Spring must have!

 1. HÄR/HERE   | 2. HÄR/HERE   | 3. HÄR/HERE   | 4. HÄR/HERE   | 5. HÄR/HERE
 
Denna säsong slår 70-tals trenden rejält i modesvängen. En trend som jag är otroligt sugen på är att skaffa mig ett par bootcut jeans och jag vill helst ha ett par svarta! Har fått upp ögonen för detta igen och tycker de är så snygga! Här ovan kan ni se några varianter som finns i butik nu och här under ser ni några bilder på hur man kan styla dem på ett snyggt sätt! Ge mig vår, mindre mage och några gravidkilon mindre så ska jag slå till ;)
 
Inspirationsbilderna är hittade på google.se
Posted in: Mode och trender



Stars and stripes

Sidoläge i soffan med mysponcho, småbusande bebis i magen och en kopp kaffe♥
 
 
God förmiddag!

Tog sovmorgon i morse och vaknade strax efter halv nio. Var vaken en gång i natt vid 03.30 för att gå på toa och hade lite svårt att somna om och sen vaknade jag strax efter sex när sambons telefon ringde och han var tvungen att ge sig iväg för att ploga stadens vägar. Han har nämligen plogjour dygnet runt nu fram tills torsdag så vi förstod att han skulle få jobba denna helg i och med snökaoset som tagit Eskilstuna i ett järngrepp!
 
Jag har tagit det väldigt lugnt nu på morgonen i alla fall med frukost i soffan till senaste avsnittet av Hart of Dixie inlindad i mysigaste ponchofilten som jag fick av mamma i julklapp. Bebis har buffat runt lite och det ilar ner mot bäckenet så antar att den lilla ligger och pressar huvudet nedåt ytterligare, bara 15 dagar kvar till beräknat förlossningsdatum idag. Hej vad tiden går trots att jag är såhär i slutet av graviditeten, tycker faktiskt att tiden går rätt fort.
 
Ska göra i ordning mig lite så smått om ett tag och sedan blir jag bjuden på lunch hemma hos mamma med brorsan. Ikväll ska jag på middag med ett stort tjejgäng då det är möhippa för en kompis idag, jag kände dock inte att jag skulle orka hela dagen så jag nöjer mig med kvällens middag så får jag vara med lite i alla fall. Det där med aktiviteter hela dagar fungerar inte alls för mig har jag märkt när jag är höggravid så det är bara att ta det lugnt under dagen.
 
Hoppas ni får en fin lördag bloggvänner! Kram från mig
Posted in: Allmänt



I'm obsessed of this one

 
 
 
Jag fullkomligt älskar denna låt just nu, den går på repeat här hemma ♥


Fluffy love

Fuskpälsjacka - Vero Moda från Boozt.com, Polotröja - Bik Bok, Jeans - H&M Mama, Boots - Replay, Väska - Primark, Solglasögon - Ray Ban
Posted in: Mina outfits



Paket från Boozt.com

 
Hämtade ut ett paket från Boozt.com idag med denna fantastiska fuskpälsjacka! Har spanat på den hela vintern och slog till nu när jag fick se att den var nedsatt med 200kr så den blev min för 499:- istället för 699:-, är så himla nöjd med den! Ni får se den på vid ett annat tillfälle, kanske får chans att inviga den i morgon när jag ska luncha med en kompis!
Posted in: Shopping



Today's wish outfit!

 
Casual day
 
 
Såhär vill jag se ut idag, väldigt enkelt men ack så snyggt!! Klicka på bilden för att hitta inköpsställen!
Posted in: Inspiration



När tror du att bebis kommer?

 
 
Tänkte köra en liten gissningslek såhär när vi närmar oss datum för bf av lilla "Pyret". Alla som gissar och har blogg får en länk. Ni får gärna gissa på datum ni tror den lilla kommer, vilket kön det blir och vikt/längd om ni vill :)
 
