The white shirt

Skjorta - Kappahl, Jeans - Gina Tricot, Kappa - Zara, Halsband och ringar - H&M, Wedgesneakers - Blink
Posted in: Mina outfits



Nike air Revolution

 
Ett par skor som blivit väldigt populära på kort tid är Nike Air Max skorna då de helt enkelt är grymt snygga. Nu har Nike kommit med en ny variant av dessa skor nämligen Nike Air Revolution som är en hög sneakers istället för låga som de vanliga Nike Air Max är, dessa har dessutom en 7cm klack inbyggt vilket är perfekt för oss som är lite kortare men som älskar sneakers!! De här vita från Nike är verkligen ursnygga och jag trot minsann att det blir att klicka hem dem!


Dinnertime

 
Kör en TBT från när jag och tjejerna var på Kreta 2010, sjukt rolig och varm vecka :D
 
Ska ta och klä på mig ytterkläderna nu och sedan sätta mig i bilen för att hämta upp Cissi. Vi ska åka hem till Sara och där bjuds det på middag. Vi tre har som tradition att ses sista torsdagen i varje månad och då turas vi om att laga mat till varandra, detta för att åtminstone ses en gång i månaden då det ibland är svårt att få till med jobb och allt annars. Så himla bra idé som Sara kom med i höstas :D
Posted in: Allmänt



27 februari 2014



Startar denna morgon med en energirik grön smoothie och en smörgås. Kände mig hängig och inte alls i form igår så blev ingen träning utan jag somnade på soffan när jag kom hem. Så idag unnade jag mig en lång sovmorgon och intar nu en energirik frukost! Tänkte sticka till gymmet lite senare och köra ett pass. Förhoppningsvis ett tungt och svettigt pass men får se hur kroppen känns!
Posted in: Allmänt



Dagens nyhet i mode/bloggvärlden

Som många av er säkert har läst och sett redan så har en rolig nyhet släppts idag. Storbloggaren Angelica Blick ska släppa en egendesignad kollektion för Bik Bok i april, närmare bestämt den 26 april. På de bilder som släppts hittills så ser det ut att bli en awesome kollektion med många läckra och lite annorlunda plagg, väldigt mycket "angelica" om man nu kan säga så!
 
Vad tycker ni om detta spännande samarbete?
 
Bilderna är lånad härifrån och där kan ni även se fler bilder!


Make it big

Jeans - Gina Tricot, T-shirt - H&M, Bombarjacka - Weekday, Halsband - HÄR, Boots - Din Sko, Armband - Hunkydory
Posted in: Mina outfits



26 februari 2014

 
 
God morgon onsdag!
 
Då var vi på mitten av veckan och jag ska jobba ett dagpass, jobbar som vanligt fram till lunch och sedan har jag HLR utbildning hela eftermiddagen. Blir att sticka direkt till gymmet efter jobbet och köra ett MRL-pass(mage,rumpa,lår) och sedan handla lite innan matlagning och kväll! Ledig dag i morgon vilket ska blir skönt innan jag sedan jobbar helgen.
 
Ha en fin onsdag!
Posted in: Allmänt



New necklace

 
Fick hem detta fantastiska halsband till helgen och jag fullkomlig älskar det. Sjukt fint på och piffar upp vilken enkel outfit som helst!! Ni kommer få se den på i en outfit i morgon så missa inte det. Vill du ha ett likadant så hittar du det här, kostar runt 100kr :D
Posted in: Shopping



Patterned legs

Topp med fransar - Blanco Barcelona, Kofta - Zara, Leggings och ringar - H&M, Mössa - Gina Tricot, Boots - SixtySeven
Posted in: Mina outfits



25 februari 2014

 
God morgon!
 
Hade ingen som helst lust att blogga igår så därför blev det ingen uppdatering, ibland orkar man helt enkelt inte. Jobbade hela dagen och tränade direkt efter det. Resten av kvällen gick åt att laga mat, tvätta ett par maskiner och kolla lite på tv!
 
Idag jobbar jag kväll och tänkte passa på att kika in här, ska även försöka fota dagens outfit och tidsinställa några inlägg så bloggen inte behöver eka helt tomt hela veckan. Jobbar 6/7 dagar denna vecka så den är minst sagt fullspäckad. Dessutom är den fylld med träning, umgänge med vänner och lite annat smått och gott!
 
Nu ska jag göra ett onlinetest inför morgondagens halvdagsutbildning i S-HLR(hjärt- och lungräddning för sjukhuspersonal) och efter det ägnar jag mig lite åt bloggen!
 
Hoppas ni får en fin dag!
Posted in: Allmänt



23 februari 2014






God förmiddag!

Har haft en lugn och skön morgon i soffan med sambon, skidorna på tv och god frukost! Tyvärr blev det ingen medalj idag men underhållande var det. Bara att ladda inför hockeyfinalen kl. 13.00 vilket blir otroligt spännande!!

Ska ni titta på OS-finalen i hockey idag?
Posted in: Allmänt



22 februari 2014






God morgon!!

Har börjat denna dag på gymmet med en timme på crosstrainern, så sjukt svettigt, jobbigt och skönt! Bästa starten på dagen! Nu blir det en dusch och sedan kaffe i soffan till skidorna! Efter lunch blir det att träffa mamma och åka till Tuna Park och titta i affärerna.
Posted in: Allmänt



Functionalmoves



Os-final i hockey och flera svenska medaljer idag, japp jag kom aldrig iväg till stan utan har tittat på OS större delen av dagen ;) Nu blir det i alla fall att sticka till gymmet för ett tufft Functionalmoves pass!
Posted in: Allmänt



21 februari 2014



God morgon/förmiddag!

TGIF!! Dessutom har jag ledigt i 3 dagar totalt - fredag,lördag och söndag! Så jäkla skönt :) Denna fredag kommer jag spendera med att titta på os-hockeyn 13.00, gå en sväng på stan och träna! Tror det kan bli en bra dag det här!
Posted in: Allmänt



Paket från Fitnessguru

 
Igår efter utbildningen hämtade jag ut ett paket från fitnessguru som hade kommit till mig. Det innehöll ett helt gäng portionspåsar av proteinpulver i olika smaker samt två proteinbars. Mitt pulver som jag har nu börjar ta slut och jag vet inte vilken smak jag ska köpa denna gång så därför skickade jag efter flera prover för att se vilken/vilka jag fastnar för :)
 
Har ni testat deras proteiner? Vilken smak föredrar du?