Nytt i träningsgarderoben

 
 
 
Fick hem dessa löparskor förra veckan och är som vanligt väldigt nöjd med valet av skor till mina powerwalks. Har länge kört på just Asics och återkommer till dem i lite olika modeller år efter år. Just dessa påminner mycket om mina gamla skor men är lite mer metallicfärgade men minst lika sköna. Dessa kommer få följa med på många powerwalks framöver!
 
Vad använder ni för löparskor?


Härliga lördag

 
 
Hej på er!
 
Hur står det till med er? Här är det bara fint, underbart med helg ju!! Denna lördag har spenderats med sovmorgon, god frukost med nybakat bröd, färsk mango och annat smått och gott, städning och mys med bebis. Nu sover lillan igen(väldigt trött tjej idag) och jag passar på att plantera om mina små växter som fått gro i vårt miniväxthus. Kände att det var dags att ta tag i det nu då de hunnit växa till sig ordentligt, dock behöver jag nog någon mer kruka i modell större så det får tas och införskaffas inom kort! Årets plantor fick bli chilifrukt, gurka, tomat och paprika. Ska bli spännande och se om det blir något resultat även detta år, fick fina paprikor och tomater förra året!
 
Tänkte ta en promenad lite senare och så ska vi handla lite smått. Ikväll blir det myskväll med mina hjärtan, sambon och jag tänkte lyxa till det med plankstek till middag,mums!
 
Ha en underbar fortsättning på denna lördag! Kram från mig
Posted in: Allmänt



Springtime

Vaxade jeans - Gina Tricot, Skinnjacka - H&M, Linne och tröja - H&M Mama, Skor - Asics, Solglasögon - Ray Ban Aviator
Posted in: Mina outfits



Bubble fotball

 
 
Hur coolt verkar inte det här?! Spela fotboll i dessa bollar.. En perfekt aktivitet för svensexor, möhippor, kick-off med jobbet eller varför inte för en heldag/helkväll med kompisgänget?! Best Event heter företaget som anordnar denna aktivitet och de finns i Umeå, Stockholm och Malmö. Om man känner för det kan man istället för att bara köra bubble fotball även köra en fyrkamp där bubble fotball ingår, då lägger man bara till 100kr per person och Best Event står för all planering som krävs för att få ihop det.
 
Detta är absolut något jag skulle kunna tänka mig att testa, ser verkligen sjukt kul ut! Någon som har testat detta?
Posted in: Allmänt



I like them ripped

Jeans och skinnjacka - H&M, Tröja och linne - H&M Mama(amningsvänliga kläder), Skor - Converse, Solglasögon - Ray Ban Aviator
Posted in: Mina outfits



Mer mode för pengarna

 
I fredags var jag nere på stan utan bebis för första gången. Astrid fick hänga med sin pappa ett par timmar och jag passade på att spana in butikernas utbud(inte varit på stan sedan hon föddes för 8v sen) och handla lite smått och gott till badrumsskåpet som tagit slut. Hittade inte mycket till mig själv i klädväg tyvärr utan det blev istället en body och ett par mysbyxor från Kappahl (som hade 25% rabatt på hela sortimentet för medlemmar fredag och lördag) till lill-tjejen. Är det såhär det ska vara nu, att jag köper till henne istället för till mig själv?! :p
 
Inte så konstigt att man lätt handlar till de små då det finns otroligt mycket fint i butikerna både online och i fysiska butiker. De växer ju dessutom väldigt fort så det går åt en hel del kläder till dem så det kan därför bli dyrt om man inte tänker sig för. Ett tips är ju att använda sig av rabattkuponger när det finns att tillgå så man kan spara lite pengar i sin shopping. En sida som har mängder med bra rabattkuponger är rabattkalas.se, finns rabattkuponger till bland annat barnprodukter men även mycket annat! Perfekt att kunna utnyttja lilte rabatter såväl i fysiska butiker som online och spara lite pengar på saker man ändå behöver både till sig själv och till de små liven!


