Dagens detaljer

 
Hela outfiten dyker upp lite senare ;)


Höstplaner

Det är inte ofta man ser fram emot hösten men i år gör jag faktiskt det. Eller åtminstone så längtar jag till september. Då har jag äntligen massa roliga saker inplanerade och inte bara massa jobb. Det börjar med Nickelbacks konsert i Globen den 12 september och sedan den 16-22 är det Barcelona med bästa vän som gäller. Tror inte man kan få en bättre start på hösten eller vad tror ni?!
 
Har ni några roliga planer för hösten?
 
Bild från när vi var på Kreta :)


Tisdagsinspiration

Weheartit
Posted in: Allmänt, Inspiration



31 juli 2012

God morgon!
Trött som ett as är jag idag.. Har inte sovit något vidare vilket inte är särskilt skönt när man vet att man har en hel dag framför sig på jobbet. Men det är bara att släpa sig iväg och bita ihop! Jobbar i alla fall 06.45-15.30 och efter det är tanken att jag ska ut och äta med några vänner och dricka nåt glas vin. Får se om jag orkar det efter den här natten och sen dagen, inte säkert!
 
Nej nu måste jag kila iväg. Ha en underbar dag alla fina!!
 
Bjuder på en bild från tidigare i somras ;)


Reaching for the stars above

Jeansshorts - gamla avklippta jeans, Skjorta - Bik Bok (NY!), Armband - present, Halsband - Indiska, Solbrillor - Prestige, Converse


Bik Bok inspirerar!

Hittade dessa fantastiskt inspirerande bilder inför hösten i Bik Boks egna lookbook! Utifrån dessa bilder känns det som att Bik Bok stärker sitt varumärke ytterligare, riktigt snygga kombinationer och plagg!
 
Vad tycker ni om dessa bilder och outfits från Bik Bok?
 


I september smäller det!

Fy sjutton vad glad jag är. I fredags bokade jag och min bästa kompis en resa i september. Vi blir borta i 6 dagar och vi ska åka till BARCELONA!! Ska bli helt underbart och jag längtar så sjukt mycket. Eftersom jag jobbar hela sommaren och även ska fortsätta jobba hela hösten, vintern och resten av nästa år så känns det så otroligt mycket värt att få en veckas break i september för att verkligen orka med att jobba på sen!
 
Vi åker dit 16-22 september och jag vet att det kommer bli grymma dagar då vi alltid har så sjukt kul tillsammans. Sola,bada, shoppa, festa, turista och mycket mer står på schemat!
 
Bildkälla


Fantastiska klackar!

Hittade dessa underbar skor från märket Schutz. Jag fullkomlig älskar klacken på de biege-och svarta pumpsen. En annan snygg detalj på dem är ju peeptoe vilket jag inte riktigt kan få nog av! De andra pumpsen har en fantastisk färg som kan pigga upp vilken outfit som helst, fantastiskt snyggt till ett par brunbrända ben i sommar dessutom!!
 


30 juli 2012

God morgon!
 
Solen skiner från en klarblå himmel och jag jobbar kväll vilket betyder att jag kan ligga ute i solen och lata mig fram till 13.30 i alla fall! Underbart!!! Vill ju passa på att få lite färg på kroppen, det var längesen jag var så här blek i slutet av juli och det känns inte helt okej.
 
Började denna härliga dag med en frukost i solen på balkongen och sen dess har jag suttit och läst lite och lyssnat på musik. Så otroligt härligt! Nej nu ska jag återgå till balkongen och bara njuta. Hoppas solen skiner hos er med!
 
Dagar som dessa längtar man till sommarhuset i skärgården!
Posted in: Allmänt



Jordnära toner

Klänning - Monki, Virkad väst - FinaLiv.se, Väska - Gina Tricot, Solbrillor - Ray Ban, Armband - presenter, H&M och Tree Jewellery, Halsband - egengjort, Sandaler - H&M
 


Kalas

Dags att åka på kalas hos sambons syster. Kör på skön långklänning idag, visar hela outfiten när vi kommer hem. Vi hörs helt enkelt lite senare. Hoppas ni har en fin dag!
 
Posted in: Allmänt



29 juli 2012

Hejsan! Söndag och solen skiner. Jag sitter på balkongen i solen och läser. Försöker passa påatt få lite färg på kroppen nu när man är.ledig. Blev inget med det igår då solen försvann innan 12 och ersattes av regn och moln. I eftermiddag ska vi på kalas hos sambons syster som har fyllt år. Så ser dagens planer ut. Lite lagom sådär. Vad ska ni göra idag?
 
Posted in: Allmänt



True words!

weheartit
Posted in: Allmänt



Keep rollin

Jeansshorts - gamla avklippta jeans, T-shirt och väska - Gina tricot, Boots - SixtySeven, Solbrillor - Ray Ban, Halsband - present


28 juli 2012

God morgon! Jag sitter i soffan och tittar på sex and the city boxen och äter frukost. Solen skiner mellan lite dismoln så ska nog ge mig ut på balkongen i bikini så småningom. Behöver få lite färg på kroppen, börjar känna mig genomskinlig igen. Annars har jag inte så mycket planer för dagen, blir nog rätt lugnt och skönt! 
 
Vi vi hörs under dagen så får vi se vad som händer. Har en rolig sak att berätta sen, något som händer i höst, hehe ;) 
Posted in: Allmänt