Off we go..

Sådär då var det dag att bege sig till Göteborg! Kommer nog bli lite dåligt med uppdatering under helgen men kanske kan slänga upp ett inlägg eller två från mobilen ;) Annars kommer massa bilder från helgen på söndag när vi kommer hem!


Färdkost+skvallertidningar

 
             Bye bye läsare;) 
T-shirt h&m
Tights Gina Tricot
Brillor H&M

//Madde

                       
Posted in: Allmänt



Högtryck

God morgon alla glada =)

Här hemma går livet på högtryck för tillfället. Håller på att göra i ordning mig, packa klart och ska strax springar ner och köpa lite godis, dricka och tidningar att ha i bilen. Sen åker vi till västkusten och närmare bestämt Göteborg hela helgen :) Ska bli grymt skoj! Jag, Anders och Robert åker vid 11. Ciss, Sanna, Henke och Kos åkte i morse vid 7(!!) och Sofie åker buss som anländer till GÖteborg vid 20.30 ikväll. Så då är hela gänget samlat! Kommer nog bli en grym helg och ikväll är det U2 som jag, anders och robert ska gå på. De andra ska gå på konserten imorn.

Nej nu måste jag fixa det sista. Hör av mig igen innan vi åker!

//Madde
Posted in: Allmänt



Lite härliga nyheter från cocoo.se

Har inlett ett samarbete med smyckessiten cocoo.se som har grymt fina och annorlunda smycken till bra priser. Tänkte visa några av mina favoriter från den senaste kollektionen. Om ni hittar något ni gillar klicka vidare i annonsen som ligger i vänsterspalten så kommer ni till hemsidan!

    



Det fanns en hel del fint att spana in och det där var bara några av mina favoriter!

kolla gärna in hemsidan för mer fina smycken.

//Madde
Posted in: Mode och trender



Svar på läsarnas frågor!

Vilken är din favvofilm? Jag har flera som jag tycker väldigt mkt om men en som jag kan se om och om igen det är Dagboken - jag sökte dig och fann mitt hjärta. Den är otroligt mysig och härlig! Den rekomenderar jag varmt.

vad anser du att din humor är?
Grymmt bra, helt OK eller torr och trist ?
Jag tror min humor är rätt grym faktiskt ;) haha får man vara så självsäker eller?! :p

vilken färg e din favvofärg? Jag tycker väldigt mycket om blått, helst marinblått eller kornblått.

och vem gillar du mest - Johan Palm eller Måns Zelmerlöv? Jag tycker mest om Måns.

skulle du kunna förlåta din partner om han var otrogen? Hmm det här var en ganska svår fråga. Jag tror det beror mycket på vad han har gjort med den andra tjejen.. Jag är dessvärre ganska långsint när det gäller sånna saker så jag tror att jag skulle ha svårt att förlåta honom.

Hur många barn vill du ha när du blir äldre? Jag skulle vilja ha 2 eller 3 barn.

vilken är din favorit glass? Vanilj med kolasås och pecannötter är min absoluta favorit :) (höll på att äta ihjäl mig det i Mexico :p)

jättefin bloggdesign! gjort den själv? Nej det är min vän Sara som har hjälpt mig med min design. Hon är väldigt duktig :)

Sådär, det var svaren på de frågor som ni ställde till mig. Hoppas ni är nöjda med svaren :)

//Madde

Posted in: Allmänt



trevlig kväll

Har haft en trevlig kväll med min farmor. Hon bjöd på äppeljuice och några nougatbitar med chokladöverdrag, mums =) Har precis kommit därifrån och ska nu sätta mig och besvara era frågor så pass på, strax kommer svaren :)

Lägger även upp en liten bild på dagens outfit.


T-shirt Carlings
Jeans Gina Tricot

//Madde
Posted in: Mina outfits



090730

Har nyligen kommit hem från jobbet och sitter här och äter lite pasta med tonfisksås. Ska strax ner och sälja min sista biljett till U2-konserten som är imorn i Göteborg :) Sen tänkte jag ta en lite promenad hem till min farmor och umgås med henne nån timme. Har inte träffat henne på lite drygt 2 månader nu så jag börjar få lite dåligt samvete. Trots det bor vi typ 700m från varandra...

Lite senare kommer jag lägga upp ett inlägg med svar på alla frågor som jag fått från er läsare så håll utkik under kvällen :)

Hörs lite senare.

//Madde

Posted in: Allmänt



sådärja..

Var riktigt skönt med en powerwalk, blev 50 min så nu känner jag mig riktigt nöjd =) Sitter nu och äter 2 fullkornsskorpor, en banan och dricker en hel del vatten. Det är ju väldigt viktigt att man äter något, ett mellanmål eller mat, efter att man tränat och rört på sig. Annars har inte kroppen särskilt mkt att bygga muskler på! Så tänk på det nästa gång ni tränar :)

Nej nu ska jag äta upp mitt mellanmål och sen hoppa in i duschen. Sedan blir det bums i säng eftersom det är jobb imorn igen(sovmorgon till 9 iaf).