GISSNINGAR
 
Sara 2/2 (flicka)
Lina 6/2 (pojke)
Susanna 7/2 (pojke, 3600g)
Malin 9/2 (flicka, 49cm, 3560g)
Cissi 10/2
K-S 11/2 (pojke, 51cm, 3400g)
Linda 12/2 (flicka, 49cm, 3400g)
Felicia 12/2 (flicka, 3200g)
Pauline
13/2 ( flicka, 3800g)
Ida 13/2 (pojke, 3500g)
Linda 13/2 (flicka, 52cm, 3340g)
Emma 13/2 (pojke, 3550g)
Beatrice 13/2 (flicka, 49cm, 3200g)
Alice 14/2 (flicka)
Erika 14/2 (flicka, 51cm, 3500g)
Emma 14/2 (pojke, 51cm, 3500g)
Malin 14/2 (flicka, 50cm, 3650g)
Johanna 14/2 (flicka, 51cm, 3566g)
Juliette 14/2 (flicka, 3650g)
Amanda 14/2
Mamma Mindy 14/2 (flicka, 52cm, 3700g)
Marie 14/2 (flicka, 51cm, 3700g)
Elin 15/2 (flicka, 52cm, 3423g)
Natalia 16/2 (flicka, 3600g)
Klara 16/2 (flicka)
S 16/2 (pojke)
Frida 16/2 (flicka, 3650g)
Maja 17/2 (pojke, 51cm, 3325g)
Johanna 17/2 (pojke, 53cm, 3400g)
Vivi 17/2 (flicka, 51cm, 3180g)
Josefine 18/2 (pojke)
Lydia 18/2 (pojke, 52cm, 3650g)
Linn 18/2 (flicka, 52cm, 3800g)
Sara 18/2 (pojke)
Malin 18/2 (flicka, 3450g)
Mimmy 18/2 (flicka, 49cm, 3500g)
Denise 18/2 (flicka, 51cm, 3490g)
Jeanette 19/2 (pojke, 53cm, 3250g)
Regina 20/2 (pojke, 51cm, 3200g)
Emma 20/2 (flicka, 50cm, 3145g)
Helena 20/2 (pojke, 51cm, 3800g)
Diana 20/2 (pojke, 49cm, 3140g)
MaryCaroline 21/2 (flicka, 48cm, 3356g)
Josefine (pojke)
 
 
 
Posted in: Graviditet/barn



Det där med att sova ordentligt...?!

Idag när snön slaskar bort och det småregnar till och från drömmer jag mig bort till paradisstränder och blått vatten♥
 
 
Verkar som att få sova ordentligt är ett minne blott, bara att vänja sig antar jag då det knappast blir mer sömn om nätterna när lillen kommer till oss men ändå. Kan inte påstå att jag är pigg om dagarna för nätterna är oroliga, jag har svårt att hitta sköna sovpositioner, får gå på toaletten och i natt har den lilla dessutom pressat sig nedåt med huvudet så det har ilat ner i bäckenet(mindre skön känsla).
 
Haha nej nu ska jag avsluta min klagosång för denna gång men kände bara att jag ville få ur mig det ;) Har varit hos barnmorskan nu på morgonen och mitt blodtryck ligger alltjämt i överkant på undertrycket 130/90 men urinprovet såg helt fint ut och jag hade inte gått upp oroande mycket i vikt så vi håller oss lugna och tar ett nytt besök om 1v. Dock ska jag vara observant på huvudvärk, svullnad och snabb viktuppgång så jag inte får havandeskapsförgiftning. Vi tittade även med ultraljud så den lilla verkligen ligger med huvudet nedåt vilket h*n gör, men envis som den verkar vara vägrar den fixera sig,hehe. Har legat med huvudet ned i typ 3v nu men är fortfarande inte fixerad men min barnmorska sa det att man nu känner att magen sjunker nedåt så förhoppningsvis är det på gång!
 
Nu sitter jag och dricker en kopp kaffe och tänkte ta itu med alla fina kommentarer som ni lämnat till mig. Ska även förbereda lite inlägg till er så bloggen håller sig igång även när jag är trött! Sen väntar en lunch med 3 kollegor (som också är gravida och ska ha barn mitten av februari och början av mars) på stan vilket ska bli mysigt! Nej nu tar vi tag i bloggjobbet ett tag!
 
Önskar er en fin dag♥
Posted in: Allmänt



Graviditet; v 38

Ja nu känner man sig nästan sprickfärdig vill jag lova :p
 
 
Barnet: Från och med nu betraktas fostret som fullgånget, det vill säga att det är färdigt att födas. I den här veckan väger fostret drygt 3 kilo, och är omkring 49 cm långt. De allra flesta ligger med huvudet nedåt nu. Förlossningen är jobbig även för barnet. Men barnet klarar detta väl, och har till exempel lagrat extra näring som det kan använda. Underhudsfettet fungerar som energireserv den första tiden efter födseln (info: 1177.se).
 
