Idol..

Shit vilket startfält det är i årets Idol. Det är ju så himla många som är galet bra. Min klara favorit från kvällen är i alla fall Erik. Han var riktigt, riktigt grym så hoppas verkligen att han går vidare!

Nu blir det till att betala räkningarna, boring(men inte mkt att välja på) och sen kanske mysa upp i soffan en liten stund till innan det blir sängen och natti natti.

Sov gott och dröm sött alla fina läsare


Almost ready

Japp idag har jag skrivit ut min inlämningsuppgift(som ska in senast på måndag). Känner mig nästan färdig med den och skrev ut den för att få lite mer överblick på den. Behöver kolla så att jag har refererat rätt till litteraturen, att mina formuleringar låter bra och lite smått och gott.. Sen ändra och hoppas på att jag känner mig nöjd. Då kan jag bli klar med den imorn och lämna den på fredag! Vore så himla klockrent och skulle vara så skönt att slippa oroa sig för att inte hinna klart med den. I helgen har jag så mkt annat att göra ändå så det vore riktigt skön att få det ur världen.

Nu ska jag återgå till matlagningen. Ris och kassler, ananas, kassler, ostsås och sallad. Enkelt och gott. Mums!!
 
Hörs kanske senare!
Posted in: Allmänt



Dagens fråga!

Stod och bredde två mackor och funderade lite över vad jag skulle kunna ha som dagens fråga till er läsare.. Kom att tänka på att jag utbildare mig inför ett yrke nu och kom då på dagens fråga.

Vad vill du arbeta med när du är färdig i skolan?

Så berätta nu vilka mål du har i livet, ska bli kul att läsa sen när jag återkommer efter ännu mer pluggande..
Posted in:



Färdig!

Yes då var man kalr i tvättstugan och har hängt det sista här uppe i lägenheten. Så grymt skönt att ha det gjort!! Har nu även lyckats få tag i bok nummer 2 till nästa kurs så nu är det bara 13(?!) böcker kvar.. Helt sinnessjukt mkt litteratur för 9v studier... Känns en aning stressande måste jag erkänna..

Nej nu ska jag återgå till mitt skrivande på inlämningsuppgiften.. Har som mål att skriva klart alla text idag och sen skriva ut det under kvällen så att jag kan korrekturläsa ikväll eller imorn bitti och sedan ändra det sista imorn och lämna senast på fredag! Härligt med en plan, får se hur bra det går att hålla sig till den.. hehe.

Kanske ska man slänga upp en dagens fråga så länge.. Ska fundera ut någon tror jag medan jag gör lite mellanmål, magen kurrar igen, hehe!

Hörs snart igen då.
Posted in: Allmänt



Tvättstuga och bokhämtning

Håller på och tvättar för fullt nu. Har satt igång två maskiner för en stund sen så dem ska jag ta hand om nu och slänga in ytterliggare en maskin(fascinerande hur mkt tvätt 2personer lyckas samla på sig).. När jag är klar nere i tvättstugan för denna gång ska jag kila hem till min förra chef och hämta en bok hos henne som jag ska ha i nästa kurs(som börjar på måndag). Hon är snäll och lånar den till mig så jag är väldigt glad!

Vi hörs sen :)
Posted in: Allmänt



Hittade detta fina...

..underbara halsband på cocoo.se och blev lite kär direkt.

 
Finns väldigt mycket fint hos cocoo.se så kika in på hemsidan vettja och spana in allt fint!
Posted in: Mode och trender



Dagens mys-outfit

Kör en riktig skön och mysig outfit idag när jag sitter och pluggar massor. Slänger upp en bild här nedan(haha ser lite rolig ut, vilken stil :p)!


Linne - Gina Tricot, Huvtröja - David and Goliat(London), Tights - Gina Tricot

Posted in: Mina outfits



En god natts sömn...

..slår det mesta måste jag få säga. Jag trivs oförskämt bra med att plugga. När vi har föreläsningar eller seminarium börjar vi tidigast 09.00 och dessutom har vi bara skola typ 2-3ggr i veckan så det blir några dagar då man egentligen inte behöver stressa upp ur sängen utan kan ligga och dra sig lite extra. Precis det gjorde jag idag, så otroligt skönt!


Nu har jag nyss ätit frukost och ska hämta en kopp kaffe nu och sen skriva på mitt skolarbete. Blir till att skriva rätt mycket idag känner jag. Vore skönt att bara få det ur världen nu så man kan göra lite annat också!

Vi hörs senare!
Posted in: Allmänt



Total nostalgi!!!