Natti Natti!

//Madde



Dags att ta sig i kragen

Nu ska jag ta mig i kragen och ge mig ut på en powerwalk. Ska nog ta samma runda(5.6km) som i måndags. Då var det iaf en riktigt skön promenad.



//Madde


Frågestund

Tänkte att ni läsare fick ställa frågor till mig om saker ni undrar så ska jag svara så gott jag kan :) ni har på er till imorn 18.00 så ska jag sammanställa frågorna efter det..

Så passa på att ställa lite frågor nu :)

//Madde
Posted in: Allmänt



Puh vilken dag..

Idag har det minst sagt gått i ett. Jobbade mellan 7-16 och direkt när jag kom hem var det bara att byta om och fräscha upp sig lite och sen vidare på kalas. Min kära morfar fyller nämligen 79 år idag så vi var där och fikade. Bjöds på typ 7 sorters kakor och bullar + tårta och självklart ska man smaka på allt enligt de äldre ;) Det var en mysig tillställning. Fick chansen att träffa min moster och hennes man, mamma och brorsan och såklart morfar och hans sambo Alice. Min mosters man hade en rätt ny systemkamera så det blev en hel del fotografering också. Ska lägga upp lite bilder sen när jag får dem, han skulle maila över dem :)

Nu har vi precis ätit lite kycklinggryta och ris och äntligen har man chansen att få andas ut idag. Tänkte ge mig ut på en powerwalk om ett tag, måste bara smälta maten först.

Ska sätta mig och spana runt lite på nätet och kolla lite mer info om U2 konserten på fredag, läste att det var risk för att den skulle bli inställd pga problem med scendelarna.. :s Måste uppdatera mig på den fronten för det känns ju riktigt trist om det skulle bli så :(

//Madde
Posted in:



Myspyskväll

Blev ett riktigt mysigt födelsedagsfirande idag hemma hos Anders syster och hennes familj. Vi grillade lite gott kött och till det hade vi potatis, sallad och 3 olika såser, mumsfilibabba! Sen till fika blev det en kolapaj med röda vinbär och vaniljglass, riktigt mumsigt även om den inte lyckades stelna som det var tänkt. Det gjorde ni bra ändå Karin och Helena=) Har även passat på o mysa med de underbara barnen Leo och Lova som var lika mysiga och söta som vanligt.

Nu har jag nyss duschat och ska ta en liten tandborstning. Sen blir det bums i säng eftersom det är jobb imorn igen!

Hoppas ni haft en toppenkväll.

//Madde
Posted in:



Outfit

 

Tröja H&M
Shorts Miss Selfridges
Skor H&M

//Madde
Posted in: Mina outfits



Kalas

Japp då har man kommit hem från jobbet och hunnit göra sig i ordning. Jag kunde sluta redan 16.40(istället för 18) så det var riktigt skönt. Annars hade jag fått stressa så mkt när jag kom hem. Nu väntar jag bara på att Anders ska komma hem från stan, han köper grönsaker till vår sallad som vi ska göra till ikväll. Sedan ska vi åka iväg till kalaset.

Hoppas ni har en riktigt bra dag/kväll!

//Madde
Posted in: Allmänt



God morgon!

Hoppas ni har sovit gott, det har jag gjort :) Älskar verkligen att ha sovmorgon(börjar 9 idag), för då kan man sova ut och ändå sitta och sega lite med frukosten.

Sitter just nu och äter god frukost. Det blev havregrynsgröt med russin, linfrön och mjölk samt en banan och en kopp kaffe. Älskar verkligen att få sitta och njuta av en kopp kaffe det är lite vardagslyx tycker jag :)

Idag blir det nog lite dåligt med uppdateringar från min sida för jag jobbar till 18(men ska försöka smita iväg vid 17) för vi ska till Anders syster såfort som möjligt. Vi ska dit och grilla med hans familj och fira hans syster som fyllde år förra veckan. Skulle bli grillning och tårta så det låter supermysigt!

Nej nu ska jag äta klart min frukost och sen är det dags att åka till jobbet.

Hoppas ni får en riktigt bra dag.

//Madde
Posted in: Allmänt



En fråga till er läsare!

Hur ska ni spendera resten av sommaren?

 Kommentera och berätta om vad ni ska göra, jag är lite nyfiken av mig ;)

Själv så blir det jobb i 3v till, sen har jag semester i 2v och sedan börjar skolan igen.. Har inga direkta planer på vad jag ska hitta på under semestern ännu, jag tar det lite som det kommer helt enkelt. Förhoppningsvis blir det en shoppingrunda och kanske även barrunda i Stockholm med min vän Sarah.. Men det återstår att se :)

//Madde
Posted in: Allmänt