Reaching for the stars above

T-shirt - Pull & Bear(Barcelona), Jeansshorts - Miss Selfridges(London), Sandaler - Blink(spartoo.se), Solglasögon - Ray Ban
Posted in: Mina outfits



Ögongodis

Denna fina handväska finns just nu att fynda till 50% rabatt. Den kommer från märket Calvin Klein och är otroligt snygg om ni frågar mig! Just nu kan du få den för endast 722kr vilket inte är farligt för en väska av en känd designer! Mycket söt i alla fall!
 
 
 


30 juni 2013 - My week on Instagram

Börjar denna dagen med att bjuda på de senaste bilderna från min instagram. Följer ni mig inte där redan så kan ni göra det under namnet Maddisenj, där uppdaterar jag lite titt som tätt med fler bilder ur min vardag!
 
 

1. Avnjöt en god jordgubbssnäcka på Slagsta Glass / 2. Söta kossor på midsommarafton, idyllisk svensk midsommar på landet
 
1. Grillade hamburgare på landet i solnedgången / 2. Vackert sommarväder i skärgården ♥
 
1. Vattenmelon på bryggan i solsken med vågorna klukandes mot klipporna / 2. Dagens frukost - havregrynsgröt med blåbär, krossade linfrön, solroskärnor och pumpakärnor
 
Posted in: Allmänt



29 juni 2013

God kväll mina fina läsare!
 
Oj vad längesedan det var jag skrev här, känns nästan lite konstigt,haha! Värmer otroligt mycket när man får kommentarer både här på bloggen och på instagram att läsare saknar mina inlägg. Jag blir väldigt glad när jag läser sådant! Vet att det blev en bloggpaus utan förvarning men jag kände helt enkelt att efter midsommar och i samband med vistelsen i Stockholms skärgård så passade jag på att bara ha semester från precis allt på en och samma gång. Det har varit otroligt lugnt och skönt, vackert väder och bara helt underbart. Kommer bjuda på lite bilder från skärgården så småningom så håll ut!
 
Nu ska jag sticka ner till närmaste pizzerian och hämta ut min kycklingsallad som jag ringde och beställde för en liten stund sedan, är brutalt hungrig och magen skriker efter mat!! Blir nog en lång powerwalk sedan, en lugn och skön kväll med andra ord! Vad hittar ni på denna lördagkväll? Party? Filmmys? Njuter i solen? Berätta gärna!!
 
Stor kram till er från mig
 
en bild från idag, kommer fler sedan och även inköpsställen!
 
Posted in: Allmänt



24 juni 2013

Halloj!

Nu var det ett tag sen jag skrev något här.. Har semester och befinner mig just nu i Stockholms skärgård och bara njuter av ledigheten. Kom hit igår på dagen och det var kanonväder, blev solning och läsning på bryggan och sedan middag på berget i solnedgången! Idag är det lite mulet och har småduggat lite på morgonen. Hoppas på att det spricker upp under dagen så man kan njuta av lite mer sol!

Blir nog lite si och så med uppdatering nu när jag är ledig, tar det mest lugnt och njuter av livet. Hoppas ni har överseende med det!




Solnedgång igår
Posted in: Allmänt



Luce Man

De här galet snygga höga sneakers med kilklack finns nu att fynda till 20% rabatt. De kommer från märket Airstep och är så sjukt fina! Hade inte tackat nej till dessa grymma skor, skulle nog bosätta mig i dem ;)
 
 
 


20 juni 2013

God morgon!

Tog en liten paus från bloggen igår och njöt av det fina vädret. Kvällen blev mulen så den spenderas i soffan med filmen "Machine Gun Preacher" med Gerard Butler i huvudrollen, riktigt bra och tänkvärd film!

Idag är det grått och mulet på himlen så idag kan man få lite annat gjort än bara sola och bada,hehe. Ska sticka till gymmet nu och sedan en sväng till systemet med resten av Eskilstuna ;) Ha en fin dag så hörs vi sen! Kram



Trots frånvaro från gymmet har träningen hemma fortsatt visa resultat :)
Posted in: Allmänt



18 juni 2013

Hade bestämt mig för att inte vända på dygnet helt denna semester, har redan gått åt skogen.. Hade jättesvårt att somna igår kväll och i morse vaknade jag 10, hade tänkt gå upp vid 8 för det är lite lagom men nejdå...

Haha världsliga problem jag vet. Lite mer moln idag men solen har varit framme en del, ska se om det kan bli lite mer sol nu annars sticker jag till gymmet och kör ett styrke- och konditionspass!

Hörs sen!



Posted in: Allmänt



Lördagens

Såhär såg jag ut i lördags när jag var ute och åt middag med jobbarkompisarna och drack vin och drinkar!
 
Jeans - Gina Tricot, Topp - köpt i Barcelona, Väska - Jimmy Choo for H&M, Skor - nelly.com, Armband - Rock by Sweden, Örhängen - Tree Jewellery


17 juni 2013

Hej mina läsare!

Har spenderat min första semesterdag med en sovmorgon, en långpromenad, tvättstugan och legat i solen! Nu lagom till solen brukar försvinna från balkongen började regnet vräka ner och åskan mullrar rejält..

Skönt att hinna få mycket sol på sig innan regnet i alla fall!





Kontraster i vardagen ;)
Posted in: Allmänt



16 juni 2013

Hej hopp!

Jösses vad roligt jag hade med mina kollegor igår. picknick i solskenet, hejarklack till löparna, middag ute, vin och drinkar, väldigt överförfriskade läkare och hur mycket skratt som helst! Jag har de bästa kollegorna utan tvekan!!

Sov till 11 idag och har legat och tittat på greys anatomy. Nu har jag precis kommit hem till pappa där vi ska fika lite.

Ha en fin dag så hörs vi!



Posted in: Allmänt



15 juni 2013

Halloj bloggen!

Härligt med lördag och solsken. Att jag dessutom har semester nu i 3 veckor framöver känns också helt okej ;) Började denna dag med sovmorgon, bananpankakor med frukt till frukost, en powerwalk på 8km och nu ligger jag i bikini på balkongen och solar! Livet leker med andra ord.

Ska göra mig lite lunch så småningom och sen ska jag möta upp mina fina kollegor 14.30 för att ha picknick och heja fram de duktiga kollegorna som ska springa å-varvet idag. Ska bli så roligt, kommer sedan bli middag på ett uteställe och party med hela gänget :)

Vad ska ni göra idag?




Min picknickdryck, sedan har jag jordgubbar och melon att smaska på!!
Posted in: Allmänt



Fantastisk väska!

 
 
Denna grymma väska finns att klicka hem hos asos.com, den kommer från märket River Island som har så grymt mycket snygga kläder och accessoarer! Den perfekta väskan till sommaren som även funkar i höst!
Posted in: Mode och trender



Jag vill inte ha en annan värld

T-shirt - Monki, Jeans - Gina Tricot, Skinnjacka - H&M, Sneakerswedges - Blink, Örhängen - Forever21


Jobbelijobb

Jahapp då var det bara att cykla till jobbet, sista gången på 3 veckor, lovely! Var en sväng på stan och fyndade en grymt söt klänning på H&Ms rea, gick bara på100kr. Ska visa er den i morgon!
 
Hoppas ni får en fin fredag! Dagens outfit dyker upp i eftermiddag, don't miss out!
 
Jag just nu..
Posted in: Allmänt