Kroppen äger!

Tänkte bjuda er på en lista så här på fredagen, lite kroppspepp vilket jag aldrig kan bli för mycket om man håller det på en sund nivå :)
 

Jag tycker min kropp är: Fantastisk på så många sätt och lite bångstyrig ;)

Min relation till kroppen har varit: Ohälsosam i perioder och mer positiv i andra perioder

Det bästa med min kropp: Jag har relativt lätt att bygga muskler även efter längre uppehåll.

Så ser jag på andras kroppar: Alla kroppar är bra/fina på sitt egna vis, alla former är bra så länge man själv mår bra och inte tar skada av sin kropp!

Såhär ger jag min kropp energi: Genom träning och genom att försöka äta bra råvaror och bra alternativt till sötsaker(vilket inte alltid är helt lätt när man är en godisrått :p)

Det här har min kropp klarat av: Två graviditeter och två kejsarsnitt(ett katastrofsnitt och ett akut snitt)!

Min kropp mår bra av: Träning, vila och kärlek!

Min kropp mår dåligt av: När jag inte tränar, när jag äter för mycket skräp och för mycket negativ stress.

Så gör jag för att älska min kropp: Försöker tänka att jag duger som jag är samt att jag försöker ha en hälsosam och sund inställning till träning och kost. Jag tränar för min egen skull för att jag mår bättre både fysiskt och psykiskt då!

 



Denimdays!!

1. HÄR | 2. HÄR | 3. HÄR
 
Passar på att tipsa om att Gina Tricot just nu har 25% rabatt på alla jeans fram till söndag! Så varför inte passa på att uppdatera sin jeansgarderob lite?! De har verkligen så mycket snygga jeans just nu! Erbjudandet gäller både online och i butik :)
Posted in: Madde tipsar!, Shopping



Tävling på min insta!!

Tänkte passa på att tipsa mina kära bloggläsare om denna tävling som kom upp idag och som avslutas på söndag kväll. In och tävla vettja på min instagram, ni kommer direkt dit genom att klicka på bilden :) Lycka till!!
 
 
Posted in: Tävlingar



Shoppingtorsdag!




Hej fina du!

Precis som rubriken lyder så har denna torsdag spenderats med shopping. Polarn och pyret hade premiäröppning av sin nya butik i shoppingcentret Tuna Park och firade det med 20% rabatt på ett helt köp samt goodiebags till de 50 första betalande kunderna. Gissa om det var kaos?! Sjukt mycket folk så jag och Moa fick ett varv i Tuna Park och shoppade lite annat innan vi gick tillbaka till Polarn och pyret och fyndade lite fint till tjejerna. Köpte även ett par skor till mig och fyndade två toppar och en kavaj på H&Ms rea. Intresserade av att se fina köp i ett inlägg?

Nu är det dags att laga middag, blir ugnspannkaka idag. 

Ha en underbar kväll! Kramar från mig

Posted in: Allmänt



Bröllopsoutfit

Här kommer lite fler bilder på vad jag hade på mig på helgen bröllop. Måste erkänna att jag själv blev mycket nöjd med såväl kläderna som smink och styling som jag gjorde helt själv :)
 
 
 
 
Kjol - Chicwish, Topp - H&M, Väska - garderobsfynd, Skor - Asos.com, Örhängen - H&M

Posted in: Mina outfits



Hello tuesday

 
Två bilder från idag♥
 
Hej du fina!
 
Tisdag idag och förskola för stora tjejen och mysdag för mig och lilla tjejen. Vi har varit i lekparken på förmiddagen, lekt inne en stund och sen ätit lunch. Nu har hon nyligen somnat i sin säng och jag ska passa på att försöka få lite sömn också, innan det är dags att hämta Astrid, då jag ska jobba i natt. Eftermiddagen är helt oplanerad så vi hänger nog hemma i trädgården och leker lite skulle jag gissa!
 
Vad gör ni denna tisdag?
Posted in: Allmänt



Underbart bröllop!

