Inspirationskollage

Summerdream


Summerdream by Maddisen featuring heel pumps
Posted in: Inspiration



Blog awards 2011



Nedräkningen till utdelningen av Sveriges största bloggpris har börjat!

Årets kategorier är:


Årets blogstar
Kriterier : En ännu ”oupptäckt” bloggare som har potential att bli morgondagens nästa starbloggare. Vinnaren får ett bloggkontrakt med VeckoRevyn.com.

Årets bloggraket
Kriterier
: En blogg som i rekordfart vuxit och blivit en ny stjärna på blogghimlen. Med ”ny” innebär att bloggen antingen är startad det senaste året, eller – om den funnits, men inte varit uppmärksammad tidigare – blivit uppmärksammad/”upptäckt” under det senaste året.

Årets trendigaste blogg
Kriterier: En bloggare som utmärkt sig för sin fingertoppskänsla för trender inom mode, inredning, design eller skönhet.

Guldpennan
Kriterier: En blogg som utmärker sig i sitt säregna/intelligenta/vackra/målande/humoristiska eller på annat sätt intressanta språkbruk. Här premieras välskrivna blogginlägg, där skrivkonstens kvalitet går före uppdateringskvantitet.

Årets blogginspiratör

Kriterier: En blogg som inspirerar sina läsare och som kontinuerligt uppmuntrar sina läsare i deras vardag, själsligt och/eller fysiskt.

Årets teknikblogg (by HP)
Kriterier: En bloggare som bevakar och har full koll på pryl- och teknik världen.

 

Årets bloggprovokatör
Kriterier: En bloggare som har en egen attityd, sticker ut från mängden och som inte är rädd för att provocera.

 

Årets kulturblogg
Kriterier: En blogg med känsla för det kulturella. Det kan vara allt ifrån levnads- till populärkultur – inget är för högt eller lågt i den här kategorin.-

Årets internationella blogg
Kriterier: En nordisk blogg som vuxit sig stor i hemlandet och som uppmärksammats och fått läsare även i Sverige.


Tycker du att jag passar in i någon av kategorierna så skulle jag bli superglad om du ville nominera min blogg. det gör du genom att klicka här och sedan fylla i formuläret :)

Posted in: Allmänt



En outfit från helgen



Kofta och linne - Monki, Shorts - avklippta gamla jeans
Posted in: Mina outfits



Snyggt linne


Dessa snygga linnen finns nu på Gina Tricot. Jag fullkomligt älskar färgerna och randigt funkar ju alltid. De finns i ett antal andra färger också men då med smalare och fler antal ränder!
Posted in: Mode och trender



Fransar

Jag idag: Franströja - Bik Bok, Shorts - Miss Selfridges, Armband - French Connection, Solbrillor - Dior

Posted in: Mina outfits



Jumpsuit till bra pris

Denna snygga jumpsuit finns bland nyheterna hos H&M. Jag älskar den svarta och tycker verkligen att de små toffsarna gör halva jumpsuiten. Vad tycker ni?

Posted in: Mode och trender



Dagens bikini

Bikinidelarna kommer båda från H&M men hör ju som ni kanske ser inte ihop men jag gillar att köra på lite olika överdelar och underdelar. Tycker inte det gör så mycket :) Den här bikinin ligger jag i alla fall och solar med nu i poolen hos pappa!



29 juni 2011

God morgon!

Ännu en varm och solig sommardag och jag jobbar kväll så börjar inte förän 14. Jag kickade igång denna onsdag med 35min powerwalk och nu äter jag lite frukost. När jag ätit klart och fixat lite tidsinställda inlägg här på bloggen så tänkte jag åka ut till pappa och slänga mig i poolen. Sen spenderar jag ett par timmar där och bättrar på brännan innan det är dags att jobba.

Hoppas solen skiner på er med och att ni får en riktigt fin dag! Puss

Dagens frukost blev fil med müsli och en hemmagjord islatte!

Posted in: Allmänt



Summerlove


Bildkälla

Posted in: Allmänt



Direkt efter jobbet bytte jag om till biki...

dsc02175 (MMS)

Direkt efter jobbet bytte jag om till bikini och sen åkte vi ut för att sola och bada ett par timmar. Det är ju så jäkla varmt och skönt. Äntligen verkar sommaren och värmen vara tillbaka. Påväg ut till badstället köpte vi en liter jordgubbar som vi mumsar i oss medan vi njuter av vädret. Ibland är livet förbannat härligt!! Vi hörs igen när vi kommer hem, nu ska jag återgå till jordgubbarna och min bok. Kramar

Posted in: Allmänt



28 juni 2011

God morgon!

Hoppas ni får sova lite längre än mig. Jag ska alldeles strax cykla upp till sjukhuset för min andra arbetsdag. Det gick bra igår kväll och känns som att det kommer bli bra på den avdelningen i sommar. Jag glömde helt bort att tidsinställa inlägg till idag när jag kom hem igår kväll så jag får försöka ta igen uppdateringen lite ikväll! Hoppas ni får en fin dag nu så hörs vi senare.
Kramar från mig

Posted in: Allmänt



Heels and clutch


Dagens outfit: Linne med tryck, Vit skjorta, Jeansshorts - H&M, Clutch - chapnlle.com, Heels - Jimmy Choo for H&M, Ringar - Glitter och H&M, Solbrillor - Gina Tricot
Posted in: Mina outfits



Midsommar 2011

Jag hade en jättehärlig, lugn och skön midsommar i Stockholms skärgård. Jag firade med älsklingen, hans ena syster och hennes pojkvän samt min pojkväns pappa och hans särbo. Vi åt god mat, drack gott, spelade lite spel och bastade!




Posted in: Allmänt



Midsommaroutfit

Nu kan jag äntligen visa min midsommaroutfit. Såhär såg jag ut när vi firade midsommar i Sthlms skärgård!




Blus - Monki, Bandaue-bh - Monki, Jeansshorts - avklippta jeans, Solglasögon - Gina Tricot
Posted in: Mina outfits



Jobbdags

Jaha då var det dags att cykla iväg till jobbet för mitt första arbetspass för denna sommar. Nu kommer det vara 8v med jobb som gäller för min del men självklart kommer bloggen vara lika levande som annars så det behöver ni inte oroa er för. När jag är och jobbar ser jag till att det kommer upp några tidsinställda inlägg och när jag är hemma svarar jag självklart på alla era fina kommentarer :)

Jag ska jobba på sjukhuset i sommar som undersköterska. Så jag kommer helt enkelt hjälpa sjuka människor med det de inte själva klarar av, ta prover på dem osv. Just nu känns det lite jobbigt men det är nog mest för att jag inte kommit igång. Gissar på att det kommer kännas helt okej att jobba när jag kommer in i det och har kommit igång med det.

Ska ni jobba något i sommar? I så fall med vad och hur länge?

Posted in: Allmänt