Vår- och sommarinspiration från H&M

 
Riktigt snygg inspiration från H&M! Älskar den senapsgula blusen, grymt snygg! Älskar den här lite bohemiska stilen, det är så snyggt :)
Posted in: Mode och trender



Sport-bh från Pierre Robert

Fick hem en sportbh från märket Pierre Robert här om veckan tack vare att jag är en buzzador. Fick även möjlighet att ge en sportbh till en av mina träningskompisar vilket kändes otroligt kul! Nu har jag testat den för första gången och måste säga att den är otroligt skön. Det är en formsydd, sömlös sportbh som transporterar bort fukt från kroppen. Jag hade på mig den för första gången under en powerwalk förra veckan och bh:n höll mig torr trots att jag blev svettig och höll även bröstet på plats under passet. Helt klart en bra sportbh som jag kan rekommendera till er andra! Dock skulle denna bh inte funger för mig vid högintensivträning som löpning, olika pass som innehåller hopp osv då den inte skulle ge tillräckligt stöd för mina bröst. Men så länge jag kör styrketräning, powerwalks och andra träningsformer som innehåller hopp och skutt så är det en väldigt skön bh som dessutom känns prisvärd. Den finns att köpa bl.a. ICA, Coop, Hemköp och City Gross och kostar 259:-
 
Riktigt fin färg också, kommer bli så snygg när man får lite färg på kroppen också framåt sommaren :)
 
Vill du också bli en buzzador och få chansen att testa olika produkter? Klicka in dig här och bli medlem på en gång, det kostar ingenting och är väldigt roligt!!
Posted in: Madde tipsar!



The Aviator

Jeans - Mamalicious, Stickad tröja - Pull & Bear, Skinnjacka - H&M, Sjal - Gina Tricot, Skor - Converse, Väska - Primark, Solglasögon - Ray Ban Aviator
Posted in: Mina outfits



Den fantastiska kvinnokroppen

Under graviditeten gick jag upp 20kg i vikt, när man tänker på saken så känns det ju helt galet. Jag som dessutom är så kort, haha. Samlade på mig en hel del vätska mot slutet så det gjorde ju sitt. Något som är fascinerande är hur fantastisk kvinnokroppen är. Redan efter knappt 2v hade jag gått ner hälften utan att göra något mer än att få vår dotter och amma henne. Nu har jag gått ner ytterliggare ett par kilo och har drygt 8kg kvar att gå ner till den vikt jag startade på innan graviditeten.
 
Jag tycker det är häftigt hur kroppen kan anpassa sig till att töja ut sig så otroligt mycket och sedan gå ihop så fint och snabbt som den gör. Nu har jag ju en bit kvar till hur kroppen såg ut innan graviditeten men det kommer och jag skyndar långsamt. Går långa powerwalks med lillan i vagnen i stort sett varje dag så de sista kilona kommer ju försvinna så småningom och snart kan jag börja träna styrka lite lätt för att hitta tillbaka till formen också. Vill dock inte börja för tidigt med tanke på att det blev ett kejsarsnitt när hon kom till världen. Vill verkligen inte riskera att det blir något tokigt med det och mina magmuskler så jag skyndar långsamt och kommer börja väldigt basic och lugnt!
 
Före graviditeten respektive sista veckan av graviditeten:
 
 
 
Bilder efter förlossningen:
Jag har ju som sagt en bit kvar men med tanke på att ingen träning är genomförd och dessa resultat ändå kommit så får man vara mer än nöjd över vad kroppen är kapabel till :)


Lindex - Mini Me

I mitten av april lanserar Lindex en limiterad kollektion som heter "Mini-me". Den innehåller matchande plagg för mamma och barn till sommarens fester och speciella tillfällen. Utifrån de bilder jag sett så ser det ut som en fantastiskt fin kollektion som man minst sagt blir sugen på! Kollektionen kommer finnas både online och i butik.
 
Spana in bilderna nedan och skriv gärna en rad eller två om vad ni tycker om kollektionen :)
 


Påsk, familj och promenader

 
Testade chiapudding till frukost i helgen, inte alls dumt!!
Vår lilla prinsessa som nu är 6v ♥
 
Halloj!
 
Oj nu var det över en vecka sedan jag skrev några rader här. Jag har helt enkelt inte haft tid att prioritera bloggen på samma sätt nu sedan vår lilla tjej kom. Helt ärligt så kan jag känna att jag på ett sätt saknar det, jag bloggar ju för att jag tycker att det är väldigt roligt. Får se hur mycket jag kommer hinna skriva men ska försöka tidsinställa lite inlägg och även svara på kommentarer när tillfälle ges, är ju som sagt väldigt roligt!
 
Påskhelgen är nu över och den har varit mysig och rätt lugn. Träffat lite familj och vänner, umgåtts med min lilla familj och tagit långa promenader. Inte ätit alls mycket godis vilket känns bra då jag gärna vill bli av med de sista gravidkilona så fort som möjligt så jag kommer i mina vanliga jeans ;)
 
Nej nu ska jag försöka svara på lite kommentarer innan lilla Astrid vaknar. Ha en fin kväll!
Posted in: Allmänt