt och måste helt enkelt dela med mig av den till er!!




Posted in: Mode och trender



30 juni 2010

God morgon! Hoppas ni har sovit gott i natt. Jag har sovit som en prinsessa och känner mig faktiskt hyffsat pigg idag. Nu blir det att åka till jobbet igen. Vi hörs när jag kommer hem efter 16! VAD SKA NI GÖRA IDAG?
Posted in: Allmänt



Spetsbody från Gina Tricot


Gina Tricot 199:-




Personligen tycker jag att den är riktigt söt så den får en klar hiss från mig!

Posted in: Mode och trender



Extensions

Nu har jag fått i mina extensions från Rapunzel Sweden. Såhär blev resultatet:

FÖRE



EFTER


Jag är väldigt nöjd men funderar på att kanske korta av det lite grann. Ska testa att ha det såhär långt ett par dagar sen får vi se hur det känns!

VAD TYCKER NI OM FÖRÄNDRINGEN?


Bloglovin

Tänkte bara passa på att marknadsföra att jag finns på bloglovin. Så om ni inte vill gå miste om något av mina härliga inlägg tycker jag att ni ska lägga till mig nu på en gång. Ni gör det genom att klicka på länken nedan!

bloglovin


Alla som lägger till mig på bloglovin får en puss ;)

Posted in: Allmänt



Paketets innehåll

Tidigare idag hämtade jag ju ett paket och nu tänkte jag visa er vad det innehöll.




Det var mitt löshår och tillhörande produkter från Rapunzelsweden som hade kommit. Nu blir det att ta lite silverschampo i det och sen sätta i det. Jag kommer visa resultatet så fort jag är klar med det!!

Posted in: Shopping



Lite fler bilder från helgen

Tänkte bjuda er på några fler bilder från den underbara helgen  på landet. Gud vad jag längtar tillbaka nu när det är så fint väder!!!


En av 5-kamps lekarna..


Badkrukan Madde tvekar över att slänga sig i det 15° "varma" vattnet efter bastun.

Oj vad skönt jag tycker det är, eller inte,haha!


Pakethämtning

Hej där! Jag har nyss kommit hem från jobbet och jag har ett paket som väntar på att jag ska hämta ut det på pressbyrån. Undrar vad det kan vara;) Jag vet men ni får undra ett tag till för jag tänker inte avslöja något förän jag fått hem sakerna,hehe! Det förra paketet jag fick hem som innehöll ett armband från Rock by Sweden!
Posted in: Allmänt



Dagens fråga



Posted in: Allmänt



Tunika från H&M


Hittade denna snygga tunika bland nyheterna på H&Ms hemsida. Riktigt snygga och perfekta till leggings, strumpbyxor eller kanske är de tillräckligt långa för att ha som en miniklänning?! Kan bli riktigt läckert till bara ben och höga klackar!

VAD TROR NI?
Posted in: Mode och trender



Välkomna hit!

När jag kom hem idag fick jag se att jag hade hamnat på blogg.ses framsida, tack så mycket säger jag och det känns väldigt roligt! Det är väldigt många som har kommenterat inlägget och besökt min blogg idag, statistiken går rätt upp i jämförelse med igår.

Jag vill passa på att hälsa alla nya läsare välkomna hit, jag hoppas ni tycker om det ni ser och läser och att ni vill komma tillbaka! Det är superskoj med alla era fina kommentarer också, de gläder migväldigt mycket. När jag kom hem hade jag 15 sidor med obesvarade kommentarer och jag har fortfarande massor att gå igenom. Det blir att ta ett gäng till nu innan jag ska sova och sen får jag köra ett ryck i morgon igen!




Vinnaren av dagens blogg blev:

grattis tjejen!!

Posted in: Allmänt



Dagens klädval



Jeansshorts - Miss Selfridges
T-shirt - Camden Market
Gladiatorsandaler - H&M
Solglasögon - H&M
Ringar - cocoo.se, Glitter, Primark och Gina Tricot
Armband - Lindex

Nu kilar jag ner till Hemköp och handlar lite till kvällens middag och även lite frukost så får det bli storhandling på Willys i morgon efter jobbet. Ska utse dagens blogg sen också.

Kram till er alla fina läsare
Posted in: Mina outfits



Tröja från H&M


Fullkomligt älskar denna underbara tröja! Jag har redan tidigare pillat lite på den på jobbet och den är helt underbar! Perfekt till ett par jeans eller jeansshorts ♥
Posted in: Mode och trender