Black week - training

 

This post contains adlinks from Adviral



1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6.



On my mind

 
Inspiration hämtad från Pinterest ♥
Posted in: Inspiration



Keep it ideal

 

This post contains adlinks from Adviral



Pink Sunset / Marble Shells / Coral Leaves / Black to Basic / Morrocan Carpet




Fredagsmys!!

En bild från tidigare!

Hej fina du❤

Fredag och en ledig helg tillsammans med familjen väntar. En hittills oplanerad helg vilket känns skönt då jag börjat känna av en förkylning och sambon dragit på sig nackspärr. Härlig start på helgen,haha! Så han kör värmekudde och liniment och jag trycker i mig ingefärsshots, vitaminer och Strepsils för att försöka bli pigga och krya! Jag sov till 13.30 idag efter en bra natt på jobbet och sen har vi myst hemma och lekt med barnen och tagit det så lugnt det nu går med en 3åring och en 1åring ;)

Nu har vi precis ätit pizza så nu blir det fredagsmys för hela slanten! Vad gör ni denna fredag? Hoppas den blir kanon i alla fall! Kramar från mig

Posted in: Allmänt



Cuddle up!

 

This post contains adlinks from Adviral



1. Ribb top Garia / 2. Trouser Greta / 3. Shirt Alexandra / 4. Shorts Alexandra / 5. Top Scarlett / 6. Trouser Michelle / 7. Jacket Montana / 8. Trouser Michelle / 9. Nightslip Lidia / 10. Top Melli / 11. Trouser Melli

 

Alltså hur fina är inte dessa mysset och pyjamasar?! Skulle inte tacka nej till varken den grå, rosa eller biege!! Snart kommer ju black week och black friday, så kanske ska man slå till då?!

 

 Vilken är din favorit?

Posted in: Madde tipsar!



You are Iconic




T-shirt- MQ, Jeans - Levi's, Teddykappa - Lindex, Skor - Din Sko, Ringar - garderobsfynd
Posted in: Mina outfits



Knitseason!

 

This post contains adlinks from Adviral



1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE / 5. HERE / 6. HERE

Posted in: Mode och trender



Den bästa!


Idag har vi firat farsdag som nog många andra. Mina tjejer har verkligen den mest fantastiska pappa man kan tänka sig. Närvarande, kärleksfull och busig. Han finns alltid där och skulle göra precis allt för dem❤ 

Vi hade även min pappa, hans sambo, min farmor, min bror och hans sambo över på mat ikväll. Trevligt att umgås lite och ett bra avslut på denna helg! Hoppas ni haft en fin helg underbara läsare!
Posted in: Allmänt



Think pink

 

This post contains adlinks from Adviral



Michael Korsklocka, 1399:- / Kari Traa top, 499:- / Modern House mandolin, 299:- / Lighting by Havsö taklampa, 399:- / Omaggio Vas - Rosa, 179:- / Kari Traa byxor, 449:- / Five Seasons jacka, 1199:- / Havsö köksassistent, 1599:- / Puma tee, 149:- / Mia Tomazzi väska, 1399:-

 

Har hittat så mycket snyggt i rosa toner från Campadre, som erbjuder märkesprodukter till reducerade priser under kortare kampanjer! Jag menar hur snyggt är inte understället från Kari Traa eller den rosa jackan?!

Posted in: Madde tipsar!



Light up the dark

Linne - MQ, Kofta- H&M, Jeans - H&M
 
Det grå novembervädret behöver verkligen piggas upp med lite färg vilket jag ofta är dålig på. Väljer oftast grått och svart i klädväg men idag blev det denna röda härliga topp som faktiskt är ett reafynd :)
 
Ikväll går jag på nattjobb fredag och lördag så dagen kommer spenderas med familjen. Lite lek med barnen i vanlig ordning och kanske en sväng till köpcentret Tuna Park, vi får se.
 
Vad ska ni göra denna fredag? Hoppas ni får en fin dag oavsett♥
Posted in: Mina outfits



Go hard or go home


Efter att ha sovit 4h efter nattjobb tog jag mig än så iväg till ambulansen för träning med ett härligt gäng! Bland annat de där två tjejerna på bilden. Tack för ett grymt jobbigt pass Lilian, jag kommer nog inte kunna röra mig i morgon,haha!

Snart dags att krypa ner i sängen! Sov gott och dröm sött fina du ❤


Sista minuten...

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej på er!

Allt väl? Med oss är det bra, en frisk Astrid som efter två veckor hemma lyckligt cyklade snabbare än någonsin till förskolan. Så glad tjej som skulle få vara med alla sina kompisar idag. Det är väldigt skönt att hon trivs så bra på sin avdelning! Just ja, har glömt berätta att vår lilla tjej fått förskoleplats nu också. I början av januari ska Moa börja skolas in på samma avdelning som Astrid. Tror och hoppas att det blir bra att de får gå tillsammans då de är väldigt tighta❣I vanlig ordning har jag lite blandade känslor kring det här men det tar vi i ett eget inlägg framöver tror jag ;)


Nu blir det lite lek och mys med Moa och sen en rätt tidig lunch(brukar äta strax efter 11). Efter lunchen ska jag försöka sova när hon sover sin middagslur för jag ska jobba i natt. Sen ska vi hämta Astrid vid 14-tiden och då kanske vi är ute en liten stund i någon lekpark innan mörkret kommer. Sen har vi en oplanerad kväll med middagslagning och lek med barnen innan de ska sova. Förhoppningsvis hinner jag och sambon umgås lite innan jag åker till jobbet, vi får se hur nattningen går!

Vad har ni för planer för denna tisdag?

Tänkte passa på att tipsa om några sista minuten presenter inför farsdag som ju är på söndag. Vi har inte köpt nåt än så måste försöka ta tag i det inom kort,hehe! Så typiskt mig att vara ute i sista stund!

This post contains adlinks from Adviral



1. Morfarspaket / 2. Världens bästa pappa paket / 3. Farfarspaket

Posted in: Allmänt



Happy friday!

Ett par bilder från igår när vi hängde i lekparken med barnens kusiner och sen mumsade jag i mig denna underbara sallad :D
 
Hej på er!
 
Hoppas ni mår bra denna fredag. Jag befinner mig på jobbet och slutar vid 15.30(hoppas kunna ta ut lite flexledigt på em men vi får se) och ska då fixa några ärenden lite snabbt innan jag åker hem för fredagsmys med familjen! SÅ hur ser helgens planer ut? På lördag ska vi troligtvis träffa våra vänner från Hudiksvall som är nere på besök över helgen och på kvällen kommer några tjejer över på middag och bubbel. Vi ska även passa på att bada i vårt spabad och bara ha en härlig kväll. Söndagen är än så länge oplanerad så vi får se vad som händer.
 
Hur ser dina helgplaner ut?
Posted in: Allmänt