Bagheaven

 

This post contains adlinks from Adviral



1) Orange / 2) Navy / 3) Moss green / 4) Snake

Posted in: Mode och trender



4 års kalas!





Puh vad trött jag är! Idag ha4 vi haft 4 års kalas för vår stora tjej med hela tjocka släkten. Full fart hela dagen så nu var det skönt att landa i soffan! Det var en mycket nöjd men trött tjej som gick och la sig i kväll och somnade otroligt snabbt!

I morgon har vi inga planer vilket känns skönt! Det ser ut som att det ska bli soligt och vårtemperaturer i morgon så vi ska nog hänga lite ute i alla fall. Jag ska försöka vila/sova lite också då jag går på natt 1/3 i morgon kväll!

Hoppas ni har en fin helg så här långt!
Posted in: Allmänt



Astrid 4 år


Idag har vår stora tjej fyllt 4 år. Var tusan tog tiden vägen?!? Hon som nyss var ett litet knyte är nu en stor tjej med skinn på näsan och mer omtänksam än någon Anna jag känner. Dagen har gått i ett med firande av oss, mormor och morbror med familj. På lördag ska vi ha stort kalas med hela släkten och en Mimmi Pigg tårta är beställd! Det var en mycket nöjd tjej som låg i soffan när jag åkte iväg till jobbet❤
Posted in: Allmänt



Lyxfrukost

 
Hej på er!
 
Ännu en dag med vab men idag är det åtminstone en tjej som är feberfri för första gången sedan i fredags vilket ju ändå känns lite hoppfullt! Dock fortsatt genomförkyld men snorig lär hon väl vara fram till sommaren typ,haha! Hon får vara hemma idag och i morgon i alla fall så får vi se om de eventuellt ska gå till förskolan på fredag eller om de ska vara hemma!
 
Idag gjorde vi en lite lyxig frukost med bananpannkakor, färska frukter och nötter! Man får passa på när tiden finns vilket den ju helt klart finns när man är hemma med sina tjejer. Nu ska vi klä på oss och gå ut i solen som lyser från en klarblå himmel idag(dock blåser det som tusan). Gäller att passa på att vara ute när vädret är fint och nu när Moa är feberfri kan vi ju faktiskt gå till en lekpark en stund i alla fall!
 
Vad gör ni denna onsdag? Hur är vädret hos dig? Kramar från mig♥
Posted in: Allmänt



Vabruari du var väntad!

 
Mina små hjärtan♥
 
God förmiddag på er!
 
Här hemma kör vi en dag med vab då lilla Moa fortfarande har feber(sedan i fredags) och är totalt genomförkyld. Det är så synd om henne och vi håller alla tummar hårt att det snart börjar bli bättre! I morgon blir första vabdagen då jag varit ledig nu måndag och tisdag men skulle jobba i natt, dock tar jag vab i morgon(onsdag) och sedan får vi se hur vi gör resten av veckan!
 
Så idag blir det mys hemma med mina tjejer! Just nu spelar de lite på varsin ipad, jag har tittat lite på Nyhetsmorgon och passar på att jobba lite med bloggen. Annars idag kommer blir det att leka i tjejernas rum med deras saker, rita/måla, kanske pärla lite och bara ta det lugnt. 
 
Nu ska jag göra mig en vitaminfylld shot med mango, citron, ananas, vatten, ingefära och gurmeja.
 
Vad gör ni denna tisdag? Jobb? Sportlov? Vab?
Posted in: Allmänt



Trending: Snakeprint!

 

This post contains adlinks from Adviral



1. Necessär / 2. Scrunchie / 3. Diadem / 4. Örhängen / 5. Mobilskal / 6. Klänning / 7. Bh / 8. Skjorta / 9. Playsuit / 10. Linne / 11. Sko / 12. Kilklackar / 13. Loafers / 14. Boots

 

Ett väldigt hett print denna vår är helt klart ormmönster! Det har varit på tapeten både  höst och vintern men spås slå ännu större nu i vår på sidan av leopardprint! Jag funderar starkt på att köpa något i ormskinnsmönster men har inte bestämt mig för vad än. 

 

Vad tycker du om denna trend? Hiss eller diss?



