Finally some sunshine!

Bikerpants - H&M, Stickad polotröja - Lindex, Bombarjacka - Imso.com, Boots - SixtySeven, Solglasögon - Ray Ban
Inlägget innehåller adlinks
Posted in: Mina outfits



Moodboard: Barnrum!

Vi håller på för fullt med det rum som ska bli Astrids när det är klart. Den gamla garderoben är utriven, taket är utrivet och gipsat och nu har vi så smått börjat riva ut plastmattan och sätta gipsskivor på första väggen. Det är inte alltför lätt att hitta tiden till renovering när vi båda jobbar och sen har vår lilla tjej som helst är med och röjer. Men sakta men säkert börjar det hända grejer så någon gång ska vi väl få det klart ;)
 
Tänkte visa er lite av den inspiration jag använder för att hitta den känsla vi vill ha i hennes rum. Finns ju så himla mycket fint till barnrum så det är svårt att sålla men jag har försökt. Har satt ihop ett litet kollage åt er här;
 
Bilder från pinterest
Posted in: Barn, Husrenovering



Fredag igen!

Två bilder från igår, på andra bilden ser ni skålen Stockholm i mässing som jag köpte, passar perfekt att ställa ett ljus i :)
 
Hej på er!
 
Oj vad veckorna går fort, känns som det nyss var måndag men så är det fredag redan idag. Skönt för många, segt för mig som jobbar tre nätter över helgen med start ikväll och går av måndag morgon. Men fördelen med att jobba natt är att jag hinner med lite fredagsmys med familjen innan jag åker till jobbet eftersom vi börjar först 21.15.
 
Igår var vi till Erikslund i Västerås för att shoppa lite på IKEA, blev som vanligt lite blandade ljus, en skål, lite glasmatlådor och en stor grön växt. Mysigt att gå och strosa lite med mamma och min brors flickvän, aldrig fel med kvalitétstid! På kvällen började vi röja ur det rum som ska bli Astrids för i helgen ska vi börja riva ut tapeter, tak och den fula gamla otympliga garderob som står i rummet. Jag är så taggad på att äntligen få orda hennes rum och det ska bli så roligt att få inreda och fixa så det blir riktigt mysigt!!
 
Vill ni att jag delar med mig av en moodboard för vad jag hämtar för inspiration till hennes rum? Jag kan i så fall sätta ihop ett inlägg om det. Självklart kommer jag ta före och efterbilder på hur rummet ser ut också som ni kommer få se när det väl är klart!
 
Nej nu ska jag ta tag i lite städning här hemma, håller även på och tvättar för fullt och sen blir det att sova en stund medan Astrid sover sin middagslur efter lunch så jag orkar med en natt på sjukhuset!
 
Hoppas ni får en riktigt fin fredag och helg nu! Kramar från mig
Posted in: Allmänt



New in: Autumn boots

I paketet jag hämtade igår fanns dessa boots från märket Sixty Seven. Jag har ett par svarta boots från detta märke sedan tidigare men de är så jäkla slitna nu så det var dags att byta ut dem. Typ de skönaste skor jag ägt kan jag säga, extremt gåvänliga och mjuka att ha på sig!! Vill ni också klicka hem dem eller bara kika närmare på dem så kan ni göra det HÄR!
 
Inlägget innehåller adlinks


Lårhöga stövlar

Klänning - Bik Bok, Skinnjacka - Chiquelle.se, Lårhöga stövlar - Andrea Conti, Örhängen - Garderobsfynd
Posted in: Mina outfits



Lediga måndagar rockar!

Vita rosor pryder vårt matbord sedan i fredags, älskar färska blommor♥
 
Hej på er!
 
Måste börja med att tacka för alla underbara och peppande kommentarer som jag fått efter mitt förra inlägg. Ni läsare är verkligen helt fantastiska och som jag skrev är det en stor del i att jag tycker att bloggandet är så himla roligt! Jag tänker ge bloggen en chans till och ska försöka satsa lite mer nu. Kommer fortsätta dela med mig av min vardag, outfits, modetips och mycket mer! Hoppas ni hänger med även i fortsättningen!

Idag är det måndag igen(veckorna flyger verkligen fram) och jag är ledig efter att ha jobbat helg. Jag och lill-tjejen har varit och veckohandlat, hämtat ut paket, ätit lunch och nu sover hon sin middagslur och jag passar på att skriva några rader här. Jag har fotat dagens outfit(första sedan typ augusti) och även fotat innehållet i ett av paketen men det håller jag nog på tills i morgon ;) Annars idag har vi inga större planer, jag funderar på att ta mig ut i trädgården och röja lite. Klippa lite buskar, kratta lite löv osv medan Astrid sover och sen kanske det blir en tur till lekparken i eftermiddag.
 
Hoppas ni har en fin måndag! Kramar från mig
Posted in: Allmänt



Att blogga eller inte blogga?!


Hej på er!
 
Oj vad det ekat tomt här. Inspirationen till bloggen har varit lika med noll så därför har jag inte uppdaterat. Har passat på att spendera tid med familjen, varit mycket utomhus, fixat och donat i huset och jobbat lite blandat med dagar, kvällar och nätter. Vardagen rusar mer eller mindre fram och lillan känns rätt så bra inkörd i förskolekarusellen samtidigt som hon får vara hemma med mig ganska mycket när jag är ledig mitt i veckorna så många långhelger blir det för henne vilket känns bra.
 
Jag har funderat mycket kring bloggandet när jag kommit på mig själv med att det var längesedan jag uppdaterade och har dels känt att det varit skönt att inte ha bloggen hängande över sig samtidigt som jag saknar det. Kontakten med er läsare är fantastiskt roligt så jag ska ta och fundera några omgångar till och så får vi se hur jag ska göra med bloggen framöver. Ska jag fortsätta så känner jag att jag måste ha en plan för det och kanske en nisch eller liknande för annars blir det lätt att man kommer av sig!
 
Hoppas allt är bra med er och att ni får en fin onsdag! Kramar från mig
Posted in: Allmänt