Back from school..

Nu är jag hemma från första skoldagen. Känns lite konstigt att gå i skolan igen, även om jag gjorde det i våras också. Man kom in i jobbet såfort igen under sommaren. Men det sköna med högskolestudier är att som det verkar på denna skola har de cs. 10h i veckan som är i skolan och resten är själv-studier. Vilket jag personligen tycker är helt underbart skönt!! Jag trivs med att få lägga upp min studietid som jag själv vill istället för att behöva vara i skolan varje dag 8h.. Så det här ska nog bli bra.. hehe!


Ikväll är det "lära-känna-klassen-aktiviteter" och pubkväll på kåren. Får se om jag ska gå dit,beror på hur jag känner mig. Just nu är jag rätt trött efter all information, men det kan ju vara kul att hänga lite med klassen och se vad det är för människor också..

Som sagt så får vi se hur kvällen artar sig. Nu ska jag iaf sätta mig och skriva in föreläsningsdatum och seminarium i min kalender så jag får en liten överblick för de närmaste 5v. Sen läsa handlingsplanen för första kursen!

Hörs senare!! (bild från google)
Posted in: Allmänt



Dagens look

Nu sticker jag iväg till skolan. Hoppas ni får en bra dag. Wish me luck ;)


Kofta - Mango
Linne - Gina Tricot
Jeansleggings - VILA
Sandaler - H&M
Armband - Lindex

Posted in: Mina outfits



Ett nytt kapitel i mitt liv..

Har tagit en promenad nu på morgonen och åt lite gröt till frukost. Mums. Filmen igår kväll var helt okej. Ganska mysig och rolig faktiskt, lite lagom när man är småtrött!

Idag börjar ett nytt kapitel i mitt liv. Jag börjar sjuksköterskeprogrammet på Mälardalens högskola. Ska bli spännande att se vad man hamnar med för människor, hehe! Jag pluggade ju på högskolan i våras också men då i Stockholm på socionomprogrammet och jag kände att det inte var yrket för mig. Så det här känns mycket bättre och ska bli väldigt roligt!

Kommer nog inte hinna uppdatera så mkt idag så vi hörs antagligen i eftermiddag nån gång!

Posted in: Allmänt



Filmmys

Ikväll blir det filmmys med Anders i soffan. Ska kolla på "Fool´s gold" med Kate Hudson och Matthew McConaughey på canal+ First. Den börjar 21.00 och det ska bli kul att se hur den är. Gillar verkligen Kate Hudson så jag hoppas på det bästa :)

Hörs imorn igen.
Posted in: Allmänt



Lite smått och gott

Har nyss kommit hem från pappa. Var där och hälsade på ett par timmar. Fikade lite och umgicks. Gav honom en blombukett som "krya-på-dig-present".

Nu blir det diskning och sen matlagning. Tänkte göra fylld fläskfilé, potatis, bearnaisesås och sallad till kvällen. Ska bli himla gott. Sen blir det nog någon film ikväll kan jag tänka mig, brukar bli så på söndagkvällar!

Får se om vi hörs mer ikväll,annars hörs vi imorn!

Posted in: Allmänt



Sammanfattning av sommaren 2009

Måste tyvärr inse att sommaren minst sagt har börjat lida mot sitt slut. Sommaren 2009 är snart ett minne blott. Tänkte därför sammanfatta denna sommar en aning och hur jag man det på bästa sätt om inte med ett gäng bilder?! Det sägs ju att en bild säger mer än tusen ord ;)

Sommaren inleddes med en härlig resa till Cypern:
       

Leos dop:
   

Sen kom midsommar, som firades i Stockholms skärgård i sommarstugan:
    
   

Fester med vänner har det blivit en del under sommaren 2009:
          

Gröna Lund, U2 i GBG och annat smått och gott:
           

Det har varit en riktigt bra sommar det här vill jag lova. Det tror jag även att ni ser utifrån alla bilder som jag lagt upp! Det är bara att blicka framåt till nästa sommar och hoppas på att den blir minst lika bra :)

HUR HAR ERAN SOMMAR VARIT?
Posted in: Allmänt



Sunday bloody sunday...

Har varit full fart hela morgonen. Jag har dammat och vattnat blommorna och Anders har dammsugit hela lägenheten. Så det känns så himla skönt att vara klara med det redan. Nu har man resten av dagen till att göra något roligare! Vi måste iof sig betala räkningar, vilket kanske inte är det allra roligaste :p haha!


Gårdagen var supermysig. Middag i form av tacos hemmas hos Anders syster och hennes familj. Sen blev det fika med rabarberpaj som jag slängde ihop igår på eftermiddagen och sockerkaka som Ida-Lovisa hade varit duktig och gjort. Till det vaniljsås och vaniljglass! Sen blev det ett trött gäng som hamnade i soffan framför tv:n och umgicks. Väldigt trevligt. Fick även en liten kärleksförklaring av Anders systerdotter som är lite drygt 3,5år. Hon vinkade till mig och sen frågade hon "vet du varför jag vinkar till dig?" och jag svarade "nej?!" då kom det underbara svaret "det är för att jag älskar dig".. Åh jag fick tårar i ögonen, lilla söta gumman! Helt underbart att få höra att man är så pass omtyckt =D

Pappa kommer antagligen hem från sjukhuset idag så i så fall ska jag åka hem till honom en sväng och umgås lite. Men vi får se, vi bestämde att han skulle höra av sig när han visste hur det skulle bli!


Posted in:



Snart dags att åka..