Mamma/barnkollektion

Några av plaggen från kollektionen som jag är väldigt intresserad av :)
 
Här om dagen kom nyheten, att Gina Tricot släpper en mamma/barnkollektion i utvalda butiker och online den 14 mars. Jag är så otroligt taggad för denna kollektion då jag tycker det är så himla roligt att matcha mina tjejer med varandra och även med mig själv! Det var flera plagg som var helt i min smak så jag kan knappt bärga mig för att få lägga vantarna på några av dessa plagg.
 
Vad tycker ni om detta samarbete? Vad tycker du om att matcha barnens outfits både med varandra och med dig själv som förälder?


Black is my happy colour!

Inlägget innehåller adlinks
 
 
 
Jacka - Bik Bok, Tröja - Åhléns, Skinnleggings - HÄR, Boots - HÄR
Posted in: Mina outfits



Fredag och helgjobb väntar!

 
Hej på er!
 
Allt väl denna fredag? Här hemma har vi en liten tjej som är genomförkyld och har fått feber, var väl bara en tidsfråga med tanke på att hon började förskolan i början av januari och vi nu är en bra bit in i februari. Så det blir en lugn helg för sambon och barnen och själv ska jag jobba fredag och lördag natt. Sedan är planen att vi ska till min bror och hans tjej på kalas på söndag eftermiddag då hon fyller år idag så hoppas att vi andra håller oss friska nu så vi kan gå på det!!
 
Vad har ni för planer denna helg? Nåt skoj? Hoppas ni får hålla er friska och krya♥
 
Kramar från mig
Posted in: Allmänt



Moodboard Februari

När solen äntligen börjar lysa mer frekvent spritter det i hela min kropp och jag känner hur jag snabbt fylls med mer energi och inspirationen flödar! Jag tänkte bjuda er på lite inspiration från min pinterest. Dessa bilder talar tydligt för vad jag drömmer om nu och inspireras av!
 
Jag drömmer om vackra blommor, härliga stilrena och snygga inredningsdetaljer, bara ben, vackra smycken, sandaler, sneakers...
Jag kommer satsa på snygga håraccessoarer som statement hårspännen och scarfs denna vår. Jag njuter av att se våra frön som vi planterat växa upp till plantor som förhoppningsvis ska ge oss massa härliga grönsaker i sommar. Jag drömmer mig bort till havet, värmen och exklusiva resorter och massa vila samtidigt som jag blir energifylld av att dela med mig av min nyfunna energi och inspiration!
 
Vad inspirerar dig denna månad? Vad drömmer du om denna månad?
Posted in: Inspiration



Raw Snickerstårta

Hej på er!
 
Allt väl denna tisdag? Med mig är det bara bra, solen skiner och man kan ju inte annat än bli glad av det. Börjar minst sagt på vårkänslor och längtar så mycket till våren och sommaren! I morogn dyker det upp en liten moodboard med det som inspirerar mig just nu och som jag drömmer om så missa inte det!
 
I helgen när vi hade kalas bakade jag en raw snickerstårta som inte innehåller något vitt socker, inget mjöl, inget smör eller något ägg som en kontrast till det vanliga fikat man brukar ha. Och vilket succé det blev, både stora och små älskade den. På min instagram(Maddisenj) har väldigt många frågat om receptet så därför tänka jag bjuda er på det här! Jag hittade receptet på bloggen hemmahosandrea!
 
 
 
RAW SNICKERSTÅRTA
Jag använde en större springform så då blev den lite lägre, ska skaffa en mindre till nästa gång då det är fint när de olika lagren blir lite högre! Den är väldigt lätt att göra men tar lite tid då de olika lagren ska stela i frysen emellan momenten.
 
BOTTEN:
 

2 dl naturella cashewnötter

1 dl jordnötssmör (osötat)

3 msk honung

1 tsk vaniljpulver

en nypa havssalt

 

GÖR SÅ HÄR

Blanda cashewnötterna till ett fint mjöl i en matberedare eller stavmixer med burk.

Tillsätt jordnötssmör, honung, vanilj och havssalt och blanda till en jämn smet.

Lägg smeten i en springform (16 cm) och platta till den ordentligt.

