Filmkväll

Ikväll har jag släckt alla lampor i hela lägenheten, tänt massa ljus, tittar på filmen crazy,stupid,love och dippar morotsstavar och sockerärtor. Riktigt gott och nyttigt. Kroppen får lite extra näringsämnen samtidigt som det är gott och ett perfekt snacks till en film :) Vad hittar ni på ikväll?
Posted in: Allmänt



Träningsabstinens!!

Jag har ju varit krasslig i 5v nu och mår fortfarande inte hundra procent i halsen men det är tack och lov på god väg åt rätt håll. Detta innebär att jag inte tränat på drygt 6v vilket känns skittråkigt. Jag som är van att träna 3-4ggr/vecka börjar få rejält med abstinens från träningen nu och vill inget hellre än att få köra igång på allvar igen. Satt och kollade igenom inspirerande träningsbilder på weheartit igår vilket inte gjorde saken bättre ;) Bjuder er på några av bilderna här nedan. Visst blir man träningssugen?!





När jag ser dessa snygga, muskulösa tjejer vill jag bara ut och springa och gå in på gymmet och lyfta vikter. Det är snyggt att ha muskler och former när man är tjej. Inte bara att vara pinnsmal och nedbantad. Är man naturligt smal kan man inte rå för det men jag vill absolut inte att någon tjej där ute i vår värld ska må dåligt över sin kropp och banta sig toksmal. Då är det bättre att träna så man får muskler och en välmående kropp samt äta bra mat. Jag lovar er att ni kommer må bättre både fysiskt och psykiskt av det i längden ♥


En liten fundering

På senare år har det dykt upp ett flertal olika företag som fokuserar på att ta hand om det guld du har ligger hemma och skräpar. I gengäld får du pengar för dina smycken eller vad det nu är för guld som finns hos just dig. Många tycker detta är en väldigt bra affärsidé och jag är beredd att hålla med. Har man gamla smycken som ligger i en låda år ut och år in kan man ju faktiskt vara en bra idé att sälja det istället och på så vis kunna göra något annat för de pengarna istället. Själv har jag aldrig sålt guld på detta vis då jag inte har så mycket guld som ligger och skräpar här hemma och dessutom inte har känt att jag har något stort behov av det just nu.

Om du skulle vilja sälja ditt guld finns det en mängd olika företag att välja mellan i nuläget och det kan vara svårt att veta vem som har bäst priser. På guldpris.se jämförs de olika företagen och du får där en lättöverskådlig jämförelse för vad du skulle kunna få för ditt guld hos de olika företagen. En bra sida om du vill ha hjälp med att hitta rätt återförsäljare just för dig!
Posted in: Allmänt



31 mars 2012

God morgon! Har ni sovit gott? Det har jag gjort, känner mig rätt utvilad. Något som är mindre roligt är att det snöat i natt och skiten ligger kvar på bilar och tak. Usch jag som bara vill ha vår! Nu ska jag i alla fall dricka en till kopp kaffe och titta klart på one tree Hill. Vi hörs sen :)
Posted in: Allmänt



Sweet dreams!

Med denna bild från igår säger jag god natt och sov gott till alla mina söta läsare ute i vårt avlånga land. Hoppas ni förstår hur kul jag tycker det är när ni är här inne och spanar och skriver kommentarer till det jag gör. Ni är guld värda varenda en av er ♥ Hoppas ni får sova gott i natt. Det ska jag göra med min andra hälft tätt intill!! Stor kram till er alla



Fredagsmys deluxe

Min fredagskväll kan sammanfattas med: en flaska rödvin, riktigt god mat, trevligt sällskap av sambon och hans bästa vän samt skön musik. Rätt awesome fredag om ni frågar mig ;) Vad gör mina fina läsare denna fredagskväll?
Posted in: Allmänt



Gold and green



Stickad tröja - Century 21, Byxor - Gina Tricot, Skinnjacka - H&M, Sjal - Gina Tricot, Pilotbrillor - Prestige, Converse
Posted in: Mina outfits



Miss happy face!

Nu tänkte jag passa på att berätta för er varför jag är så fantastisk glad idag. I morse lyckades jag nämligen boka biljetter för att få se mitt favoritband alla kategorier. Jag har velat se dem live i 7 år(!!!) och nu kommer jag äntligen få göra det då de kommer till Sverige i september för en spelning på hovet.

Det är inga mindre än NICKELBACK som jag ska få se live med de två personerna i mitt liv som betyder mest för mig. Life is good right now och jag kan inte vara gladare. Alla års väntan är över och jag har tre biljetter betalda som väntar på att bli uthämtade!!





Två av mina favoriter med Nickelback, har så många låtar jag älskar med dem men här är i alla fall två :D


30 mars 2012

Hippie mooorgon!!! Idag är det världens gladaste tjej som skriver detta inlägg. Jag berättar varför senare för nu ska jag njuta av min goda frukost och titta på Gossip Girl. Iihh vi hörs senare sötnosar!!! ;)
Posted in: Allmänt



Skönhetsinspiration

Posted in: Inspiration



Fångad av en stormvind




Blus - Gina Tricot, Jeans - Gina Tricot (egna slitningar), Skinnjacka - H&M, Clutch - chapnlle, Bälte - Levis, Halsband - present, Armband - Indiska
Posted in: Mina outfits



Black and white beutys!


Dessa supersnygga västarna i fuskskinn finns nu att inhandla i Gina Tricots butiker. Jag fullkomligt älskar den vita och det kliar lite i shoppinnerven när jag ser den. Men tror faktiskt att jag får nöja mig med den grå jag köpte i NY i höstas!
Posted in: Mode och trender



29 mars 2012

God förmiddag! Allt bra med er? Med mig är det faktiskt rätt bra. Rösten har börjat komma tillbaka, jag haft en lugn, morgon och nu är jag redo för denna lediga dag. Jag ska ge mig iväg till blomaffären och shoppa lite och sen får vi se vad jag hittar på. Vi hörs i alla fall sen. Kram från mig
Posted in: Allmänt



Natural is the new beuty


Jeans och T-shirt - Gina Tricot, Jacka - VILA, Keps - gammalt garderobsfynd, Boots - Din sko
Posted in: Mina outfits



Grymma lovefilm!

Idag fick jag hem två filmer igen i brevlådan från lovefilm. Jag har ju fått testa deras tjänst genom att jag är en buzzador under 60 dagar och jag är sjukt nöjd! Vi har hela tiden haft filmer hemma att titta på när tiden tillåtit. Helt underbart faktiskt! Jag tycker att det är en riktigt bra tjänst och skulle absolut kunna tänka mig att utnyttja den i framtiden också!

Vill du bli en buzzador och få chansen att testa på nya produkter och tjänster helt gratis? Klicka här och anmäl dig på en gång!

Filmerna nedan fick jag hem idag och jag tror minsann jag ska unna mig att se en av dem ikväll när jag är färdig med min hemtenta och killen är iväg och tränar!

Posted in: Allmänt