Mitt mående och mina tankar: När barnets huvud har ställt in sig brukar det bli lite lättare för dig att andas och äta igen eftersom det blir lite mer plats upptill i magen. Allt fler känner förvärkar.Vissa kvinnor ökar i vikt under hela graviditeten, andra stannar av mot slutet. Båda sätten är helt normala. Däremot ska du vid plötslig viktökning eller viktnedgång kontakta din barnmorska (info: 1177.se).
 
Nu är det rätt tungt att släpa runt på denna lilla busbebis vill jag lova. Man märker att det är mer trångt för den lilla i magen då rörelserna inte är fullt lika starka som tidigare. Jag känner "Pyret" tydligt flera gånger om dagen men buffarna är inte riktigt lika kraftfull som tidigare när det fanns utrymme att kicka ifrån ordentligt! Tröttheten är för det mesta överhängande och jag vilar så mycket jag kan om dagarna. Passar på att kolla på serier och filmer, läsa böcker, ta powernaps och bara ladda batterierna. Inte helt lätt alla gånger då jag lätt blir rastlös men tycker jag klarar mig rätt bra trots allt. Försöker även få lite frisk luft nästan varje dag med kortare promenader vilket är skönt för både kropp och själ! Sammandragningarna kommer och går och är vissa dagar ganska kraftiga och återkommande, oftast kvällstid då. De går dock över när jag vilar och sover så inga tecken på att liten är påväg ut än!
 
I morgon ska vi till barnmorskan för ännu en kontroll, fick en extra kontroll denna vecka då jag haft lite huvudvärk som besvärat mig och blodtrycket låg precis på gränsen så vi får se hur det ser ut i morgon. Vet ej om hon lyssnar på hjärtat och känner efter om den lilla är fixerad även i morgon, vi får helt enkelt se.
 
Sömnen går väldigt upp och ner under nätterna pga toalettbesök, svårigheter att hitta en skön sovställning, drömmar osv. Antar att man är lite spänd inför det som komma skall även om jag inte är rädd för själva förlossningen. Men just det här att inte ha någon som helst aning om när det är dags utan att det bara kan sätta igång när som helst är lite läskigt faktiskt. Men det löser sig väl den dagen ;)
Posted in: Graviditet/barn



Hemmafixardag

 
God morgon!
 
Har ni sovit gott? Jag har sovit sådär då jag varit varm/svettig, drömt mycket och vaknat två gånger för att gå på toaletten... Segt men sov till 08.00 i alla fall och har fått i mig en näringsrik och nyttig frukost så nu är jag redo för en fixardag hemma. Blir nog att sova en stund i eftermiddag för att orka en kväll med middag ute tillsammans med sambon och hans familj för att fira hans bror (i förskott) som fyller år i helgen.
 
Här hemma blir det annars att rodda i tvättstugan, plocka lite här hemma, sterilisera nappar till bebis, packa förlossningsväskan och lite annat smått och gott! Ska se om jag kan få till några bilder på magen då vi igår gick in i v 38 och bebis kan minst sagt kan komma när som helst nu. 
 
Hoppas ni får en fin dag nu!
Posted in: Allmänt



Startpaket från barnmorskan

 
Förra veckan när jag var hos barnmorskan fick jag en väska med lite saker från Libro som är att bra att ha till bebisen nu i början. Som ett litet startkit kan man säga. I den låg ett paket blöjor(2 olika storlekar), babyolja, badcreme, bindor till mig, trosskydd, våtservetter, en liten leksak, rabattkupong på Liberos sortiment, amningsinlägg och lite allmän information som kan vara bra att ha. Jättebra grej om ni frågar mig!
 
Ni andra som är gravida/har barn har ni fått något liknande hos era barnmorskor?
Posted in: Graviditet/barn



Lazy Sundays

 
Cissi tog kort på mig igår när vi kollade på film, perfekt med ett extra bord nära till hands ;)
 
 
Finns det nåt bättre än lugna sköna söndagar? Knappt! Älskar att ligga och dra mig i sängen med sambon, äta god frukost i soffan i lugn och ro och strökolla på tv eller någon serie. Precis så har vår morgon sett ut, våfflor till frukost dessutom är aldrig fel ;) Har inga planer alls för dagen utan tar den nog lite som den kommer i lugnt och skönt tempo!
 
