Önskeoutfit

 
Wishing outfit
 
Wishing outfit by maddisen featuring flower earrings

Pull&Bear pull bear, 275 SEK / Mango snake print jeans, 370 SEK / BDG shoes, 515 SEK / Lipsy croc handbag, 510 SEK / DANNIJO jewelry, 3 890 SEK / Oasis flower earrings, 170 SEK


Grey as the weather

Byxor och kofta - Zara(Barcaköp), Oversized t-shirt - Bik Bok, Skinnjacka - H&M, Sneakers - NIKE, Pilotbrillor - Prestige, Tubsjal - Gina Tricot
 
 
 
Posted in: Mina outfits



Domännamn

På sista tiden har jag fått många frågor kring hur det kommer sig att jag har ”bara” .se i min bloggadress och inte blogg.se. Jag har då förklarat att jag köpt min egna domän, det vill säga att jag köpt min egen bloggadress. Detta kan man göra av många olika anledningar men den främsta brukar vara för att man vill skydda sitt varumärke eller sitt namn. Det kan vara för att undvika att det dyker upp andra bloggar eller sidor med liknande eller samma namn som du har. Du håller helt enkelt ditt namn unikt och enbart för ditt eget bruk!

 

Just nu kan du enkelt registrera dig hos one.com till en billig peng och få just detta, en egen domän. På deras sida kan du enkelt se så att ditt namn är ledigt och med vilka ändelser du kan ha, exempelvis .se, .com osv. Intresserad? Klicka in och undersök om just ditt namn är ledigt och sen är det bara att köra igång!

 

domännamn
Posted in: Madde tipsar!



Lovely Gypsy

Måste bara dela med mig av dessa fantastiska bilder från Spell and Gypsy Collective. Jag blir så jäkla inspirerad av bilderna och känner för att bara flippa ur och klä mig som en hippie ;) haha. Fantastiska bilder so verkligen känns lyxbohema!!
 

 
VAD TYCKER NI OM BILDERNA?


30 september 2012

God förmiddag!
 
Kan inte med att säga god morgon när klockan redan är 11 ;) Blev väckt av min kärlek 09.30 och efter det har vi myst i soffan och ätit frukost. Jag mår något bättre idag med förkylningen men känner mig fortsatt tung i huvudet och har dessutom blivit lite kladdig i ögonen.. Jäkla envisa förkylningar, måste känna efter ordentligt idag och jag tror att jag kan jobba i morgon, ska nämligen ringa jobbet under dagen och meddela hur jag gör..
 
Får se vad denna dag har att erbjuda, blir mycket te i alla fall även idag. Ska försöka göra något annat än att bara ligga i soffan eller sängen för att känna om jag tror mig orka jobba i morgon. Får se vad bara, har inte bestämt mig!
 
Hörs senare, har massa härlig inspiration att dela med mig av till er här så det blir nog en del bloggjobb denna dag! Love it när inspirationen bara flödar! Puss
 
BJuder på en bild från Barca, jag vid Sagrada Familia
Posted in: Allmänt



Shopping från Barca del 2

Nu tänkte jag visa er det sista av det jag handlade i Barcelona. Det är en grym shoppingstad som jag tycker att alla borde åka till om man är ute efter grymma kläder och accessoarer!
 
Dräktjacka från Zara
Linne från affären Promod(första bilden gör den inte rättvis då den ser typ svart ut, den är mörkblå)
Kofta och cigarrbyxor(lite kortare ben och i chinosmaterial) från Zara och plånbok från Blanco
 
Sådär, då har ni fått se det sista från min shopping i Barcelona, jag är riktigt nöjd med alla mina köp och kommer matcha dem tillsammans med gamla plagg från garderoben och försöka bjuda er på så mycket outfits som möjligt under hösten och vintern :)
Posted in: Shopping



Isabel Marant look-a-likes

Hittade ett par fantastiska boots på H&M när jag klickade runt på deras hemsida. De påminner väldigt mycket om Isabel Marants boots men dessa kostar endast 399:- Jag skulle mer än gärna ha de blå/svarta i min garderob, så jäkla läckra!!
 
Vad tycker ni om dessa boots?
 


Take care

Nu tänkte jag unna mig lite egentid. Ska lägga en ansiktsmask, göra en inpackning i håret, peela kroppen, smörja in kroppen och bara lyssna på lite lugn och skön musik. Skönt att göra något annat än att ligga i sängen eller soffan och glo på serier när man inte mår helt bra.
 
Posted in: Allmänt



29 september 2012

God morgon!
 
Idag unnade jag mig en rejäl sovmorgon till ca 10 och vaknade faktiskt upp utan feber, känns riktigt skönt! Kanske går det äntligen åt rätt håll, dock är jag fortsatt rejält förkyld så dagen kommer spenderas inomhus med att dricka te, se någon serie, kanske titta på film och blogga.
 
