Läsarfråga


Det var klänningen nedan som frågan handlar om. Den är köpt på Nelly i somras så jag tror tyvärr inte att den finns kvar. Kan hända att de har någon liknande nu. Det är märket Club L, så sök på det hos nelly och se om det finns någon liknande :)



Snygg väska


Hittade denna snygga väska bland nyheterna på Gina Tricots hemsida. Jag gillar verkligen modellen och den blå färgen är helt underbar. Dock vet jag inte om jag skulle köpa den blå, om jag känner mig själv rätt skulle jag nog komma hem med den svarta ;)
Posted in: Mode och trender



31 januari 2012

God morgon!

Herregud, redan sista januari... Tiden går så läskigt fort hela tiden och det känns inte som att det var längesen jag var uppe i Sälen och firade in det nya året. Jaja inte mycket att göra utan bara försöka ta tillvara på så mycket tid man kan!

Idag är det ännu en dag på praktiken som gäller. Jag sitter och äter lite havregrynsgröt nu och ska alldeles strax ge mig iväg. Det kommer några tidsinställda inlägg under dagen så bloggen är inte helt död bara för att jag är hemifrån. Ha en riktigt fin dag nu så hörs vi ikväll när jag kommer hem. Kramar

Posted in: Allmänt



Dagens enkla

Denna praktik har man sina privata kläder, vilket jag inte är van vid inom vården annars. Dock får man ju tänka på vad man har på sig, inte för utmanande eller stötande. Så den närmaste tiden kommer det bli många väldigt basic och vardagliga outfits och inte så mycket smycken. Hoppas detta inte gör något utan att jag kan inspirera er lite även med det ;)


Tröja - Monki, Linne - H&M, Jeans - Gina Tricot
Posted in: Mina outfits



Paket

Hemma efter en lugn men ändå rolig dag på praktiken. Första dagen på ett helt nytt ställe och ändå var jag inte nervös när jag gick dit i morse, skönt det iof sig. Härligt gäng som jobbade där vilket känns skönt. Kommer få träffa ytterligare några i morgon som inte var där idag, bland annat min handledare som jag hoppas är lika bra och rolig som de jag träffade idag!

Efter praktiken blev det en promenad först till sjukhuset för att hämta mina tofflor i skåpet så jag kan ha dem på praktiken och sen till ICA Safiren för att hämta ut ett paket. I paketet låg massa böcker som jag ska ha denna terminen, jag har ett gäng till böcker sedan tidigare som vi också ska ha. Det är helt sjukt hur mycket böcker skolan tycker att vi ska ha, dyrt som satan blir det med!!

Nej nu ska jag svara på lite kommentarer och sen blir det matlagning. Ha en fin kväll!


Posted in: Allmänt



If I die young...




You counts, dont forget that!





Bildkälla
Posted in: Inspiration



30 januari 2012

God morgon!

Jaha då var det måndag och dags att kicka igång en ny vecka. En vecka som börjar lite spännande då jag idag har min första dag på praktiken. I fyra veckor framåt kommer jag ha praktik inom psykiatri vilket känns spännande och intressant. Så jag ska bara äta upp frukosten innan det är dags av gå iväg. Idag gäller det att klä sig varmt,det är typ -11 grader, usch. Jag som trodde vi skulle slippa den värsta kylan i år men ack så fel jag hade... Nej nu ska jag lägga på ett kol så jag kommer iväg. Ha en fin måndag!


Trött tjej;)
Posted in: Allmänt



Min andra halva

Kvällen spenderar jag i soffan så nära min andra halva som det bara går utan att bli påfrestande eller jobbigt ;) Känns som att vi knappt hunnit ses denna helg och så åker han bort på torsdag så då blir jag ensam i 4 dagar.. Vet att det kommer kännas väldigt tomt som alltid när han är borta... Därför vill jag mysa så mycket jag bara kan fram tills dess!


Vi vid sommarstugan i Stockholmsskärgård för något år sedan!
Posted in: Allmänt



Allt som glimmar är inte guld...




Bildkälla
Posted in: Inspiration



Nya skor

(detta inlägg skulle ha kommit upp i förmiddags men jag hade lyckats tidsinställa det till igår morse så det blev ju helt fel, men nu har jag fixat det...)

Köpte dessa underbara ankelboots inne på Din Sko igår. De kostade 699:- och jag fullkomligt älskar dem. Kommer trötta ut er med outfits med dessa skor! ;) Klacken är 11cm men det varken ser så ut eller känns som det, de är väldigt sköna att gå i. Att det är en liten platå framtill gör ju att de blir ännu skönare!



Posted in: Shopping



Nytt linne

Detta linne har jag suktat efter ett tag nu, såg det på en blogg för någon vecka sen och föll pladask. När jag sedan såg det hänga så fint på galgen inne på Bik Bok igår var jag tvungen att testa det och självklart fick det flytta in i min garderob. Blir perfekt att matcha till mina vaxade jeans nu i vinter och ett par jeansshorts i sommar!

199:- fick jag ge för detta linne på Bik Bok och det var värt varje krona!

Posted in: Shopping



Balmain spring 2012

Jag älskar modehuset Balmain och blir lika inspirerad varje år av deras fantastiska kollektioner. Denna säsong är inget undantag!! Dock tycker jag det är synd att modellerna alltid ska vara så överdrivet smala, lite mer hull hade inte suttit fel.. Dock försökte jag kolla på kläderna denna gång och hur de satt ihop olika outfits.


Bildkälla, kollage gjort av mig
Posted in: Mode och trender



29 januari 2012

God morgon!

Fy vad trött jag är. Idag är det i alla fall dags för jobb hela dagen. Känns okej då det är bra ob så det blir fina pengar. Såg att ett inlägg jag tidsinställt till i dag på förmiddagen hamnade på förmiddagen igår.. Inte så lyckat men kan inte fixa det nu. Det är i alla fall mina nya skor som jag köpte igår så spana gärna in dem lite längre ner. Nu måste jag dra men ha en fin söndag. Kram

Posted in: Allmänt



Kvällens film

Ikväll såg jag filmen All good things med Ryan Gosling och Kirsten Dunst i huvudrollerna. En bra och spännande film som handlar om att kärleksparet David och Katie som blir förälskade i varandra vilket leder till ett giftermål. De är otroligt lyckliga och har ett bra liv tillsammans, i alla fall som det verkar till en början...

Spana gärna in trailern här nedan om ni är nyfikna på filmen!