Japp då ska vi snart åka till Anders syster där det blir familjemys ikväll. Ska bli jättetrevligt, var längesen vi träffades nu! Slänger upp en bild på min outfit jag dragit på mig till kvällen.


Linne - Gina Tricot
Kofta - Mango
Jeans - Stadium



Vad ska ni göra ikväll?

Posted in: Mina outfits



Jag måste också få säga mitt..

Jag har både läst och hört om Katrin Zytomierskas uttalande i "Vakna med The Voice" i torsdagens program. Det handlade om bloggvärlden och alla toppbloggerskor, då speciellt de som provocerar och klankar ner på allt och alla för att få en mängd läsare. Ni kan se klippet genom att klicka här!


Jag vill säga att jag håller helt med om det som Katrin säger, jag tycker det är hemskt och tragiskt att tonårstjejer ska behöve betee sig provocerande och att vara väldigt elaka mot varandra för att få så mkt läsare som möjligt. Varför kan man inte istället försöka lägga krafter på att läsa bloggar som faktiskt har något vettigt att lägga fram. Läs en blogg där det finns någon som man faktiskt skulle kunna se upp till och inte någon bloggerska/bloggare som är fruktansvärt elak mot allt och alla och som bygger hela sin blogg och sin image på att vara en bitch?! Jag har svårt att förstå den fascinationen.

 

Posted in:



090829

Ännu en ny dag i mitt, ditt, vårat liv.. Inte illa, eller hur?! ;) Sov hela 11h i natt, det är brutalt länge men antagligen behövde väl min kropp det.. hehe. Har redan på morgonen hunnit med att skjutsa hem min bror från sin tjej till mamma och settat o pratat med mamma en sväng. Passade på att mysa med kissen(Mysan) också, väldigt mysigt!



Strax ska vi kila ner på stan en sväng tror jag, Anders pratade om att han ville köpa lite kläder så jag följer gärna med, alltid kul med shopping(även om det inte är till mig). Sen ikväll ska vi till Helena(Anders syster) med familj och äta lite, umgås och ha det allmänt mysigt!

Vi hörs senare antar jag!

Posted in: Allmänt



Telefonsamtal som får en att fundera..


Jag avslutade nyss ett telefonsamtal från min pappas sambo. Hon och jag brukar aldrig prata i telefon(förutom när hon svarar då jag ringer till dem) så jag blev väldigt förvånad när jag hörde hennes röst. Jag misstänkte direkt att det hade hänt nåt och visst fick jag rätt på den punkten. Hon berättade att papsen lagts in på sjukhus på dagen och att han skulle opereras för blindtarmsinflammation nu ikväll.. Konstigt det känns då jag pratade med honom i telefon igår på förmiddagen och då var allt bara bra med honom. Tänk vad snabbt ett liv kan förändras och att det kan hända något med en person.. Det är läskigt faktiskt. Som tur var så är det ju ingen fara med en blindtarmsinflammation(så länge den inte spricker för då kan det bli livsfarligt istället) så det kommer ju ordna sig men ändå. Tiden är människans största fiende om man tänker efter. Just för att oförutsägbara saker kan hända så otroligt snabbt!!

(bild från google)
Posted in:



Höstshopping!

Tänkte slänga upp lite bilder på de plagg jag inhandlade igår när jag var i Stockholm. Blev en del och jag är så grymt nöjd över mina inköp. Blev en skön blandning av snygga partykläder och sköna vardagskläder!!

  
Svart fodral med trendig dragkedja från H&M Divided 249:-

 
Lång hood-tröja från Gina Tricot 249:-
Svarta långa tights från Gina Tricot 99:-

 
Kedjearmband från H&M 59,50:-


Basic tröja från Gina Tricot 129:-
 

Paljettjacka(med mudd i ärmar och nertill) från H&M 299:-


Kofta från Mango 299:-


Sådär det var min lilla shoppingrunda igår, blev en del som sagt men mkt som var välbehövligt efter min urstädning av garderoben!
Posted in: Shopping



Jag är nominerad..

i veckans bloggtävlingen på denna adress: http://livetivillavillekulla.blogg.se/2009/august/rosta-pa-veckans-blogg-1.html#comment Vore supersnällt om ni ville rösta på mig så att min blogg kan nå ut till flera läsare! :) Jag är nummer 9!!
Tack på förhand.

Posted in: Allmänt



Härligt med fredag!

Började denna dag med att ta en härlig powerwalk innan frukost. Känns riktigt skönt nu när jag äter lite frukost och har duschat och gjort mig i ordning. Blev väldigt dålig uppdatering i går när jag var i Stockholm hela dagen. Kom inte hem förän strax efter 22 och då var jag helt slut så somnade nästan direkt. Men jag shoppade en del igår så det kommer jag lägga upp bilder på under dagen, så håll utkik ;)

Nu ska jag äta upp frukosten och sen iväg och ta en förmiddagsfika hemma hos morfar. Man måste ju ta till vara på de äldre i familjen/släkten för man vet aldrig hur länge man får behålla dem!!

Slänger upp en bild på dagens outfit här nedan(kör en väldigt soft stil idag).


Kofta - H&M
T-shirt - Gina Tricot
Shorts - Topshop
Skor - Reebook

Posted in: Mina outfits



Dagens outfit



Jacka - H&M
T-shirt - Mango
Jeansleggings - VILA
Skor - H&M
Armband - Lindex och Mexico



Kanske ses vi på stan i Stockholm?! ;)
Posted in: Mina outfits