Vad ska ni göra denna söndag? 
Posted in: Allmänt



Babyskydd + adaptrar

 
Vi fick hem vårt babyskydd(bilbarnstol) i början av veckan och vi är supernöjda! Hoppas att "Pyret" också ska gilla sin stol när det är dags att åka hem från bb. Vi har även köpt till adaptrar som man kopplar på vagnen så att man lätt kan "klicka" på babyskyddet direkt på vagnen om exempelvis bebisen somnat i bilen och man ska gå på stan, handla eller liknande. Då slipper man slita upp bebisen från babyskyddet och lägga ner i liggdelen i vagnen och istället bara ta hela babyskyddet och sätta på vagnen, känns som att det kommer vara en bra investering. Är väldigt nöjd med dem också!
 
Vi valde att köpa en stol från märket Maxi Cosi då vi hört mycket positivt om detta babyskydd. Dessutom passade den till vår vagn vilket var ett stort plus! I bilen har man en så kallad Easy Fix som är en platta som spänns fast med "hakar" eller vad man ska kalla det och ett stödben som står i botten av bilen. Man slipper då spänna stolen med bälte varje gång och kan enkelt "klicka" på stolen direkt på plattan när man ska i och ur bilen med ett enkelt knapptryck. Vi köpte vår stol och bas(ett paketpris) från Jollyroom som hade det bästa priset när jag jämförde mellan olika butiker både på nätet och fysiska butiker.
Posted in: Graviditet/barn



The time is passing

Två bilder från gårdagen
 
God förmiddag!
 
Hur mår ni denna lördag? Jag mår bra och har unnat mig en liten sovmorgon, god frukost och lugn och ro i soffan på morgonkvisten. Vaknade vid 08.30 vilket kändes skönt och då var jag hungrig så bara att studsa upp och göra frukost. Har även hunnit med att plocka lite smått här hemma och fota lite saker till bloggen. Så känns som en bra lördag så här långt.
 
Igår på eftermiddagen lyste solen så härligt så jag gav mig ut på en promenad för att få lite energi och njuta av vädret vilket huvudet tyckte var underbart medan kroppen sa ifrån nästan omgående med sammandragningar så det blev endast ca 20min promenad men bättre än inget. Fick i alla fall lite solsken på mig och lite frisk luft, man får vara glad för det lilla som höggravid ;) Sen hade jag sammandragningar som kom och gick hela kvällen så det blev en väldigt lugn kväll i soffan med hemmagjorda hamburgare, smågodis, På Spåret, en vetekudde på magen och min fina sambo. En bra kväll med mitt hjärta med andra ord!
 
Planer för denna lördag är att försöka ta sig ut en stund nu på dagen(får se vad kroppen tycker om det), plocka lite här hemma och ikväll ska jag umgås med min fina vän Cissi. Vi tänkte laga lite mat och umgås så det blir kalas!
 
Vad ska ni göra denna lördag? Hoppas ni får en fin dag och kväll!
Posted in: Allmänt



It's friday I'm in love!

 
 
 
Woho då var det fredag igen och hej vad veckorna går. Även om jag bara är hemma i väntan på "Pyret" så får man dagarna och gå och man uppskattar fredagen mycket då det innebär två dagars ledigt med sambon. Aldrig fel även om vi inte umgås dygnet runt, men bara att få äta frukost tillsammans i lugn och ro sätter guldkant på vardagen och det är härligt med helger!
 
I natt sov jag hela natten utan att vakna en enda gång, inte ens för att gå på toaletten, vilket jag inte minns när det hände senast. Blev förvånad när jag vaknade av att klockan ringde och inte riktigt fick ihop att jag sovit sammanhängande hela natten ;) Väldigt skönt dock! Denna fredag har jag inga större planer men ska ta mig iväg till affären och handla lite till kvällens fredagsmys. Ska nog även försöka beta av ett annat ärende på stan som jag tänkt på en längre tid. Annars får vi se, jag tar nog dagen lite som den kommer!
 
Hoppas ni får en fin fredag! Kram från mig
Posted in: Allmänt