Min önskelista i jul

Fick en förfrågan av en läsare om jag inte kunde lägga upp ett inlägg som visar vad jag önskar min i julklapp och självklart kan jag göra det! Tänkte att jag gör ett litet collage för att illustrera några av de saker jag har önskat mig i år(för en gångs skull har jag faktiskt kommit på några saker som jag sedan spridit ut till olika personer,det vill säga mamma, morfar och älsklingen).


Det är väl ungefär det jag har kommit på att jag vill ha till årets jul.. Vet inte om jag glömt nåt:p
Vad önskar ni er i julklapp?

Posted in: Mode och trender



Dagens outfit

Sådär nu har jag tränat, vilket var väldigt skönt och väldigt svettigt. Har även hunnit äta en god lunch och tagit en skön dusch. Nu ska jag iväg till skolan och plugga ett par timmar med en i min klass. Lägger upp en dagens outfit innan jag går iväg. Vad tycker ni om dagens outfit? Ge mig mycket kommentarer nu så jag har lite att göra när jag kommer hem, alltid lika roligt att få massa kommentarer. Vi hörs lite senare,kramis!


Tröja - Gina Tricot
Tights - Gina Tricot
Skinnjacka - H&M
Halsduk - Monki
Halsband - H&M
Ring - H&M
Stövlar - Din Sko
Väska - Åhlens

Posted in: Mina outfits



Träningsdags!

Nu ska jag gå ner till Friskis och Svettis och köra ett medelpass. Känner att jag behöver en liten paus i mitt stillasittande pluggande och röra på mig,ska bli så sjukt skönt! Jag har laddat upp med en supergod jordgubbssmoothie nu innan träningen så att jag verkligen ska orka ta i ordentligt. Efter träningen kommer jag äta lunch och sen gå till skolan för full fokus på pluggandet resten av eftermiddagen! Men vi hörs innan jag drar till skolan sen, nu är det stenhård träning som gäller i 1 timma i alla fall!

 



Tävlingen är avgjord och vinnaren är...

... Diana och hon vinner därför en länkning i detta inlägg. Denna jordnära tjej blev den som jag drog som vinnare denna gång, tack alla som deltog och håll utkik framöver då det kommer komma fler chanser till att vinna länkningar och vem vet, kanske även andra saker! De flesta av er tyckte att Vanessa Hudgens passade bäst i klänningen. Det var bara ett fåtal som föredrog Paris Hilton,tänkte ifall nu ville veta hur de som var med i tävlinge tyckte och tänkte :)


Gå nu in på Dianas blogg och läs om hennes liv och vad hon tycker och tänker om saker!

Posted in: Tävlingar



091130

God morgon bloggen! Hoppas ni har sovit gott i natt,det har jag gjort. Måndag idag,ny vecka och nya tag. Det är även sista november idag så i morgon går vi in i december och julen kommer allt närmare. Mysigt! Utanför fönstret hör jag hur regnet smattrar mot rutan och jag hör även hur det skvätter från bilarna på vägen. Återigen en grå och regnig novemberdag. Nu tänkte jag i alla fall äta lite frukost och börja komma igång för idag. Förresten,håll utkik efter vem som vann en länkning,det kommer under dagen.. Önskar er alla en fin dag! Vi hörs lite senare.
Posted in: Allmänt



Nytt från Rihanna

Satt och kikade runt lite bland nya låtar på Spotify och hittade Rihannas senaste singel från hennes nya album Rated R. Låten heter Russian Roulette och ni kan lyssna på den här nedan och även se videon. Jag tycker låten var riktigt bra faktiskt. Vad tycker ni om hennes nya låt?






Spana gärna in den här tjejens blogg by the way: http://laalee.blogg.se/


Vem bar den bäst?

Alla som är med och svarar på frågan i detta inlägg är med och tävlar om en länkning i min blogg. Av alla er som deltar kommer jag dra en vinnare som kommer länkas i ett inlägg oss mig under morgondagen :) Ni har på er fram till kl. 22 ikväll sedan kommer jag dra en vinnare som publiceras under morgondagen!


FRÅGAN ÄR: VEM BAR KLÄNNINGEN NEDAN BÄST? VANESSA HUDGENS ELLER PARIS HILTON?

