31 mars 2013

God morgon!

Jag hade en mysig påskafton igår med sambons familj. Vi åt god mat, godis, lekte med barnen och umgicks. Ett mysigt avslut på denna ledighet, idag är det dags för jobb igen. Blir jobbdag 1 av 3 innan jag får vara ledig igen!

Ska ni fira påsk idag med eller händer nåt annat skoj?





Mumsig tårta vi åt igår!
Posted in:



29 mars 2013

Glad Påsk fina läsare!

Igår efter kvällsjobbet mötte jag upp ett gäng kollegor och drack ett par glas vin. Mycket trevligt och vi gick hem när de stängde!

Nu är vi hemma hos mamma och har ätit god påsklunch och ska spela lite kort.



Posted in:



Fluffy thursday

Tröja - Nelly.com, Jeans, skärp och sjal - Gina Tricot, Kappa - Zara, Boots - Din Sko, Väska - Åhléns, Solbrillor - Ray Ban
Posted in: Mina outfits



28 mars 2013

God förmiddag!
 
Solen skiner, fåglarna kvittrar, jag har haft sovmorgon, har ätit en underbart god frukost i soffan, druckit massa gott kaffe och tittat på ett avsnitt av Carrie Diaries. Kan man får en bättre start på dagen?! Nej jag tror inte det!
 
Jobbar ett kvällspass idag skärtorsdag och allt och börjar 13.30. Vet att ett gäng från jobbet ska ut på aw efter jobbet och de vill att jag ska ansluta mig efter jag slutar, vi får se hur jag gör. Brukar bli roligt med det där gänget men antar att det beror helt på hur kvällen ser ut på jobbet. Är lite småseg efter arbetsveckan men efter ikväll har jag i alla fall två lediga dagar framför mig.
 
Hoppas ni får en fin skärtorsdag. Många som får lov/ledighet idag va?! Kram
 
Dagens frukost: bananpannkakor med keso, kiwi och hallon ♥
Posted in: Allmänt



Fullt upp

Hej fina ni!
 
Då var snart denna onsdag till enda och den har varit rätt fullspäckad. Har haft en riktigt bra dag på jobbet med mycket skratt och sockerkick tack vara massa gott smågodis. När jag kom hem tog jag en promenad på lite över en halvtimma, duschade, lagade mat, betalade räkningar och nu håller vi med det sista i tvättstugan där vi kört två maskiner och nu har allt på tork i torktumlare och torkskåp.
 
Minst sagt fullspäckad dag men snart får man sova och imorgon har jag sovmorgon då jag jobbar kväll. Så skönt ska det bli och jag ser fram emot en mysmorgon med god frukost och någon serie i soffan!
 

Hoppas ni haft en fin onsdag fina läsare! Kram till er
 
Jag för någon vecka sen
Posted in: Allmänt



Inredningsinspiration

Hittade dessa fantastiska bilder på hemnets inspirationssida!
 
Posted in: Inspiration



Bohemian Chic

Dessa inspirerande och härliga outfits kommer från Gina Tricot, jag älskar dem och vill gå klädd så här varje dag!
 


27 mars 2013

God morgon!

Ännu en solig dag och jag laddar för en dag på jobbet. Blur i vanlig ordning havregrynsgröt och idag toppar jag sen med hallon och keso, mums!

Önskar er alla en fin dag!



Posted in:



Inspiration från H&M

Hittade dessa otroligt inspirerande outfits från H&M Divided. Finns mängder med snygga plagg som jag mer än gärna skulle mixa och matcha med annat i min garderob!
 
Jag älskar hela första outfiten, älskar kjolen på andra bilden, kepsen på tredje bilden. Ahhh ge mig :D
 


Yes please

 
 
Bohochic
 
 
För att se vart plaggen kommer i från, klicka på bilden :)


26 mars 2013

God morgon!

Har ni sovit gott? Jag hade lite svårt att somna igår men när jag väl gjorde det sov jag som en stock!

Det är dags att sticka till jobbet nu, jobbar fram till 15.30 och efter det tänkte jag bara åka hem, fortfarande lite förkyld så det blir ingen träning!

Ha en fin dag!





Dagens frukost: havregrynsgröt med banan :)
Posted in:



Denimday

Jeans och t-shirt - Gina Tricot, Jeansväst - gammal avklippt jeansjacka, Sneakerswedges - Blink, Armband - Glitter, Solbrillor - Ray Ban, Örhängen - garderobsfynd
Posted in: Mina outfits



Vackra skor

Dessa fantastiska högklackade sandaler kommer från märket Nine West. Jag fullkomligt älskar modellen, vilket ni kanske förstått vid det här laget, har lagt ut flera liknande skor på sista tiden. Färgerna är också helt underbara och man blir ju för sjutton glad bara av att titta på skorna!
 
 


25 mars 2013

Hejsan hoppsan!
 
Ännu en solig dag, inte helt fel start på veckan! Önskar bara att lite mer energi skulle återvända till kroppen med denna sol dock verkar så inte bli fallet. Har sovit 11h i natt och är fortfarande trött och orkeslös, vette katten vad som är fel med kroppen just nu... Försöker ta det lugnt och vila så mycket som möjligt, äta bra mat och dricka mycket vatten så hoppas jag att det ska få energin att så småningom vända åter!
 
Idag blir det att jobba ett kvällspass, sedan rullar det på med jobb nu i 4 dagar i sträck. Sedan är det påsk och jag är ledig långfredagen och påskafton, så då blir det nog att umgås med familj och släkt skulle jag tro. Håller tummarna för att kunna komma igång lite lätt med träningen igen denna vecka, tänkte testa med några promenader till att börja med och se om det kan hjälpa mig att hitta energin.
 
Nej nu ska jag ordna disken och sen äta lite lunch. Ha en fin måndag alla goa läsare!
 
Dagens frukost♥
Posted in: Allmänt



Lazy sunday

Jeans - Gina Tricot, Tröja - Zara, Skor - Asics (Nya!), Ring - Indiska, Solbrillor - Ray Ban
Posted in: Mina outfits