Bikerpants

Tröja - Åhléns, Skinnjacka och byxor - H&M(byxorna nyinköpta för 100kr på rean), Boots - SixtySeven
Posted in: Mina outfits



Lite billigare

Ramlade över en sida här om dagen där de samlat mängder med bra erbjudanden från flera olika stora företag på nätet. De erbjuder riktigt bra rabattkoder hos olika företag vilket är grymt om ni frågar mig! Vad sägs om 200kr rabatt hos Ellos?! Eller varför inte upp till 70% rabatt hos bubbleroom?! Riktigt bra rabatter och det kommer ständigt upp nya erbjudanden som man kan ta del av för att spara pengar på det man köper! Vill du också ta del av dessa erbjudanden tycker jag du ska surfa in på hemsidan här på en gång!
 
Här nedan kan ni se några av butikerna som erbjuder rabatter hos litebilligare.se;
 
 
Posted in: Madde tipsar!



31 oktober 2013

God förmiddag och välkommen till sista oktober!
 
Galet vad fort tiden går hela tiden, redan slut på oktober och sista höstmånaden inleds i morgon. Den gråaste av höstmånaderna när de flesta löv redan ramlat av träden och kvar står endast de grå, rangliga skalen av trädet. Lite dystert och allmänt grått. Nu kan man nästa börja längta lite till snön så det blir ljusare och vackrare ute igen!
 
Har tagit en timmes powerwalk på morgonen och är nu nyduschad och har sminkat mig och klätt på mig. Blir att jobba ett kvällspass idag och dag i morgon så bara att köra på och bita ihop. Sedan ledig helg och halloweenfest på lördag, ska bli mycket skoj!
 
Hoppas ni får en fin dag! Kram
 
 
Posted in: Allmänt



Indianlook

 
Fantastiskt snygga läderboots från H&M med coolt mönster som får mig att tänka på indianer. Dessa kan bli dina för 999:- och finns just nu att klicka hem på deras hemsida.
Posted in: Mode och trender



Let's hit the gym!

Efter en sovmorgon och en lugn förmiddag är det dags att inta gymmet för att svettas rejält och få musklerna att skaka! Börjar faktiskt se lite resultat av träningen igen vilket är grymt kul. Vi hörs efter mitt pass med en liten update!



Posted in: Allmänt



29 oktober 2013

God eftermiddag!

Det blev ingen uppdatering imorse då jag var trött och inte hade något särskilt att skriva. Har i alla fall jobbat ett dagpass och nu har jag precis satt på en kanna med kaffe till mig och sambon. Tänkte mysa ner mig i soffan en stund och dricka kaffe och bläddra i senaste numret av Sköna Hem som låg i brevlådan när jag kom hem. Sedan ska vi hem till sambons bror med familj lite senare och umgås.





Posted in: Allmänt



28 oktober 2013

Hej!

Kvällsjobb står på dagens schema och jag har utnyttjat dagen väl. Har kollat på Grey's, dammat, diskat, tagit en pw och nu lagar jag lunch. En effektiv dag med andra ord! Ska rota fram något att ha på mig och äta lunch innan jag cyklar till jobbet.

Får se hur mycket det regnar och blåser när man ska hem ikväll med tanke på stormen som ska dra in.. Hoppas ni har en fin dag!



mörka och hotfulla moln på dagens pw!
Posted in: Allmänt



27 oktober 2013

God morgon!

Fy tusan vad trött jag är trots att man fått sova en timma mer. Hjälper väl iof sig sådär när man sover halvdant och vaknar flera gånger och en av gångerna genomsvettig och med ett ryck, antar att jag drömde nåt jobbigt. Det är i alla fall dags att åka till jobbet för ett dagpass. Hoppas ni får en fin dag!



Posted in: Allmänt



26 oktober 2013

Hej gråa lördag!

En lite småseg Madde som välbehövligt sovit till 11.30 och sedan tagit det lugnt på soffan med flera koppar kaffe. Det är hårt att ligga på topp och efter fest både torsdag och fredag så måste jag erkänna att det känns. Mår inte dåligt men är heöt enkelt seg. Haft två sjukt roliga festkvällar i alla fall!

