Hur mysiga?!

Fick dessa underbart sköna och mysiga dunsockor av min mamma igår. De låg mest och skräpade i hennes garderob och jag som alltid fryser om fötterna blev överlycklig när jag fick dem :)


Visst är de mysiga?! ;)



Ni glömmer väl inte tävlingen där ni kan vinna ett korsörhänge? Vinnaren utses i morgon så skynda, skynda!! Ni hittar tävlingen här!!
Posted in: Allmänt



Bästa vännen!

Jag sticker iväg och möter upp bästa Cissi för en fika och lite catching up! Det var så fruktansvärt längesen jag såg henne, borde inte vara lagligt att vara i från sina bästa vänner så här länge!!


Posted in: Allmänt



LESS

Posted in: Allmänt



Present från Kina

Som jag skrev igår skulle jag ju hem till mamma och umgås med henne och lillebror, han hade ju varit i Kina i 11dagar. Han hade shoppat hur mycket som helst då det gick att få tag i billiga saker och söt som han är hade han köpt presenter till mig och mamma.

Titta vilka fina små neccessärer som jag fick. Mamma fick likadana fast i rött!

Posted in: Allmänt



31 oktober 2010

Välkommen till oktober månads sista dag, känns ju helt sjukt att det redan är november i morgon!! Oj, oj vad fort tiden går. Kom ni ihåg att ställa om klockan till idag? Jag ställde om den redan igår kväll när jag kom hem för att inte glömma bort det!

Så var det söndag igen och helgerna flyger iväg precis som vanligt. Måste erkänna att jag pluggat på tok för lite denna helg, med tanke på att jag har praktiska examinationer på onsdag och tenta på fredag, men det löser sig!

Det blev ingen bloggning när jag kom hem igår för jag ville bara krypa ner i sängen och läsa när jag kom hem. Jag var hos mamma till strax efter 22 så det blev ganska sent! Vi låg och tittade på tv, pratade massa och myste! Det var väldigt trevligt. Passade på att kela massor med katten också som var väldigt mysig och kärvänlig!

Nu blir det att äta frukost och sen svara på lite kommentarer! Hoppas ni får en fin dag!

Posted in: Allmänt



Familjemys

Nu åker jag hem till mamma för att äta och mysa med henne och lillebror. Hoppas på att få se många härliga och fina bilder från Kina då brorsan kom hem därifrån igår eftermiddags! Lillskiten har varit där i 11 dagar och det känns lite konstigt att han gått och blivit så stor.. Jaja, sånt är livet :P Vi hörs senare ikväll, vet inte hur länge jag kommer vara där.

Hoppas ni har en fin lördag!!

Posted in: Allmänt



Workout!

Jag har precis avslutat ett träningspass här hemma. Bestämde mig för att köra ett "mini-friskis-pass" för mig själv så jag rotade fram mitt hopprep ur garderoben, satte på peppande musik på hög volym och sen körde jag järnet. Totalt körde jag styrka och kondition i 35min utan vila och sedan stretchade jag i 10min!

Känns så galet skönt nu efteråt, det var verkligen välbehövligt efter allt godis jag proppade i mig igår,haha! Godisråtta som man är så är jag inte "orolig" för att bli pinnsmal vid något tillfälle i mitt liv skulle snarare vara åt andra hållet i så fall,hehe! Jag proppade i mig en banan, ett päron och tre glas vatten efter träningen också så det känns bra.

Nej nu blir det en lång, varm och skön dusch för att bli av med allt svett och äckel. Sedan ska jag göra i ordning mig lite och gräva fram lite kläder ur garderoben för vid 16-tiden är jag bjuden på mat hemma hos  mamma. å jag ska ta bilen dit och äta lite gott och umgås med mami och lillebror.

Vi hörs innan jag åker, bjuder på en muppig bild jag tog nyss också. So long readers ;)




VAR MED I UTLOTTNINGEN AV ETT KORSÖRHÄNGE GENOM ATT ANMÄLA DIG HÄR!!!!!!


Klänning från H&M


Underbart vacker klänning från H&M som även kan bäras utan axelband. En underbar partyklänning som blir oslagbar tillsammans med ett par höga klackar, snygga smycken och en snygg väska!!



