Måndag - ny vecka och nya tag!

Vacker himmel tidigare i vintras
 
 
Halloj!
 
Då var det måndag igen och ännu en ny vecka är påbörjad. Vår lilla tjej har hunnit bli 5v och hon växer så det knakar. Börjar så smått växa ur några av kläderna i storlek 50 men inte riktigt alla än, har kunnat börja med några plagg i storlek 56 men många av dem är fortfarande väldigt stora på henne. Det händer grejer också med henne, vi har under slutet av förra veckan fått de första "ordentliga" leendena (inte bara de reflexmässiga leendena som beror på magknip) och hon ligger och gör massa olika läten titt som tätt. Verkligen häftigt hur mycket som händer med de små liven redan såhär tidigt under deras liv!
 
Annars har helgen spenderats med sambon, långpromenader, våffelkalas hos svärfar och mys med min lilla familj. En lugn och skön helg som trots det gått alldeles för fort. Känns mest tråkigt att helgerna går så fort eftersom sambon måste jobba i veckorna och jag och lillan får roa oss på egen hand. I morgon blir det i alla fall bebisträff och lunch då tre av mina jobbarkompisar också fått barn(vi alla fyra fick barn inom 3v från varandra vilket är riktigt kul) så det ska bli jätteroligt att träffa dem och få se deras små bebisar. Antar att det blir mycket prat om våra upplevelser av förlossning och allt efter det.
 
Nu ska jag försöka läsa ikapp lite mail och äta lunch innan vår lilla tjej vaknar. Hoppas ni får en fin vecka, kortvecka för de som jobbar i och med påsken ju vilket aldrig är fel! Kanske har ni även påsklov?
 
Ta hand om er! Kram från mig
Posted in: Allmänt



New in!

 
 
Som ni som följt min blogg säkert vet vid det här laget så älskar jag skor, det är minst sagt en passion för mig. Så gissa om jag blev överlycklig när jag fick syn på dessa godingar från Tiger of Sweden på reabordet när vi besökte Vingåkers Factory Outlet?! Sista paret dessutom och i min storlek, i mina ögon betyder det att vi var meant to be så självklart fick de flytta in hos oss! Ordinare pris 2299:-, outletpris 899:- och nu var de nedsatt till 499:- så verkligen ett kap om ni frågar mig. Galet sköna är de också vilket ju knappast är en nackdel ;)
Posted in: Shopping



Dagarna bara tickar på och flyter samman..

 
 
Igår var det fantastiskt skönt väder så jag passade på att sola lite när lillan sov lunch
 
 
Ja hej vad dagarna går. Vår lilla tjej blev redan 1 månad i lördags, tänk vad tiden går fort?! Dagarna här hemma går åt att ta hand om lillan, promenera och försöka hinna få något vettigt gjort här hemma. Vissa dagar kommer man ut på en promenad men sedan är lillan vaken och behöver uppmärksamhet så det inte blir något mer vettigt gjort, andra dagar sover hon som en stock och man hinner både ta promenad och plocka för fullt här hemma.
 
Idag har vi haft en mysig morgon med serietittande, jollrande från lillan i sitt babynest, många kramar och pussar och sedan en powerwalk innan lunch. Efter det har tjejen sovit så jag har både hunnit duscha, diska och nu satt mig vid datorn en stund. Skönt att kunna få lite egentid även om jag älskar att ta hand om vår lilla snutta!
 
Nu ska vi se om jag hinner få till några tidsinställda inlägg till veckan och kanske svara på några kommentarer innan hon vaknar och vill ha lite mat!
Posted in: Allmänt



Snygga väskor till bra pris

 
 
David Jones är ett märke som har otroligt mycket snygga väskor till väldigt bra priser. Vårens kollektion är inget undantag utan där ryms väldigt många fina väskor i olika nyanser och utförande som känns helt rätt till våren och sommaren. Många av modellerna är också väldigt tidslösa och håller säsong efter säsong vilket knappast är någon nackdel! Ovan kan ni se några av väskorna som finns just nu att klicka hem hos spartoo, några av mina favoriter helt enkelt.


Fint till de minsta

 
 
Hur fina är inte dessa bodys som kommit in till Kappahls sortiment?! Jag skulle utan tvekan kunna köpa på mig varenda en av dessa till vår lilla tjej. Älskar den svartvita med tigerhuvuden på, så snygg!! Är ju personligen väldigt neutral i färger på kläder till mig själv och något säger mig att det kommer bli en hel del svart, vitt, grått osv även till lill-tjejen framöver men självklart även i kombination med lite rosa och andra färger!
Posted in: Graviditet/barn



När livet kommer emellan

 
Älskade små fötter, finns det nåt gulligare än bebisfötter!?
 
Långpromenader i solen har blivit standard, har tagit en promenad varenda dag sen vi kom hem från bb :)
 
 
Hej!
 
Nu var det bra längesedan jag skrev några rader här. Livet kom emellan och all tid har gått till att umgås med min lilla familj. 3 härliga veckor har vi haft tillsammans alla tre och det är först denna vecka som jag och lill-tjejen varit själva hemma. Konstig känsla att bara vara vi två medan älsklingen jobbar om dagarna men det har ändå gått väldigt bra. Man får inte så mycket gjort här hemma utan större delen av tiden går åt att mata, byta blöjor, vara nära och ta hand om vår lilla tjej. Måste dock säga att det är en väldigt snäll liten tjej vi fått och hon är för det mesta nöjd, har endast haft ett fåtal episoder med lite magknip och då varit lite gnällig men inte många stunder med gallskrik. De få gånger hon skriker högt är främst när hon blir väldigt hungrig(ofta då hon sovit längre perioder och sedan blir det ett blöjbyte innan hon får mat, då blir hon inte alltför glad men det vänder så fort hon får mat i magen).
 
Annars har vi hunnit med en liten weekendresa hela familjen till Sälen där det i fredags vankades bröllop för två vänner. Var lite orolig innan för hur det skulle gå att resa med en så liten bebis men oj så bra det gick och vilken duktig tjej vi har. Otroligt stolta föräldrar när lillan inte sa ett knyst på hela bröllopet inklusive middagen i anslutning till detta utan sov och sedan mest låg och kikade runt och var nöjd. Även bilresan gick över förväntan med ett fåtal skrik och då främst i samband med att det behövdes lite mat eller en ny blöja. Imponerade och stola föräldrar som även fick mycket positiva kommentarer från vänner om denna lilla krabat!
 
Idag har vi tagit sovmorgon(hon sover till ca 09 varje morgon med en matning vid 05.30) och efter frukost för lillan har hon återigen sovit i sitt babynest. Jag har fått äta frukost i lugn och ro, tittat lite på tv och lyckats sätta på datorn för första gången sedan hon föddes! Får se om jag hinner svara på några av era fina kommentarer också, beror helt på hur länge lillan sover!
 
Ska försöka blogga så gott det går nu när jag är hemma med den lilla. Kommer fortsätta skriva om mycket mode och trender, försöka dela med mig av dagens outfits så småningom när jag orkar fota, blir nog inte överdrivet mycket bilder på lill-tjejen då vi sagt att vi inte vill överösa internet med bilder på henne men självklart blir det en del skriverier om vad vi hittar på nu när vi är hemma och är lediga!
 
Är det något särskilt ni skulle vilja läsa om framöver?
Posted in: Graviditet/barn