Vinnarna av dagens blogg blev:


JOLINE


                            OCH


JESSICA


GRATTIS tjejer! Se nu till att kika in på deras fina bloggar. Du kommer dit genom att trycka på tjejernas headers!!
Posted in:



Madde tipsar!

Jag tänkte tipsa er om en hemsida som bland annat förser många av storbloggarna med gratis saker. Många undrar nämligen om detta och denna hemsida är ett exempel på hur man kan få chansen att prova nya produkter helt gratis!!

Det är en väldigt populär hemsida och den heter buzzador. Det går helt enkelt ut på att man blir medlem(vilket ni lätt blir genom att klicka på länkarna här i inlägget och sedan fyller i era uppgifter), man får erbjudanden om olika produkter som passar in på dina uppgifter och sen får du hem produkter som du får testa själv, berätta om för andra och även ge ut prover till andra!

Allt är helt gratis och vem vill inte få chansen att ta del av gratis produkter?! ;)


Självklart är jag en buzzador!!!
Bli det du med genom att klicka på någon av länkarna!

Posted in: Madde tipsar!



Mumsig middag!

Ikväll blev det en väldigt enkel, god och rätt så nyttig middag. Jag stekte så kallade laxburgare, kokade potatis, skar upp lite grönsaker och gjorde en kall sås på gräddfil,dill och salt. Riktigt gott blev det!

Posted in: Allmänt



Dagens träning!

Blev ett träningspass nu på tidiga kvällen, kände att jag verkligen behövde röra på mig efter två heldagar i skolan och det betyder ju stillasittande nästan 6h varje dag bara på skoltid... Sen när man kommer hem sätter man sig ner igen för då ska det pluggas, titta på tv, ätas och bloggas!

Men attans vad tungt det gick att träna idag, inte alls lika lätt som sist. Men sånt är livet, vissa dagar går träningen bättre och andra sämre. Så här såg i alla fall dagens träning ut:

♥ Jogging 3,4 km
♥ Benböj 2x15
♥ 4 olika magövningar för både sidomusklerna och de raka.
♥ Rygglyft 2x15
♥ Stretching av hela kroppen


Nu blir det en dusch, klunka vatten och laga lite middag! Måste nog sätta mig och plugga lite sen också. Hoppas ni har haft en fin dag och att kvällen blir likaså!!


Details counts...



Svart T-shirt - Monki
Jeansskjorta - Gina Tricot
Jeans - Monki
Skinnjacka - H&M
Sjal - Monki
Väska - Gina Tricot
Skor - Nilson
Halsband - Lindex
Armband - Gina Tricot, cocoo.se, primark och mexico
Solglasögon - Kreta
Posted in: Mina outfits



Kenza & Tyra Show

Ikväll klockan 21.00 är det premiär för Kenza och Tyra show. Programmet kommer sändas på nyheter24.se/kenzatyrashow och på tjejernas respektive bloggar! 

Kenza och Tyra kommer under 12 fullspäckade avsnitt att uppfylla både sina egna drömmar, tittarnas drömmar och läsarnas drömmar. Det blir allt från fallskärmshoppning och tuff triathlonträning till att spela in en låt tillsammans med Darin.

Denna säsong är en "fortsättning" på förra säsongen då showen hette Bella & Tyra show, då var det iställer Blondinbella som var programledare tillsammans med Tyra. Nu har alltså Kenza gått in och ersatt Bella och jag tycker personligen att det ska bli spännande att se hur denna säsong kommer se ut!


Här har ni en liten teaser på vad programmet kommer innehålla! Den är lånad från nyheter24.se


KOMMER NI SE PREMIÄREN IKVÄLL? VAD TROR NI OM PROGRAMIDÉEN?



30 september 2010

God morgon!

I natt har jag i alla fall fått sova betydligt fler timmar än i går. Känns riktigt bra, visst är jag fortfarande rätt trött men det är en jäkla skillnad, igår kände jag mig snarare som en zombie!

Idag är det ännu en dag med föreläsning hela dagen, jag kommer hem på lunchen och då dyker det nog upp en dagens outfit och lite sånt! Vi har sjukt mycket i skolan så jag måste nog sätta mig och plugga en del när jag kommer hem också, vi får se hur orken infinner sig!!

Nu ska jag i alla fall svara på lite kommentarer innan det är dags att sticka iväg till skolan! Kramar från mig

Posted in: Allmänt



Bilder från igår!

Igår när jag var hemma hos mamma och åt lunch med henne och min moster passade jag självklart på att mysa massor med katten. Min älskade lilla katt som är så sött och gosig, det är alltid lika kul att träffa henne! Jag passade även på att fota henne medan hon låg ute på altanen halvt i solen och sov. Det är typ enda gången man kan lyckas få lite bra bilder på henne, hon brukar fly kameran annars. Hon är ingen linslus som jag är,haha! Jag fick till några riktigt fina bilder faktiskt. Ni ska få se dem nu!!





Vad tycker ni om bilderna?
Posted in: Allmänt



As simpel as that...

