Orangefriday!


God morgon!

Vilken bra dag och kväll jag hade igår. Blev en promenad i solen, gravidyoga och avslappning på förmiddagen. Efter lunch blev det att handla lite och sen förberedde jag och lagade middagen jag bjöd mina tjejer på igår kväll! Blev parmesankyckling med klyftpotatis och sallad och till efterrätt en kladdkaka med dumle i samt vaniljglass till, mums!

Denna fredag är jag ledig och har inga större planer. Blir att göra i ordning köket då jag inte orkade diska allt igår. Sen blir det nog lite yoga idag med, så himla skönt!

Hoppas ni får en fin fredag!!
Posted in:



Snapshots from today


Hade tänkt bjuda på dagens outfit men hinner inte det då mina tjejer kommer på middag vilken sekund som helst! Bjuder på några höstbilder från dagens promenad istället!
Posted in:



Happy sunny thursday!


God morgon!

Vaknade vid 8-tiden och låg i sängen och drog mig ett tag innan jag gjorde i ordning en god frukost. Dagens frukost; fil med müsli, smörgås och en solgul smoothie(banan, apelsin, citron, ananas, en klick kokosolja, färsk ingefära och is) som matchar dagens soliga väder! Ska smälta frukosten lite nu och sen blir det en promenad i solskenet,  gäller att njuta av solstrålarna när de är framme såhär års!

Hur ser din dag ut?
Posted in: Allmänt



Bugaboo Cameleon

 
Tadaaa! Här har ni vår kära barnvagn. Vi var helt inne på en Brio Go till att börja med men tillslut så föll valet på en Bugaboo Cameleon och det känns superbra! Både jag och sambon tyckte att det var hysteriskt dyrt(10.000-15.000 för en ny vagn) med en ny vagn och blev lite snåla samtidigt som vi ville ha en riktigt bra vagn i fint skick så gissa om jag blev glad när jag fick se att en föredetta jobbarkompis skulle sälja sin vagn. Den ser nästan som ny ut, syns knappt att den är använd och jag älskar färgen "denim" som känns lite annorlunda!
 
Vi fick ge mindre än halvapriset för denna skönhet så vi är mer än nöjda. Dessutom fick vi med en sittdel, regn- och myggskydd samt terränghjul som man kan sätta framtill istället för de små svängbara hjulen i vinter. Mer praktiskt med större hjul om det är mycket snö samt när man ska gå i skogen etc. Denna pärla kommer användas flitigt på många promenader och jag hoppas "Pyret" ska trivas att ligga i den!
 
Vad tycker ni om vagnen?
Posted in: Graviditet/barn



New In!

Warp 149:-
 
Köpte denna snygga t-shirt på Stadium när jag var i Tuna Park förra veckan. Fullkomligt älskar den då den är perfekt nu med växande mage och kommer fungera minst lika bra när bebis är här också! Snyggt till såväl leggings som skinnbyxor senare!!
Posted in: Shopping



Graviditet; v 25

Då var vi inne i v. 25(har alltid måndagar som starten på ny graviditetsvecka) och magen växer på för fullt. Lilla "pyret" härjar på inne i magen också mestadels på kvällarna och framförallt när jag lägger mig ner. Det är till och från så pass starka buffar/sparkar så att man kan se att magen vibrerar eller rör sig på utsidan, rätt häftig känsla!
 
Barnet: Fostret är ungefär 33 centimeter och väger runt 700 gram. Det kan knyta sina händer och även få tag på sina fötter. Fostrets känsel utvecklas och det reagerar på beröring, till exempel från en tvilling. Det har en egen rytm i magen när det sover eller är vaket och liknar alltmer ett nyfött barn i kroppens proportioner. Fostret kan känna igen din röst och reagerar mer på mammans röst än andra ljud. Ett korttidsminne har utvecklats. Många foster rör sig mycket medan andra är mer stillsamma. (källa: 1177.se)

Jag har som sagt mått lite till och från senaste veckan, syftar främst på den kraftiga smärtan jag hade i magen i förra veckan som gjorde att jag blev sjukskriven 50% i två veckors tid. Jag har förstått att smärtorna beror mycket på hur jag mår främst psykiskt, har jag mycket omkring mig och mycket stress ökar smärtan direkt och sammandragningarna blir kraftfulla och smärtsamma. Tar jag det bara lite lugnt och fokuserar på att andas slipper jag smärtan och har bara normala sammandragningar. Så vi får se hur jag kommer jobba efter dessa två veckor.
 
Har börjat med avslappningsövningar och andningsövningar vilket känns väldigt skönt. Jag märker att det får mig att slappna av och bli lugnare hela jag så det kommer jag fortsätta med. I övrigt mår jag bra, ingen ryggvärk eller smärta från höfter vilket jag är väldigt glad över. Försöker så smått hålla igång med träningen fortfarande med lite lättare övningar och rätt lugna promenader.
Posted in: Graviditet/barn



Working day!

