Nytt till vagnen

 
 Var och hämtade ut ett par paket idag och i ett av dem låg denna fina åkpåse till Astrids vagn. Den vi har är otroligt varm och hon blir alldeles svettig nu när det är plusgrader så vi behövde en åkpåse som är lite svalare. Tror denna från märket Beemoo kommer bli kanon. Köpte den hos jollyroom för endast 299:- nu på deras rea, så prisvärt!
Posted in: Graviditet/barn



Däckad familj...

 
 
Hej på er!
 
Här hemma har vi varit däckade i magsjuka hela helgen. Lillan började kräkas redan natten till torsdagen och jag och sambon började i fredagskväll. Så igår var vi helt utslagna och sov för det mesta. Idag är vi lite piggare så försöker komma igång och äta lite och tvättmaskinen får jobba hårt, sanering av handdukar, lakan, leksaker osv pågår!! 
 
Hoppas ni haft en bättre helg!
Posted in: Allmänt



Fredagsinspiration

Bilder we♥it / kollage av mig
Posted in: Inspiration



Bokstavsservis

 
 
I helgen hade vi ju som jag tidigare skrivit kalas för vår lilla tjej som fyllde 1 år. På lördagen hade vi ett gäng vänner över och Astrid fick massa fina presenter. En av dessa presenter var denna superfina servis med bokstäver på, har sett den tidigare och gillat den skarpt så det var inte bara en dotter som blev glad över presenten ;)
Posted in: Graviditet/barn



H&M Studio Collection

Ni har väl inte missat att H&M släpper sin Studio Collection idag?! Kollektionen är inspirerad av världsresenärer med fokus på hantverk, grafiska mönster och patchwork-denim. Personligen gillar jag denna lite bohemiska avslappnade stilen, riktigt härligt såhär till våren och sommaren!!
 
 
Posted in: Mode och trender



Closer, closer...

Självporträtt fotade av mig


A pair of Nike's can never go wrong!

 
 
Hittade dessa ursnygga sneakers från NIKE när jag låg och kikade igenom nyheterna hos spartoo igår kväll. Gillar färgen skarpt, känns lite annorlunda mot andra sneakers som ofta kommer i svart eller vitt. Känns lite nytt och fräscht såhär inför våren. Ett par sneakers fungerar ju faktiskt till det mesta idag, riktigt snyggt att matcha till ett par jeans med lite kortare benlängd, en topp och en lång kappa!
Posted in: Madde tipsar!



Just a smalltown girl...

Polotröja - Lindex, Jeans - Bik Bok, Boots - Nelly.com
Posted in: Mina outfits



New in from: M.U.S

 
Nytt rouge från Make up Store då den jag använde tidigare utgått från deras sortiment. Väldigt nöjd med denna dock då den ger en snyggt rosig look och lyfter fram mina blå ögon lite extra!
Posted in: Shopping



Biege and oversized

Linne, byxor och Oversized kofta - H&M, Bälte - Gina Tricot, Boots - Sixty Seven
Posted in: Mina outfits



Morningworkout


God morgon! 

Här blev det att åka till gymmet direkt efter frukost så var där strax innan 08.30 i morse och körde ett pass med en tränare. Behövde lite peppar och tips på övningar för att stärka bål och höft då jag får ont i höften när jag springer. Så det blev en riktigt bra pass och jag känner mig härligt trött i kroppen och igång i skallen! 

Idag börjar allvaret igen, det är dags för mig att gå tillbaka till jobbet efter att ha varit hemma sedan mitten av december 2014... Galet länge och det känns väldigt konstigt att gå tillbaka. Astrid ska få vara hemma med sin pappa i ett halvår vilket känns jättebra. Så idag kl. 13.45 går jag på ett kvällspass och sen jobbar jag mån-fre lite blandade tider. Ska försöka köra på med bloggen också då jag tycker det är så roligt så hoppas ni vill följa med även på denna resa! Lite ett nytt kapitel i livet!

Hoppas ni får en riktigt bra start på veckan! Kramar 


Grattis på 1-årsdagen hjärtat!!

Blev bananpannkakstårts med grädde och frukt till frukost :)

Idag fyller vår lilla tjej hela 1 år! Det är inte klokt vad fort tiden går! Vi hade kalas med middag tillsammans med vänner och deras barn igår och idag blir det kalas med familj och släkt så det är full fart här hemma!
Posted in: Graviditet/barn



Försovning...

En bild från vårt sovrum 


God morgon! Här blev det full fart i morse när vi vaknade 07.45 och jag efter någon minut kom på att "shit vi ska vara på bvc 08.30"... Kan lova att det blev full fart på oss. Astrid fick frukost innan vi var tvungna att åka och vi fick äta när vi kom hem. Vi hann i tid och besöket gick bra. Astrid fick vägas och mätas och hon växer fint och följer sin kurva, doktorn lyssnade på hjärtat, tittade i öronen och undersökte höfter osv och allt såg bra ut. Vi avslutade besöket med vaccination och oj så ledsen hon blev men det gick över innan vi gick därifrån vilket var skönt. Nu får vi se om hon reagerar något på sprutorna i eftermiddag. 

Idag blir det att baka till helgens galej. På söndag fyller vår lilla tjej 1 år (var tiden vägen?!) och vi ska ha kalas både lördag och söndag! 

Hoppas ni får en riktigt fin fredag och helg! 
Posted in: Allmänt



Why can't I say no to the look on your face?

T-shirt och bombarjacka - H&M, Jeans - Bik Bok, Stövlar - Andrea Conti, Halsband - Pernille Corydon
Posted in: Mina outfits



Three dresses from Bik Bok

 
Hittade dessa tre godbitar bland vårnyheterna hos Bik Bok. Riktigt snygga och går att bära såväl till vardags som till fest med lite olika styling. Samtliga kostar dessutom under 300 kr vilket ju inte är fy skam! Jag är riktigt sugen på den randiga, kanske får ta och spana in den lite extra :)
Posted in: Mode och trender