Eftersom regnet vräker ner utanför fönstret så gör det inte så mycket att man behöver hålla sig inne, känns trist bara att jag var tvungen att sjukskriva mig i helgen från jobbet, men det är inte mycket att göra åt tyvärr!
 
Nu ska jag äta lite frukost, titta på pretty little liars och sen svara på era fina kommentarer! Ha en fin lördag alla goa läsare ♥
 
Posted in: Allmänt



A natural..

Idag har jag bara myst i min nya tröja från Blanco i Barcelona och mina mysstrumpor från Lindex. Har kollat på Pretty Little Liars och bloggat precis som igår och nu ska jag se ännu ett avsnitt av pll, så sjukt spännande. Ikväll blir det att mysa med sambon och kolla på något på tv eller en film och äta lite god mat. Försöka bli frisk är ju ett projekt som ständigt pågår så det vet jag inte om jag behöver skriva ;)
 
Här får ni två bilder på en helt osminkad och ofixad sjuk Madde, hehe. Bjuder på detta, ibland får man lov att bjuda på den helt oglamorösa sidan av att vara sjuk också!
 


Nelly bjuder på härlig inspiration

 

Kan man annat än bli inspirerad när man mottar veckorbrev från en av Sveriges största modebutiker på nätet nämligen Nelly?! Jag blir alltid lika inspirerad och imponerad över deras grymma samarbeten med olika designers och även bloggare som får skapa sina egna kollektioner och sedan sälja på sidan. Just nu finns en kollektion från bloggerskan och sångerskan Rebecka Simonsson och den är riktigt grym. Samtidigt som denna grymma kollektion(som ni kan se i videon nedan) så har de släppt en kollektion som de valt att döpa till Issue 1.3 där skandinaviskt mode möter franskt mode. En grym blandning som lätt livar upp vilken garderob som helst. Några av plaggen från såväl Issue 1.3 och Rebecka Simonsson kan ni se i kollaget här under! Har ni någon favorit av dessa plagg? Själv skulle jag mer än gärna låta den plommonfärgade blusen och spetsklänningen få flytta in i min garderob, jag tycker de är helt underbara!

 
 
 
 

Kläderna i videon är från Rebecka Simonssons kollektion Rebecka Stella


Snygga herrskor

Tänkte passa på att tipsa om något jag sällan tipsar om, nämligen herrskor. Jag är ju en sucker för skor överhuvudtaget och här om dagen satt jag och tittade på massa herrskor tillsammans med min sambo då jag skulle beställa hem lite skor. Tyckte det var perfekt att beställa tillsammans då vi skulle slippa frakten när vi beställde för så pass mycket.
 
Då hittade vi i alla fall några riktigt snygga herrskor som är perfekta för höstens ruskväder. Dessa skor kommer ifrån märket Jack & Jones, som annars är kända för sina kläder. Min sambo valde att beställa hem de bruna höga sneakers som ni kan se högst upp till höger. Ska bli spännande att se hur de sitter på och om de är lika snygga i verkligheten!
 
Kanske är dessa skor något för era pojkvänner, killkompisar, sambos eller män?
 


28 september 2012

God morgon!
 
Hoppas ni mår bra denna fredag, tänk vad fort veckorna går?! För min del tuffar förkylningen på och vill inte släppa taget, fick feber igår kväll och har det även idag så blir inget jobb för mig denna helg, jäkla skit! Ska ta och ringa till chefen när jag skrivit detta inlägg och sjukskriva sig. Finns inte så mycket att göra när man har feber. Dessutom jobbar jag ju med sjuka och äldre människor främst som ofta är lite extra infektionskänsliga, vill inte riskera att smitta någon av dem med förkylningen. De har oftast så det räcker ändå med sina sjukdomar!
 
Blir väl ännu en dag i sängen med laptopen, titta på serier och blogga.. Kanske se en film eller två, vi får helt enkelt se! Hoppas ni mår bra och att ni får en fin fredag!
 
Här ska jag spendera även denna dag...
Posted in: Allmänt



Paket

Här om dagen damp det ner ett litet paket i min brevlåda. Det var en förpackning med så kallad Xlash som sägs ska kunna göra dina ögonfransar både tjockare och längre när du behandlar under ett par veckor. Jag tänkte att what the hell, jag kan ju alltid testa :) Ska lägga på första lagret ikväll innan jag går och lägger mig så får vi se om ett par veckor om det gett någon effekt!
 
Posted in: Shopping



Shopping från Barca del 1

Tänkte visa er det jag shoppade i Barcelona, tar och delar upp det i två inlägg och här kommer det första!
 
Militärgrön t-shirt från Pull & Bear(min nya favoritaffär alla kategorier)
Fantastisk stickad tröja också den från Pull & Bear
Lite underkläder och träningstopp från Primark
Svart klänning/linne med fransar samt rosa stickad tröja båda från Blanco
Posted in: Shopping