 
 
Då var det dags att köra ett dagpass på jobbet igen. Kör dag tisdag och onsdag denna vecka och sedan har jag ledigt två dagar innan helgjobb! Känns bra att få hänga lite med världens bästa kollegor igen istället för att bara gå hemma, blir lätt rastlös av det ;)
 
Nu blir det en skål med havregrynsgröt, äppelbitar och jordnötssmör innan det är dags att cykla mot jobbet. Hoppas på en bra dag och önskar er detsamma! Kram
Posted in: Allmänt



Be yourself everyone else is taken!

Leggings - H&M Mama, T-shirt - Stadium (NY!), Skinnjacka - H&M, Boots - Nelly.com
Posted in: Mina outfits



Rebecca Stella for Nelly

Idag släpptes Rebecca Stellas nya kollektion för Nelly och precis som vanligt är det massor med snygga och coola plagg! Ni kan se hela kollektionen här men nedan bjuder jag på några av mina favoriter från kollektionen med snygga Rebecca själv som modell och vad ska man säga, hon ser helt smashing ut som vanligt!
 
 
Posted in: Mode och trender



Måndag - ny vecka och nya tag!

 
 
Halloj!
 
Då var det måndag igen och en ny vecka med nya möjligheter och nya friska tag öppnar sig. Sov lite halvdant i natt så unnade mig en sovmorgon till 08.30 vilket var väldigt skönt och jag känner mig hyffsat utvilad nu faktiskt. Idag är jag ledig och dagen kommer spenderas med lite smått och gott. Har kört igång en diskmaskin och har tvättstugan så strax dags att gå ner dit och byta innehåll i maskinen. Tänkte passa på att ta en lugn promenad nu då det är uppehåll i regnet som fallit under förmiddagen och sen bara ta det lugnt och ladda för jobb i morgon!
 
Känns som att det här kan bli en bra dag trots grått väder och regn ;) Hoppas ni får en fin start på nya veckan. Kram
Posted in: Allmänt



Interior inspiration!

 
Bjuder på lite härlig inredningsinspiration såhär på söndagskvällen. Hoppas ni haft en underbar helg alla goa läsare! Min helg har varit väldigt lugn och energigivande, precis vad jag behövde :)
Posted in: Inspiration



A little throw back this sunday

 
Satt och tittade tillbaka i arkivet på förra hösten och hittade dessa två bilder. Hade helt glömt bort dem men gillar bägge skarpt så tänkte att jag bjussar er på en liten tillbaka blick! Vad tycker ni om dessa bilder?


Min kväll

 
 
Kommer spendera denna lördagkväll i soffan med tända ljus, en film och lite goda frukter som jag strax ska skära upp och lägga på något fint fat :) Precis en sådan kväll jag behöver med tanke på gårdagen♥
Posted in: Allmänt



Pouring rain and grey weather


Hej på er!

När jag drog upp gardinerna i morse och fick se hur regnet vräker ner, det blåser och är grått så långt ögat kan se ville man bara dra för gardinerna igen ;) Men uppe är jag även om jag fortfarande ligger i soffan med myskläder på. Skulle ha jobbat denna helg men blir att ta en lugn helg hemma istället på inrådan av en förlossningsläkare jag träffade igår. Hade väldigt ont i magen igår och det släppte inte trots vila så fick komma in och bli undersökt. Allting såg bra ut både med mina värden och med bebisen men läkaren sjukskrev mig 50% i 2v och han tyckte inte att jag skulle jobba i helgen. Så nu blir det att ta det lugnt och lära sig att ta dagen lite som den kommer, lära sig att leva i nuet och inte oroa sig för saker i onödan! Det är i alla fall mycket lugnare i magen idag även om lille bebis busar runt för fullt men det är bara mysigt. Det viktiga är att jag inte har ont då jag hade det nästan hela dagen igår. Släppte hyffsat när jag låg hela kvällen i soffan och kollade tv med en påse godis, alltid nåt ;)


Så nu håller vi tummarna för att detta ska fungera och att jag trots allt kan komma tillbaka och jobba lite mer igen efter de här 2 veckorna för sen är planen att gå på havandeskapspenning från mitten av december, skickade in alla papper till försäkringskassan igår så nu väntar jag bara på ett beslut :)

Nej nu ska jag plocka lite här hemma. Hoppas ni får en fin lördag! Kram
Posted in:



Kvällens filmtips

 
 
Passar på att tipsa om filmen Divergent såhär lagom till fredagsmyset och helgen. Mycket spännande och bra film om ni frågar mig! Påminner lite om Hungergames-filmerna så gillar man dem tror jag absolut man gillar denna! Spana in trailern och se om det verkar vara något för er om ni inte redan sett filmen.