Satt och kollade igenom massa gamla bilder på mig och min goa vänner.. Snacka om total nostalgi, fick lite tårar i ögonen nästan flickor. Saknar er väldigt mkt(ni som inte är i min närhet). Fan vilka roliga stunder vi har delat med varandra, helt sjuka saker vissa(fnissar nästan för mig själv bara av att tänka på det),haha!! Det är underbart att man har vänner som er! Vi får styra upp nåt när alla befinner sig på svensk mark igen, typ en helg i Växjö eller nåt.






Minst sagt underbara minnen tjejer! Ni är underbara flickor♥

Posted in:



Tv-serie nörden no 1

That´s meeee!! Haha, ja jag vet att jag är knäpp, men sån är jag ;) Har kollat på 5 avsnitt av Entourage idag, kan inte låta bli de är så jäkla roliga och sköna de där killarna. Man blir nästan lite beroende av den serien faktiskt. Nice, nice!

Sitter nu och lyssnar på The Veronicas, de har gjort många sköna låtar de tjejerna! Slänger upp en låt här nedan så ni kan lyssna på!


Började lyssna igenom Ashlee Simpsons låtar tidigare idag också. Lyssnade massor på henne för ett par år sedan, hon är ju riktigt skön fortfarande! Slänger upp en låt med henne också på den gång!


Enjoy listening!



Ny shoppat

Blev en liten vända på stan i några butiker efter att jag hade varit i skolan en sväng och skrivit ut schemat och kursplanen för nästa kurs som börjar på måndag. Är hög tid att börja planera in jobb för de kommande 10v som är på ingång samt att hitta kurslitteratur.

Jag sprang in på Åhléns en sväng och hittade dessa underbara skinnhandskar som kostade 249:-. Självklart fick de följa med mig hem♥
 i´m in love ;) Dessa kommer bli totalt sönderanvända nu i höst kan jag lova!

Posted in: Shopping



Dagens outfit

Detta slängde jag på mig i morse när min bror ringde och ville ha skjuts hem.. Var ju så sjukt kallt så hade egentligen behövt en varmare tröja kände jag när jag kom ut, men hade inte tid att springa upp och byta ;) Satt ju som tur var bara i bilen.. hehe!


Linne-Gina Tricot, Tröja - Mango, Päls-och mockaväst - MQ,Halsduk - Monki, Jeans- Stadium, Stövlar - Din Sko, Brillor - H&M. 

Posted in: Mina outfits



Paus

Kom faktiskt igång hyffsat med skrivandet på min inlämningsuppgift. Känns skönt att ha hela veckan på sig och att den max får vara 5 sidor! Det är faktiskt inte så farligt mkt när man tänker efter. Jag har nästan 2 sidor redan och jag började igår ;)

Men nu kurrar magen och huvudet är trött så det är dags att fylla på med lite energi. Ska äta lite pasta, köttbullar och sallad och kolla på ett avsnitt entourage!

Hörs sen!
Posted in: Allmänt



Brorsan och Willys

Hej bloggen!

På morgonen(eller kanske snarare förmiddagen) har det gått i ett. Jag har varit utanför lägenheten för första gången sen i torsdags :p Så himla skönt, men nu känner jag mig riktigt trött..

Min bror ringde mig vid strax efter 9 i morse när jag satt och åt frukost och undrade om jag kunde skjutsa hem honom från sin praktikplats, han hade nämligen varit hos kiropraktorn och kände att det inte fungerade att fortsätta jobba. Så jag slängde på mig lite kläder och satte mig i bilen. Skjutsade hem honom och passade på att uträtta lite ärenden när jag ändå var ute med bilen. SÅ det blev till att lämna ett gammalt internetmodem på ICA som sedan ska skicka tillbaka det till bbb.

Sen blev det storhandling på nya Willys. Måste säga att jag gillar det här nya Willys, skönt också att det ligger mer centralt än det andra. Så nu har jag nyligen kommit hem och har packat upp alla varor.

Ska försöka plugga lite nu innan jag ska äta lunch. Är sjukt trött men måste få lite gjort!
Posted in: Allmänt



Idol och fotboll

Någon mer än jag som kollade på Idol ikväll?! Tufft att bara 2 ska gå vidare. Jag hoppas på Calle och Eddie iaf. Ska bli spännande att höra vilka det blir. Resultatet presenteras ju om 20min i tv 4!

Nu kollar vi lite på fotboll, Premier Leuge, Manchester City-West ham.. Står just nu 3-1 till hemmalaget.

Det börjar bli dags att borsta tänderna och och krypa ner i sängen. Känner mig piggare nu än vad jag gjort sen i tisdags så det känns riktigt skönt. Kanske orkar jag göra lite nytta imorn igen!

God natt bloggen och sov gott min läsare!

Posted in: Allmänt