Höstoutfit från H&M

 
H&M autumnoutfit
 
Samtliga plagg kommer från H&M
Posted in: Mode och trender



31 augusti 2013

God förmiddag!

Skönt med sovmorgon och äta frukost i lugn och ro. Ska jobba kväll både idag och i morgon så får i alla fall sovmorgon och hinner göra lite saker innan jobbet.

Min fredagkväll spenderades med min bästa vän. Vi åt räkor, gott bröd, lite ost, kex, frukt och drack vin på vår balkong. Pratade om allt möjligt, lyssnade på massa gammal musik och hade en riktigt trevlig och rolig kväll! Fick sällskap av två kompisar till lite senare under kvällen, mycket trevligt!

Ser ut att bli en grå dag idag, får se om det blir regn vilket visserligen inte gör mig så mycket när jag ska jobba ;)



Posted in: Allmänt



Snygg parkas

 
 
 
Tänkte passa på att tipsa om en snygg kappa jag hittade när jag satt och klickade runt lite bland olika modeföretag. Denna snygging kommer från märket Only och kostar 550:-, en perfekt höstjacka om ni frågar mig. Både snygg och skön! Ska man köpa en jacka denna höst varför inte denna? Finns många snygga men den här modellen är helt klart en av höstens bästa investeringar!
Posted in: Mode och trender



Nobody else will ever match like you...

Jeans och jeansskjorta - Gina Tricot, Halsband - H&M, Väska - Lindex, Sneakerswedges - Blink
Posted in: Mina outfits



30 augusti 2013

God morgon!
 
Hur mår ni idag? Jag mår bra och njuter av att vara ledig även idag! Spenderade gårdagen med shopping, plock här hemma, mys med sambons brorsdotter som blir en vecka idag och kikade på lite serier. En riktigt bra ledig dag!
 
Just nu sitter jag och läser om olika mobiler frenetiskt. Min strejkar hela tiden och jag är så less på att alla appar slutar fungera och att man måste starta om telefonen typ 4 gånger om dagen så nu måste jag köpa en ny telefon! Har dock ingen aning om vad jag ska ha för telefon, är lite sugen på en Samsung men vet inte vilken modell.. Det är rena rama djungeln faktiskt!
 
Dagen ska spenderas med att handla lite mat, baka, förhoppningsvis köpa en ny mobil och sedan ikväll blir det vinmys och äta lite räkor, bröd och annat gott med bästa vän♥ Sedan har jag en jobbhelg framför mig så gäller att njuta medan man kan!
 
Ha en fin fredag så hörs vi senare!
 
Frukost
Posted in: Allmänt



Nytt i garderoben

Åkte en sväng till Tuna Park efter lunch och det blev lite shopping till mig själv. Köpte ett par svarta skinnyjeans på Gina tricot för 399:- och en grymt snygg väska från Lindex för 299:-
 
 
Posted in: Shopping



Just because I can

Linne - Monki, Blazer - Zara, Vita jeans och halsband - H&M, Skärp - Gina Tricot, Väska - Åhléns, Skor - Jimmy choo for H&M,
Posted in: Mina outfits



Drömmar om ett hårsvall..

En sak som jag bryr mig väldigt mycket om är mitt hår, jag vill inte slita på det i onödan och skulle bli helt knäckt om jag på något sätt skulle förstöra det. Jag har alltid haft tunt hår och har jämt drömt om att få ha ett böljande, tjockt hårsvall. I samband med min student köpte jag mitt första löshår och blev mer eller mindre såld på det. Hade löshåret på både studentbalen och själva studentdagen. Efter studenten har jag kört på löshår i omgångar för att få tjockare hår. Senast jag hade löshår var för 1-1,5 år sedan och jag trivdes otroligt bra med det.

 

Här nedan kan ni se två bilder från när jag hade hårförlängning sist:

 

 
 

Nu går jag lite i valet och kvalet om jag ska göra en hårförlängning igen då jag börjar vara trött på mitt tunna hår som inte blir alltför roligt när man sätter upp det i hästsvans. I mitt jobb har jag håret uppsatt hela tiden och jag måste erkänna att just nu hamnar håret i 9 fall av 10 i en knut mitt på huvudet och jag börjar ledsna på det rätt rejält.