Idag är jag som sagt trött och sliten eftersom jag sovit så dåligt. Därför blev det en enkel och skön outfit idag med några få detaljer som fick piffa upp det hela! Jag orkar inte alltid vara superstylad och fixad för det är helt enkelt inte jag, vilket jag tror ni som följer bloggen har märkt.

Jag älskar snygga kläder och skor men drar mig inte för att lägga upp bilder när jag är lite trött, går runt i mjukiskläder eller liknande! Det händer faktiskt och det här är ju faktiskt en personlig blogg och ni får följa mitt liv, då tycker jag ni ska få se mig för den jag är och inte som vissa andra bloggare som alltid måste vara tokstylade på alla bilder och liknande, so not my style :p

Haha nu låter det som att jag skriver ett försvarstal eller nåt men det gör jag inte. Jag bara skriver vad jag tycker och hur jag ser på de hysteriska utseendefixering som många gånger är i bloggvärlden. Dumt att bara vara sig själv ;) Shit the same, jag kör mitt race och gillar ni det så är det bara roligt, om inte så ja vad ska jag säga. Sånt händer, man kan inte vara omtyckt av alla,hehe!

Skit samma, här kommer i alla fall dagens lilla outfit, enjoy!


Tröja - Monki
Leo-tights - Camden Market i London
Skinnjacka - H&M
Sjal - Malaysia
Väska - Gina Tricot
Ringar - cocoo.se, H&M och Glitter
Converse


FORTSÄTT ANMÄLA ER TILL DAGENS BLOGG I INLÄGGET LITE LÄNGRE NER!!
Posted in: Mina outfits



Får man sova nu?!

Nu har jag äntligen kommit hem efter en heldag i skolan. Det är ett under att jag orkade hela dagen med tanke på hur lite jag sovit i natt. Dessutom har jag haft fruktansvärt ont i handleden hela dagen. Det är knappt att mina Voltaren har hjälpt idag så det känns inte alls kul. Jag skulle helst vilja lägga mig och sova nu men jag är rädd för att jag inte kan sova ikväll då så jag får tvinga mig själv att vara vaken. Nu är i alla fall mjukiskläderna på. Ni ska få dagens outfit lite senare. Har inte hunnit lägga in bilderna i datorn än men det kommer! Nej nu ska jag ta och fixa lite vid datorn och sen försöka svara på era kommentarer. Blir nog lite plugg ikväll också!

Posted in: Allmänt



AVSLUTAD!!!!!!

Posted in:



29 september 2010

Endast 4 timmar sömn har det blivit i natt, jag vill inget annat än ligga kvar i sängen. Begrava mig under täcket, somna om och ligga kvar där tills jag vaknar av mig själv. Dessvärre har jag föreläsning hela dagen så det finns ingen tid till att sova ut idag. Jag vet inte varför men sist jag tittade på klockan i natt stod den på 3 och då hade jag inte somnat än.. Nu blir det ett par koppar kaffe innan jag ska iväg till skolan så att jag vaknar!! Vi hörs senare..

Posted in: Allmänt



Förfrågan från en läsare!

Jag fick denna kommentar här om dagen av en tjej:


Självklart vill jag försöka hjälpa till och tipsa lite. Här kommer några festblåsor som jag tycker är riktigt snygga. Jag har valt lite olika prisklasser också för att det ska finnas lite olika att välja på. Vet ju inte riktigt hur mycket du tänkt lägga ut på kläderna men ju billigare och snyggare desto bättre, för då kan man ju ha flera, eller vad säger ni?! :)



Elin jag hoppas att jag kunde hjälpa dig lite på traven med att hitta lite snygga och annorlunda klänningar som kanske inte alla har! Kanske har jag inspirerat fler av mina läsare med dessa härliga klänningar!


Jag tycker det är superroligt är ni vill ha tips av mig och liknande så är det något ni undrar över eller helt enkelt vill ha hjälp med tveka inte på att skriva en kommentar eller maila på:
[email protected]



Dagens träning!

Det blev träning för mig idag igen, så jäkla skönt. Dagens träning bestod av en lång powerwalk tillsammans med Tina. Det blev 1h och 15 min och rundan blev hela 8 km lång. Det kändes inte så långt för vi gick och pratade massor hela tiden och det var riktigt skönt. Dock var det en aning kallt om huvudet för det blåser ju rejält idag så jag måste nog ta och köpa ett fleccepannband som jag kan ha nu i höst och vinter när jag tränar ute för annars kommer det bli jobbigt för huvudet. Inte bra att bli för kall om huvudet!

Nu ska jag stretcha ut ordentligt och ta en varm och skön dusch. Efter det blir det middag och idol, kommer sitta bänkad för ikväll är min favorit Björn med och även Alice som jag tycker bra om! Ska nog släng iväg en röst på Björn, vill verkligen se honom i fredagsfinalerna under hösten!


Jag bjuder på den här ;)


You make my body ache..



Randig tröja - H&M
Biege kofta - Gina Tricot
Jeans - Monki
Pälsväst - MQ
Sjal - Gina Tricot
Skor - Nilson
Solglasögon - Kreta
Örhänge - DesignbyJulia
Ringar - Kreta,H&M, cocoo.se och mammas gamla
Posted in: Mina outfits