Nu väntar jag på mamma som ska hämta mig och så ska vi åka till Tuna Park en stund och kika lite. De har kupongrace i helgen så man kan passa på att fynda lite om man hittar något snyggt! Hoppas ni har en fin dag!!





Posted in: Allmänt



Shine bright like a diamond

Jeans - Gina Tricot, T-shirt - Esprit, Paljettkofta och halsband - H&M, Kuvertväska - Chapnlle.com, Pumps - Din Sko, Armband - H&M och 21diamond.se
Posted in: Mina outfits



Animal Print

Leopardlinne - Monki, Kofta, väska och sjal - Gina Tricot, Kappa - Zara, Boots - Replay
Posted in: Mina outfits



24 oktober 2013

Halloj bloggen!
 
Ledig dag idag och har ändå inte fått arselt ur vagnen och uppdaterat förrän nu, dåligt! Men jag unnade mig en sovmorgon till 09.00 och sedan åt jag frukost, kollade på Grey's och gjorde mig i ordning. Sedan drog jag iväg och fotade dagens slappa outfit, kikade runt i lite secondhand butiker(utan att hitta något dessvärre) och sedan ett besök hos optikern. Så nu har jag skaffat endags linser för att se om det fungerar bättre än mina månadslinser som jag tyckt skavt en del på sista tiden, inte alls känts bra. Har de i nu och än så länge känns det bra i ögonen!
 
Nu blir det att ta en dusch och sedan äta ett mellanmål innan jag gör mig i ordning och rotar igenom garderoben efter något snyggt att sätta på sig till kvällen middag med jobbet. Vi blir lite över 50 personer från jobbet som ska äta gott och umgås, mycket trevligt trots att jag i bakhuvudet vet att jag ska kliva upp 05.30 i morgon ;)
 
Dagens slappa outfit dyker upp lite senare och ska även se till att fota kvällens outfit som dyker upp under morgondagen! Ha en fortsatt fin torsdag! Kramar
 
Gjorde en supergod fisksoppa igår med bland annat morötter, blåmusslor, lax och torsk
Posted in: Allmänt



Sponsrad video: Att vara vuxen har sina fördelar - Malaco testar 18-årsgräns på godis

 
 
 

Gud vad jag skrattade när jag såg denna video från Malaco. Denna video gjordes i samarbete med en godisaffär där de riggade upp dolda kameror och ställde skådespelare i kassan. Malaco ville visa på fördelen med att vara vuxen, det vill säga att vara över 18 år och få bestämma själv när och hur ofta man ska äta godis istället för den klassiska ”lördagsgodisprincipen”. Det hela gick ut på att se hur många som var sugna på godis en helt vanlig tisdag och att se hur många de kunde lura genom att be om legitimation när personer under 18 år försökte köpa godis. Genom att locka med väldigt bra pris fick de många på fall och det blev många chockade miner och fundersamma kunder som inte riktigt ville tro på att man inte fick köpa godis på en tisdag när man var under 18år.

 

En väldigt rolig video och många roliga reaktioner så spana in den vettja och skriv gärna en rad om vad ni tyckte om videon!

 

Detta är ett sponsrat inlägg

Posted in: Allmänt



23 oktober 2013

God morgon!

Hur mår ni idag? Själv mår jag bra, alltid segstartad såhär tidigt på morgonen men det ska nog gå bra. Jobbar ett dagpass idag men ska inte vara ute i vården utan vara samordnare, vilket innebär att ta emot alla avdelningens telefonsamtal, ordna med transporter till undersökningar m.m. Blir kul att göra något annat på jobbet :)

Nej måste kila nu. Ha en fin dag!



Dage s havregrynsgröt fick bli med kanel och rårörda lingon
Posted in: Allmänt



Halloween närmar sig!

Nu börjar det bli hög tid att fundera på årets halloweenkostym och affärerna börjar bli fyllda till bredden med maskeradkläder. Därför vill jag passa på att ge alla mina fina läsare 15% rabatt när ni uppger koden: 131031 i kassan! Denna kod gäller fram till 31 oktober och på alla maskeradkläder!
 
Ska du på halloweenfest i år? Vilken av kostymerna i webshoppen skulle du välja? Skriv en kommentar och berätta!!
 
 
Posted in: Madde tipsar!