 

Vid de senaste två tillfällena när jag köpt löshår har det varit från det svenska företaget Rapunzel of Sweden. Tycker verkligen om deras hår då det håller bra kvalité och man får dessutom väldigt bra service från dem. Fick håret bara en eller två dagar efter beställning, de hjälpte till med val av färg och det blev helt perfekt. Jag har endast använt mig av clip-on-set när jag köpt löshår så att jag kan sätta i och ta ur det som jag själv vill, då kan man variera sig och sitt hår som man själv vill vilket är en klar fördel för mig! Men jag har hört att även deras andra löshår och insättningsmetoder är riktigt bra!

 

Två snygga bloggare som använder löshår från just Rapunzel är Keela och Annawii, jag älskar deras hår!!

 

 

 

Om jag ska köpa löshår igen framöver blir det nog ännu ett clip-on-set. Det sliter minst på mitt hår, jag kan välja själv om jag vill ha långt tjockt hår eller inte och jag kan variera mina frisyrer efter dagsform och vad jag känner för just den dagen!

 

Såhär ser ett clip-on-set ut när du får hem det:

 

 
Man sätter enkelt i det genom att tuppera lite av underhåret för att sedan kunna fästa clip-on spännena i håret. Sedan kan du styla håret precis som du själv vill tillsammans med resten av ditt hår! Tar bara ett par minuter och sedan är det klart, en metod som passar mig perfekt!

 

Har du använt löshår? Vilken metod i så fall och vad tyckte du om det? Tar gladeligen emot tips på metoder, företag och liknande som har bra hår och insättningsmetoder!

Posted in: Madde tipsar!



Lindexfavoriter!

 
Lindex autumn 13
 
Samtliga plagg kommer från Lindex, så in på hemsidan och frossa eller varför inte direkt i butik!?
Posted in: Mode och trender



Bik Bok hösten 2013

Hittade några grymt inspirerande outfits i Bik Boks lookbook för hösten och vintern. Ni hittar alla bilder här!
 
Vad tycker ni? Har ni någon favorit?
 
 
Posted in: Mode och trender



28 augusti 2013

God morgon!
 
Jösses vad trött jag är idag då, hur ska detta gå?! Hinka lite kaffe, äta lite frukost och rota fram något i garderoben att dra om sig så man kan sparka iväg mot jobbet sen. Blir att jobba fram till 15.30 och sedan ner en sväng på stan, hem och laga mat och sedan möta upp bästa Cissi för mys och umgänge! Kan bli en toppenonsdag om bara tröttheten vill ge vika ett par millimetrar!
 
Hoppas ni får en fin dag! Kram på er
 
 
Posted in: Allmänt



Sista chansen!

Tänkte passa på och tipsa om två par skor som finns att fynda på rean. Sista chansen nu då det är reans sista dag så skynda skynda! Tänkte göra detta inlägg lite annorlunda och passa på att tipsa om "spara" och "slösa", det vill säga ett par billigare skor från märket Blink och ett par lite dyrare skor från märket Mjus!
 
Vilka skulle du ha valt?
 
 
Posted in: Mode och trender



26 augusti 2013

Hej bloggen!

Hur mår ni idag? Med mig är det helt okej, fortfarande lite förkyld men det är i alla fall bättre! Jobbar kväll idag och hade tänkt blogga och svara på kommentarer men av någon anledning har vår dator fått något spel och vägrar ansluta till Internet.. Internet fungerar på alla andra apparater men inte i datorn så jag håller på att få ett mindre utbrott här.. Får se om vi kan få ordning på det på nåt vis eller hur vi ska lösa problemet.

Nu ska jag i alla fall ta en dusch och sen plocka ur diskmaskinen. Ha en fin måndag!! Kram



Sådär ser jag ut på jobbet ibland.. Sätter visserligen upp håret men ändå ;)
Posted in: Allmänt



25 augusti 2013

God morgon!

Idag var man uppe med tuppen igen. Lite lagom trött och fortfarande lite förkyld, har ont i halsen och känner mig lite snuvig. Ska i alla fall jobba idag och ska snart åka dit. Tänkte äta lite frukost först. Gjort i ordning en kopp te och en tallrik havregrynsgröt. När gröten var klar fick jag se att mjölken var helt slut så det blir gröt utan mjölk ;)

Är bara 5 grader varmt ute nu på morgonen, burr!!! Nu märker man att hösten är på gång.. Ha en fin dag!!



En aning tråkigt med gröt utan mjölk men det får gå..
Posted in: Allmänt



H&M autumn/winter 2013

Några favoriter från H&Ms höst och vinterkollektion! Älskar inspirationen på den översta bilden som jag hittade på deras hemsida!