I lördags var jag och min bättre hälft på bröllop. Det var min barndomskompis som gifte sig och det var ett mycket fint och trevligt bröllop. De gifte sig i kyrkan och sedan bjöd de på bubbel, tårta och kaffe i sin trädgård efteråt, supermysigt!
 
Väldigt kul att få klä upp sig lite och få känna sig lite extra fin för en gångs skull. Barnen fick vara hos mormor så vi fick bara rå om varandra i trevligt sällskap för några timmar. Mycket mysigt!
 
Här kommer några bilder från bröllopet, ett eget inlägg med min outfit och alla detaljer kommer upp ikväll eller i morgon bitti!
 
 
Posted in: Allmänt



Hösten närmar sig

Inlägget innehåller annonslänkar
 
 
1. OFF SHOULDER TOP | 2. VÄSKA  | 3. BLUS | 4. KAPPA
 
 
Dessa godbitar tillsammans med många fler fina plagg och accessoarer finns att shoppa redan nu inför hösten. Jag älskar verkligen att hålla koll på alla nyheter om kommer när en ny säsong ligger för dörren. Börjar fyllas på med så mycket snygga höstnyheter i såväl fysiska butiker som online nu!!
 
 
Inlägget innehåller annonslänkar
Posted in: Mode och trender



Ett nervöst BVC-besök

 
 
God kväll!

Denna torsdag har fortlöpt i ett rasande tempo. Lämnade i vanlig ordning Astrid på förskolan 09.00 och gick sedan hem med Moa. Hemma blev det ett styrketräningspass med gummiband, hantlar och egen kroppsvikt. Efter det en tidig lunch för att lägga Moa för middagsvila vid 11.30. När hon somnat passade jag på att duscha, plocka här hemma och koka äppelmos(så himla gott blev det)! Det är så lyxigt att ha trädgården full med äpplen som vi kommer kunna plocka och njuta av sent in på hösten. Sedan förberedde jag skötväskan och förberedde lite mellanmål till tjejerna innan vi hämtade hem Astrid vid 14.00. 
 
Idag behövde allt flyta på lite extra bra då vi skulle på ett återbesök till BVC för Moas räkning. Som jag skrev i det här inlägget så har Moa haft flertalet förstorade lymfkörtlar, vilket barn kan få vid diverser infektioner utan att det är någon fara. Vi skulle i alla fall dit idag igen för att läkaren ville känna igenom hennes körtlar på nytt för att se så de inte växer på sig eller ändrar utseende. Gissa om jag var nervös innan?! Försöker att tänka positivt och med tanke på mitt jobb vet jag att sannolikheten är låg för att det ska vara något allvarligt som ligger bakom. Men ändå är det inte lätt att styra att tankarna far åt alla möjliga håll och kanter! Men tack och lov kändes körtlarna som sist och läkaren anser inte att vi ska behöva vara oroliga för att det ska vara något farligt. Otroligt skönt att kunna andas ut och släppa det nu♥ Vi passade även på att ta första TBE-sprutan när vi var där då jag anser att det är viktigt att skydda mina barn mot den hemska sjukdomen som det ej finns något botemedel mot. Extra viktigt då vi vistas ute i skärgården där det kryllar av fästingar samt gillar att gå i skogen på hösten.
 
Nu har jag landat i soffan, barnen sover(vi flyttade ihop dem i sitt gemensamma rum igår, önskas ett inlägg om hur det går?) och jag ska passa på att gå igenom lite mail och kommentarer innan det är dags att sova. I morgon väntas ett dagpass på jobbet igen sen en ledig helg med bland annat bröllop, wiiee!
 
Hoppas du har en underbar kväll kära läsare!!

Posted in: Allmänt



Philips Senseo 3 in 1

 
I samarbete med buzzador testar vi just nu Philips nya kaffemaskin Senseo Switch 3 in 1. 
Posted in: Allmänt



Shoppa med rabatt!