Missa inte tävlingen om ett stort korsörhänge här nedan!!!!
Posted in: Mode och trender



AVSLUTAD!!!!!!

Kenza har ett, Angelica Blick har ett, Victoria har ett, jag har ett och troligtvis många andra också! Självklart pratar jag om ett stort korsörhänge som får dingla från ena örat! Det är ju så otroligt snyggt!

Regler för tävlingen:
Nu är det så att jag kommer lotta ut ett likadant korsörhänge som dessa tjejer har till en av mina läsare, schysst va?! Allt du behöver göra för att ha chansen att vinna örhänget är att skriva att du är med i detta inlägg samt uppge din mailadress och eventuell blogg. Vill du öka dina vistchanser ska du tipsa om tävlingen i din blogg och så ska du självkart skicka länken till mig så att jag ser att du gjort det :)

Enkla regler va?! Så vad väntar du på?!? Anmäl dig till tävlingen!!!!! Vinnaren dras på måndag kl. 14.00 så skynda att anmäla er!!!


Posted in: Tävlingar



30 oktober 2010

God morgon!

Gud vad skönt det var att ta en sovmorgon. Det var välbehövligt vill jag lova! Nu blir det att äta frukost, dricka kaffe och starta dagen! Sen blir det nog att plugga lite och sen får vi se vad som händer. Tänkte åka över till mamma en stund sen för min brorsa kom hem från Kina igår, så det vore mysigt att träffas lite!

Glöm inte att det i nästa inlägg kommer upp en tävling om ett smycke. Håll utkik här i bloggen så ni inte missar det!

Posted in: Allmänt



Kvällens idol!

Då har alla idolerna uppträtt med kvällens tema som varit 90-talet. Jag tycker att många var väldigt duktiga medan vissa floppade ganska rejält.

Mina favoriter för kvällen var utan tvekan Linnea, Minnah och Jay. De jag tror kommer hänga löst ikväll är någon av: Daniel, Elin och Geir. De presterade inte särskilt bra ikväll!

Vem/vilka tyckte du var bäst ikväll? Vilka tror du hänger löst?


Imponerande att en rocker kan sjunga BSB så fint!


Det ramlade till och med ett par tårar från mina ögon när Linnea sjöng, otroligt vackert och innerligt!


Vad händer i bloggen i morgon sa du?!


Alltid så attraktiva stillbilder ;)



White as snow


Vit tröja - H&M(ny)
Tights med skinndetaljer - H&M
Rött skärp - Gina Tricot
Kavaj - Topshop
Tubsjal - Monki
Väska - Accessorize
Halsband - Lindex
Wedges - Nilson
Posted in: Mina outfits



Meet me up before you go go..

Nu går jag ner på stan för att möta upp en gammal klasskompis och hennes 2 månader gamla bebis. Vi pluggade tillsammans det första året på min nuvarande utbildning och umgicks rätt mycket i våras. I augusti fick hon en liten dotter så nu har hon ett studieuppehåll. Vi tänkte ta en fika på Waynes och jag har även köpt en liten present till lill-tjejen(ni får se vad senare).

Vi hörs med dagens outfit och lite annat när jag kommer hem från stan. Hoppas ni har en fin dag!


Jag just nu ;)
Posted in: Allmänt



Fergie goes Rockchic!

Sångfågeln Fergie som är känd som sångerska i bandet Black eyed Peas har släppt en ny singel och video. Låten heter "Beautiful Dangerous" och den är gjord tillsammans med Guns N Roses gamla gitarrist Slash! Det är minst sagt en ny sida av Fergie som visas upp i videon och låten. Beautiful Dangerous är en riktigt skön rockdänga med en video som definitivt lever upp till den "klassiska" synen på rock, det vill säga sex, drugs and rock´ n roll!
 
Jag måste säga att jag gillar Fergie som rocktjej stenhårt och jag hoppas att hon vill spela in mer rock framöver för det gör hon så jäkla bra! Videon i säg är väldigt utmanande och kan nog bli en aning kontroversiell då det förekommer många lättklädda scener, droger och alkohol. I USA skulle jag gissa på att den blir ganska omtalad, kanske även i Sverige?!



VAD TYCKER DU OM FERGIES NYA LÅT OCH VIDEO?
VILKEN FERGIE FÖREDRAR DU?