Be yourself no mather what!

Vaxade jeans - Gina Tricot, Skinnjacka och halsband - H&M, T-shirt - HÄR, Boots - Replay, Solglasögon - Ray Ban
Posted in: Mina outfits



31 maj 2014

 
Halloj!

Då var jag tillbaka på bloggen som vanligt! Har haft ett par fina dagar i skärgården med jobb i trädgård och hus, massa god mat, gott vin och trevligt sällskap! I går kväll blev det en spontankväll hemma hos en kompis och vi blandade lite goda drinkar och lyssnade på gamla låtar från "förr", så himla mysigt och trevligt!
 
Idag har jag tänkt att köpa present till brorsan och träna. I övrigt har jag inga större planer så vi får se vad som händer. Grått och trist ute idag med och regnskurarna avlöser varandra. Kan vi inte få lite sol och värme nu igen?!
 
Vad ska ni göra denna lördag?
Posted in: Allmänt



H&M shopping

Byxor 149:- Skinnshorts - 149:-
Posted in: Shopping



H&M shopping

Topp/t-shirt - 149:-, Bikiniöverdel 79,50:- träningsshorts 99:-
 
Posted in: Shopping



Asics Running

 
Behövde verkligen ett par nya löparskor då mina gamla har gått sönder på flera ställen. När vi då fick hem ett erbjudande från Stadium club om 20% på valfria skor passade jag på att slå till på de här snyggingarna från Asics! Älskar färgen och de är hur sköna som helst. Ordpris 1599:-(de var redan innan nedsatta till 1299:-) och sen fick jag 20% rabatt på det nedsatta priset vilket gjorde att jag fick endast ge 1039:- för dessa skor!
 
Om ni vill ha likadana hittar ni dem i Stadiums butiker och även online. Ni kommer direkt till dem här!
Posted in: Shopping



28 maj 2014

En bild jag tagit på landet för något år sedan
 
God morgon!
 
Dags för arbetspass 5/5 på raken och det känns så jäkla skönt att efter idag vara ledig i 4 dagar i sträck, älskar långhelger! Att vi dessutom styr bilen mot sommarhuset i Stockholmsskärgård direkt efter jobbet gör inte saken sämre! Ska bli så skönt att komma dit och känna lugnet samtidigt som vi ska städa och fixa inför sommaren.
 
Jag har tidsinställt några inlägg som dyker upp medan jag är borta för jag tänkte faktiskt unna mig en liten paus från bloggandet när jag är iväg. Men jag kommer hem på fredag eftermiddag/kväll så efter det är allt som vanligt igen :) Kramar till er
Posted in: Allmänt



Team double zero

Vaxade jeans - Gina Tricot, Skinnjacka - H&M, T-shirt m. tryck - HÄR (NY!), Boots - SixtySeven, Ringar - H&M, Solglasögon - Ray Ban
Posted in: Mina outfits



New In from Persunmall!

1. HÄR/HERE     |     2. HÄR/HERE      |      3. HÄR/HERE
 
Igår hämtade jag ut ett paket från Persunmall.com och det ni ser ovan fanns i paketet! Älskar samtliga av dessa plagg då de passar min stil och personlighet perfekt! Allt detta inklusive frakt kostade 350:-, hur grymt är inte det?!
Posted in: Shopping



27 maj 2014



God morgon!

Idag unnade jag mig en sovmorgon och jag sitter nu och äter frukost. Jobbar kväll idag och ska innan det gå ner på stan en sväng och packa till landet. Sambon kommer och hämtar mig på jobbet i morgon så vi åker direkt till landet så därför måste jag packa klart idag :)

Hoppas ni får en fin dag nu. Vi hörs sen!
Posted in: Allmänt



Måndagsinspiration

 
Bilder från we♥it / kollage av mig
Posted in: Inspiration



26 maj 2014



God morgon!

Måndag och ny vecka! Är riktigt trött idag, antar att det är efter helgjobbet. Jobbar enda fram till och med onsdag innan jag får ta långhelg vilket ska bli så skönt. Igår firade vi morsdag hemma hos min fina mamma. Vi grillade och åt jordgubbar med glass, jättemysigt!

Nu bär det av mot jobbet för ett dagpass och efter det blir det en tur till gymmet för ett pass där! Ha en fin måndag :)
Posted in: Allmänt



Nytt i garderoben

Här ser ni två saker jag fick med mig från H&M på VIP-shoppingen, resten kommer senare!
 
Halsband 49.50:- och Kimono 249:-
Posted in: Shopping



25 maj 2014

 
 
God morgon!
 
Då var det dags för ett dagpass på jobbet och sedan bär det av hem till mamma för att grilla och fira morsdag! Glöm inte bort era fina mammor idag ;)
 
Ha en underbar dag! Kram från mig
Posted in: Allmänt



Summerlovin'

Klänning - Från Thailand, Armband - H&M och SysterP, Halsband - H&M och present, Ringar - H&M, Solglasögon - Ray Ban, Skärp - gammalt, Sandaler - spartoo.se
Posted in: Mina outfits



VIP-shopping hos H&M

Igår var jag som jag tidigare skrev på VIP-shopping på H&M på Kungsgatan i Eskilstuna. Var endast för medlemmar och under eventet bjöds det på frukost samt 20% rabatt på hela köpet. Väldigt välanordnat och trevligt. Till frukost fick man kaffe/te/festis och en smörgås från Espresso House. När man kom till butiken möttes man av en trevlig tjej som jobbade där och delade ut shoppingpåsar så man lätt skulle få med sig det man hittade. En trevlig shoppingrunda som känns lite lyxigare än annars! Här nedan kan ni se några bilder jag knäppte lite snabbt!
 
Foton tagna av mig
Posted in: Shopping