 
Igår kväll klickade jag hem lite fint till vårt hem(som ni kan se i kollaget ovan) från Campadre.se där jag är medlem. Har ni spanat in den sidan tidigare? Annars tycker jag helt klart att ni ska bli medlemmar då de ofta har väldigt bra erbjudanden på välkända märken på såväl kläder och skor som inredning! 
 
Det är superlätt att bli medlem, klicka bara här och fyll i dina uppgifter så kan du sedan ta del av mängder av grymma erbjudanden!


Momlife

Kjol - Gina Tricot, Tröja - MQ, Skor - Adidas Superstars
 
Haha alltså var bara tvungen att bjuda på den sista bilden för den illustrerar hur hela denna dag varit så väl! Så fort jag satt ner Moa på golvet eller marken har hon börjat skrika och pipa, så sjukt missnöjd och vill bara vara nära mest hela tiden. Visst kan det vara mysigt till viss del men inte precis hela tiden. Skulle gärna vilja få äta utan någon i knät som ett exempel. Kanske är det någon fas eller så är det fortfarande tänderna som spökar, hon har 3 nya tänder som börjat spricka igenom! Stackars liten som annars brukar vara så oförskämt nöjd mest hela tiden, vi är inte vana vid det här :p
 
Nu ska jag kolla på säsong 2 av 13 reasons why, äta glass och mysa ner mig i soffan. I morgon väntar ett kvällspass på jobbet! Hoppas du har en fin kväll♥
Posted in: Allmänt



Jobbhelgen är över



Hej fina du!

Vilka underbart fina läsare ni är, så fina kommentarer till det mindre roliga inlägget längre ner, tusen tack ❤

I helgen har det blivit mycket jobb för min del då jag jobbade kväll i fredags och sen dag både lördag och söndag. Planen var att vi skulle till Sthlm på 50 årsfest hela familjen i lördags men då Moa fick hög feber natten till i fredags så blev det lite ändrade planer och jag stannade hemma med Moa. Hon hade nästan 40 graders feber i lördags eftermiddags och var inte alls pigg. Idag var hon äntligen feberfri så misstänker att det eventuellt kan vara den så kallade 3 dagars febern, vet att Astrid hade den när hon var liten. 

Idag är jag ledig som vanligt och jag har båda tjejerna hemma. Vi tog sovmorgon till strax efter 8 vilket var välbehövligt. Annars är vi hemma och njuter av vädret då det är strålande solsken och drygt 20 grader idag, så skönt efter gårdagens gråa och regniga dag! Känner mig inte alls redo för hösten så hoppas att den dröjer ett tag i alla fall!!

Hoppas du har en fin start på den nya veckan!
Posted in: Allmänt



Nyheter hos nelly.com

Inlägget innehåller annonslänkar
 
1. TRÖJA | 2. KAPPA | 3. KJOL
 
 
 
Nelly har fått in så mycket fina nyheter och detta är bara en mycket liten del av allt fint som redan dykt upp inför den nya säsongen. Jag älskar att sitta och klicka runt bland alla klädnyheter när det vankas en ny säsong som hösten/vinter som snart ligger för vår dörr!!
 
Inlägget innehåller annonslänkar
 


När livet vänds upp och ner

 
 
En sommar som lider mot sitt slut samtidigt som livet tar en vändning vi ej såg komma riktigt så här snabbt. Att förlora en fantastisk människa gör ont inifrån och ut. Det är inte min sorg att bära samtidigt som det är en självklarhet att den finns där även hos mig. Samtidigt är min roll i livet just nu att vara ett stöd och en stabil grund att luta sig emot. Att alltid finnas där, vara närvarande och en trygghet i det jobbiga. Det går upp och ner från dag till dag och barnens skratt, lek och ovillkorslösa kärkek är ovärderlig och hjälper mycket! Men det känns så sorgligt att de aldrig kommer få lära känna dig bättre än de hann denna korta stund i livet som ni fick tillsammans ♥
 
Vila i frid fina, genuina, glad, busiga och spralliga svärfar, pappa och farfar! Vi hoppas du har det bra där du är nu ♥
Posted in: Allmänt