Posted in: Tävlingar



Dagens Madde

Tänkte att jag kunde slänga upp en bild på hur jag såg ut när jag gick ner en sväng på stan och köpte ljus till adventsljusstaken och köpte hem lite mat från Hemköp till vår lunch och vår middag. Kan säga såhär att min kära mössa har varit min bästa vän denna helg då jag inte orkat göra något åt mitt hår.


Mössa - H&M
Tröja - Gina Tricot
Jeans - Miss Sixty+egen design
Skor - Converse

Posted in: Mina outfits



Jag behöver din röst

Jag har blivit en av finalisterna om att bli dagens blogg hos bloggerskan Emmelist men för att kunna vinna behöver jag din röst! Så om du gillar min blogg skulle jag bli jätteglad om du gick in här och röstade på mig, jag är nummer 7!

 

Posted in: Allmänt



1:a advent idag

Idag är det första advent och jag som älskar julen tycker att det är supermysigt! Jag har dock inte hunnit få upp mina ljusstakar och stjärnor i fönstren än men det kommer under dagen(får skylla på allt tentaplugg). Men tänkte i alla fall att jag kunde få bjuda på 2 av mina favorit jullåtar dagen till ära. När det kommer till jullåtar är jag väldigt tradionell och min favorit är en riktig gammal goding. Jag vet att den har gjorts om många gånger men jag föredrar originalet.



Även denna låt hör till julen och den lyssnar jag alltid på för att komma i stämning.



091129

God morgon bloggen och mina läsare! Har ni sovit gott? Jag har sovit gott men känner mig ändå väldigt trött idag. Kanske redan känner av alla studier. Ändå har jag 4 dagar med intensivt pluggande kvar. Ska ta mig ur sängen om en liten stund. Då blir det frukost och minst en kopp med varmt och gott kaffe! Hoppas ni har en fin morgon! Vi hörs lite senare.
Posted in: Allmänt



Dags att slappna av lite

Har inte skrivit så mycket om min dag idag utan mest massa andra saker istället. Anledningen till det är att jag har suttit och pluggat sen halv 1 till och från med bara korta pluggpauser där jag svarat på lite kommentarer, ätit lunch, lagt upp nåt inlägg och ätit mellanmål. Nu känner jag dock att det är dags att släppa pluggandet för idag och återuppta det i morgon istället.

Ikväll blir det en skön och lugn hemmakväll med älsklingen i alla fall. Vi ska steka ett par hamburgare till kvällsmat och sen mysa upp i soffan. Tror det blir lite Robinson och kanske någon film. Vi får se hur kvällen artar sig. Hoppas ni har en fin lördagkväll mina läsare!


Såhär har jag sett ut hela dagen :)



Två favoriter med grabbarna i Idol

Sitter och lyssnar på klipp från idol på youtube och måste bara få dela med mig av några underbara låtar med de två killarna som är kvar!

Först ut är Calle när han sjunger min absoluta favoritsång nämligen Elton Johns "Your Song"


Näst på tur är Erik som är helt makalös oavsett vad han gör, här bjuder jag på Queens "The show must go on"



De här killarna är helt fantastiska!



Några julklappstips för henne och honom

Tänkte att jag kan ge tips på några mysiga julklappar som man kan köpa till flickvän,syster,mamma, kompis, pojkvän,man,pappa eller bror.


TILL HENNE:


Kimono från Lindex 249kr(finns även i svart)


Mysiga sockor från Kappahl 129kr


Body butter från The Body Shop 165kr(finns i en mängd goda dofter)


Läckert armband från cocoo.se 295kr


TILL HONOM:


Snygg stickad cardigan från H&M 399 kr


Mysig morgonrock från Kappahl 349kr


Parfym från Armani "Aqua di gio" från Kicks 445kr


Halsduk från H&M 99kr


Sköna tofflor från Åhlens 225kr(finns i flera färger)


HAR NI BÖRJAT HANDLA JULKLAPPAR ÄN?

Posted in: Mode och trender



Dagens stilinspiration

Denna gång har jag för en gångs skull valt att visa en killes stil att inspireras av. Detta då jag har några killar som faktiskt läser bloggen och även för att ni tjejer som läser kan inspirera era pojkvänner,sambos,män, bröder, kompisar osv. Jag har valt Jude Law som jag personligen tycker har en enkel, stilren och snygg stil. Spana in collaget nedan för att se vad du tycker om hans stil!