Täck med plastfolie och ställ in i frysen, låt den stelna.

 

FYLLNING

20 färska dadlar (urkärnade)

2 msk kokosolja, flytande

1 msk kakao

1 tsk vaniljpulver

en nypa havssalt

2 dl jordnötter (jag använde saltade)

 

+ ett lager jordnötssmör (ca 1,5 dl)

 

GÖR SÅ HÄR

Mixa dadlar, kokosolja, vanilj, kakao och salt till en slät smet.

Hacka jordnötterna och vänd ner dom i smeten.

Ta fram cashewbotten ur frysen och bre på dadelsmeten.

Bre ett lager jordnötssmör över dadelsmeten.

Täck med plastfolie och ställ in i frysen igen och låt stelna.

 

TOPPING

100 g Mörk choklad 70% kakaohalt

Salta Jordnötter

 

GÖR SÅ HÄR

Smält choklad över vattenbad eller i micron.

Ta fram tårtan ur frysen och häll chokladen över.

Toppa med salta jordnötter.

Förvara tårtan i kylen. Det går även bra att frysa in den.

 

Ett underbart gott raw-food alternativ till andra sötsaker. Utan massa vitt socker och sprängfylld med nyttiga fetter och näringsämnen att boosta din kropp med när du vill unna dig något riktigt gott!

 

Lycka till fina du och ha en fortsatt underbar tisdag♥

Posted in: Recept



Happy birthday





Igår var det min födelsedag, närmare bestämt den 32:a i mitt liv. Känns galet vad åren går samtidigt som jag inser att jag hunnit med en del. Om två veckor har vi en 4-åring här hemma( förstår fortfarande inte hur det har gått till,haha!) och bara det känns ju helt galet!

Vi firade i alla fall med min familj och släkt igår hemma hos oss med tårta, bullar och en helt magiskt god rawfood-snickerstårta! Om någon är intresserad kan jag bjuda på recept sen?!

Jag fick fina presenter och hade en fin dag trots lite sömn natten innan pga orolig liten kotte och lite små griniga och trotsiga barn hela dagen igår(åldrarna 1,5år och 4år är fantastiska).

Idag har jag varit på dans med Astrid, hon tycker det är så himla roligt och det går jättebra. Sen har jag planterat om de små växter som kommit från de frön vi satt för ca 2,5v sen! Så himla kul att odla från frö till ny grönsak! En av få saker som får mig att lugna mig och slappna av är faktiskt att plantera och påta i jorden, så mer sånt detta år!!

Nu ska vi fortsätta mysa och ha en skön söndag! Hoppas ni har en fin söndag och att helgen varit härlig ❤ Kärlek från mig
Posted in: Allmänt



Be my Valentine

Inlägget innehåller adlinks
 
Här hemma är vi inga stora fan av alla hjärtansdag utan anser att det är viktigare att man visar kärlek mot varandra varje dag och inte bara en specifik dag som mest går ut på att butikerna ska få sälja produkter. Men samtidigt vet jag att många där ute tycker att det är en mysig dag att visa lite extra kärlek mot någon man håller kär så därför tänkte jag bjuda er på några tips på fina presenter inför just alla hjärtansdag!
 
 
 

This post contains adlinks from Adviral



1. CALVIN KLEIN CKO PLATINUM EAU DE TOILETTE / 2. CALVIN KLEIN WOMEN EAU DE PARFUM / 3. CALVIN KLEIN Soft Top / 4. CALVIN KLEIN Bralette / 5. CALVIN KLEIN Sliptrosa / 6. CALVIN KLEIN Stringtrosa / 7. CALVIN KLEIN WOMEN BODY LOTION / 8. CALVIN KLEIN Tröja / 9. CALVIN KLEIN Pyjamasbyxa


1. Här / 2. Här / 3. Här / 4. Här / 5. Här / 6. Här / 7. HÄr / 8. Här / 9. Här / 10. Här / 11. Här / 12. Här / 13. Här / 14. Här



1. Här / 2. Här / 3. Här / 4. Här / 5. Här / 6. Här / 7. Här / 8. Här / 9. Här / 10. Här

 

Inlägget innehåller adlinks

Posted in: Allmänt